• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۱۶۸۰
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۶
خوزستان » اقتصادی

خوزستان در جایگاه برتر سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات کشور

مدیرکل شیلات خوزستان گفت: خوزستان با امضای قرارداد‌ها و تفاهم‌نامه‌ها در صدر سرمایه‌گذاری شیلات قرار دارد و جذب ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در سال جاری پیش بینی می‌شود و در سال آینده این رقم به ۴۵ هزار میلیارد تومان افزایش می‌یابد.

خوزستان در جایگاه برتر سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سید شریف موسوی در جشنواره شکرگزاری برداشت ماهیان گرمابی از مزارع پرورشی استان خوزستان که سه‌شنبه ۳۰ دی ماه در مجتمع آبزی‌پروری آزادگان شهرستان کارون برگزار شد، با اشاره به خدمات و فعالیت‌های گسترده شیلات در بحث تولید، اشتغالزایی و امنیت غذایی اظهار کرد: خوزستان به عنوان دومین تولیدکننده ماهیان گرمابی کشور، سومین استان در تولیدات شیلاتی و چهارمین استان در صید از دریا سهم قابل‌توجهی در تأمین محصولات آبزی و امنیت غذایی دارد.

وی افزود: بخش عمده فعالیت‌های شیلات با حمایت بخش خصوصی انجام می‌شود که در زمینه تولید، تنوع گونه‌ای و فناوری پیشگام هستند.

مدیرکل شیلات خوزستان به مجتمع‌های فعال و در حال احداث در استان اشاره کرد و گفت: ۱۵ پروژه شاخص و عملیاتی به ویژه در زمینه آبزی‌پروری با ظرفیت تولید ۲۳۰ هزار تن در دست اجراست که بیش از ۱۳ هزار نفر اشتغال فراهم می‌کند.

موسوی بیان کرد: خوزستان با امضای قرارداد‌ها و تفاهم‌نامه‌های متعدد در صدر سرمایه‌گذاری شیلات قرار دارد و جذب ۲۰ همت سرمایه‌گذاری تا پایان سال پیش بینی می‌شود و در سال آینده این رقم به ۴۵ همت افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: استان خوزستان در رتبه پنجم تولید میگو قرار دارد و اجرای بزرگترین مجتمع پرورش میگو و ماهیان دریایی در شهرستان هندیجان با ظرفیت تولید سالانه ۱۲۰ هزار تن تحولی بزرگی در اقتصاد و آینده صنعت آبزی‌پروری رقم خواهد زد.

موسوی خاطرنشان کرد: در راستای توسعه پایدار آبزی‌پروری، رشد تولیدات شیلاتی و ایجاد فرصت‌های جدید سرمایه‌گذاری، موافقت اصولی ۱۰ هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی برای پرورش میگو صادر شده و طی چند سال آینده شاهد افزایش چشمگیر تولیدات آبزی‌پروری خوزستان خواهیم بود.

موسوی ادامه داد: ۸۰۰ تن ماهی از مجتمع پرورش ماهیان سردابی شهدای اندیمشک برداشت خواهد شد که با تکمیل زیرساخت‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود جایگاه تولیدات سردابی استان رشد قابل توجهی خواهد داشت.

وی همچنین احداث سایت الگویی–ترویجی پرورش متراکم آبزیان در مرکز بازسازی ذخایر ژنتیکی ماهیان بومی و گرمابی شهید ملکی اهواز را اقدام موثری در حوزه علمی - تحقیقاتی و ورود دانش به عرصه تولید عنوان کرد.

موسوی یادآور شد: نهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری، غذا‌های دریایی و صنایع وابسته آذرماه امسال در حالی برگزار شد که خوزستان با رویکردی متفاوت علاوه بر معرفی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی، فرصتی برای نمایش سبک زندگی اقوام مختلف خوزستان فراهم کرد.

وی با اشاره به مجتمع پرورش ماهی آزادگان واقع در شهرستان کارون در زمینی به مساحت ۱۳ هزار و ۵۰۰ هکتار به عنوان بزرگترین مجتمع آبزی‌پروری خاورمیانه گفت: روند احداث آن در سال ۱۳۷۵ شروع شد و فاز ۱ مجتمع در سال ۱۳۸۲ تکمیل و وارد مدار تولید شد و روند اجرای فاز ۲ مجتمع نیز در سال ۱۳۹۱ آغاز شد.

مقرر شد در کارگروه توسعه شیلات استان با حضور مسئولان مرتبط استانی مهمترین مطالبات جدی تولیدکنندگان از جمله ایجاد تنوع گونه‌های پرورشی، رفع موانع صادرات آبزیان، کاهش آب بها، تامین انرژی، توسعه کشاورزی تلفیقی، ایجاد صنایع تبدیلی و امنیت سرمایه‌گذاری و تسهیل بروکراسی اداری مورد بررسی قرار گیرد و تصمیمات لازم اتخاذ شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غبار روبی مساجد در شهرستان سلسله
جو پایدار تا اوایل هفته آینده در لرستان
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
اختتامیه جشنواره ایران دخت در خرم آباد
بهره برداری از ۹ طرح گروه اقتصاد مردمی بسیج در لرستان
گامی نو در شناخت ساختار‌های کم عمق پوسته زمین با بهره‌گیری از امواج لرزه‌ای
برتری الاهلی قطر مقابل سپاهان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
حلول ماه مبارک رمضان، ماه بندگی و مغفرت
ضرورت پیگیری تخصیص اعتبارات طرح‌های عمرانی در مراغه
کمک هزینه ۲ میلیاردی بهزیستی زنجان برای مناسب‌سازی معلولین
افزایش شمار واحد‌های «نان کامل‌پز» در استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تولید ۸۵۰ هزار نهال زیتون در گلخانه‌های تخصصی طارم
فردا آخرین مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تزریق ۵۲ هزار میلیارد تومان منابع برای جهش توسعه لرستان
ما جنگ نمی‌خواهیم اما تحقیر را هم نمی‌پذیریم
هوای سمنان گرم می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
تداوم اجاره همسر در اروپا
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۴
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)