سخنگوی شورای اسلامی شهر دزفول گفت: بررسی لایحه بودجه پیشنهادی چهار همتی شهرداری دزفول برای سال ۱۴۰۵ آغاز شد.
وزیر نیرو به خوزستان سفر می کند و مجموعهای از پروژههای مهم صنعت آب و برق استان را افتتاح و عملیات اجرایی چند طرح راهبردی را آغاز خواهد کرد.
مدیر امور واگذاری و خدمات سرمایهگذاران سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی از مولدسازی ۳۰ طرح غیرفعال مستقر در این منطقه خبر داد گفت: با اجرای این طرحها، زمینه اشتغال و افزایش ۵۱۱ هزار تنی ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی فراهم شده است.
معاون مهندسی و عمران ادارهکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان از اجرای طرح ساخت ساختمان کارگران فصلی در بندر امام خمینی خبر داد.
۵ واحد تولیدی در شهرکهای صنعتی خوزستان افتتاح و راه اندازی شدند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان خوزستان از کشف ۱۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در شهرستان هندیجان خبر داد.
طرح جامع آبرسانی به شهرستان اندیکا بزودی به بهره برداری میرسد.
آزمایشگاه آب تصفیهخانه اهواز (کارون) شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب به بهره برداری رسید.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان خوزستان از توقیف یک محموله لوازم یدکی خودرو قاچاق به ارزش ۶ میلیارد ریال در شهرستان باغملک خبر داد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان از مطلوب بودن وضعیت ذخایر کالاهای اساسی در استان و ورود بیش از ۱٫۳ میلیون تن کالای اساسی از بندرامام خبرداد.