• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۰۹۳۰
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۵
سیاسی » دولت

گلایه پزشکیان از فضاسازی‌ها درباره سفر به جمهوری آذربایجان

رئیس جمهور با اشاره به برخی فضاسازی‌ها و گمانه‌زنی‌هایی درباره سفر به جمهوری آذربایجان، گفت: برخی عنوان می‌کردند که این سفر ممکن است همراه با خطرهایی باشد یا در مسیر آن مشکلاتی ایجاد شود. اما الحمدلله، همان‌گونه که رفتن ما بدون مشکل انجام شد، بازگشت ما نیز با آرامش کامل و امنیت صورت گرفت.

گلایه پزشکیان از فضاسازی‌ها درباره سفر به جمهوری آذربایجان
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای مسعود پزشکیان شامگاه جمعه پس از بازگشت از سفر به جمهوری آذربایجان و شرکت در هفدهمین نشست سران سازمان همکاری‌های اکو، با اشاره به دیدار‌های دوجانبه در حاشیه این اجلاس، اظهار داشت: صبح هنگام ورود به باکو، دیداری بسیار سازنده با نخست‌وزیر پاکستان داشتیم. ایشان و دیگر مسئولان پاکستانی پیگیر توافقات پیشین بودند و تلاش‌های زیادی در راستای تعاملات داخلی و پشتیبانی‌های لازم از روابط دو کشور صورت گرفته است. در این دیدار درباره ادامه هماهنگی‌ها، تقویت تعاملات دیپلماتیک و همکاری‌های مشترک اقتصادی گفت‌و‌گو شد.
 
آقای پزشکیان همچنین به دیدار خود با رئیس جمهور تاجیکستان، اشاره کرد و گفت: ایشان که فارسی را بسیار روان صحبت می‌کنند، بر گسترش روابط در حوزه‌های اقتصادی، علمی، کارشناسی و حوزه حمل‌ونقل میان دو کشور تأکید داشتند. این دیدار نیز در راستای تقویت روند همکاری‌های پیشین دو کشور انجام شد.
 
رئیس جمهور با اشاره به فضای جلسه اصلی اجلاس اکو، تصریح کرد: همه کشور‌های حاضر، با صراحت و شدت، اقدامات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند. محکومیتی که از سوی ایران مطرح شد، با همراهی قاطع دیگر اعضا نیز مواجه شد.
 
آقای پزشکیان همچنین به برگزاری دیدار‌های دوجانبه با رؤسای جمهور ترکیه و جمهوری آذربایجان اشاره کرد و گفت: گفت‌و‌گو با رئیس جمهور ترکیه بسیار خوب و سازنده بود و در آن، هم موضوعات اقتصادی و هم مسئله تجاوزات صهیونیستی مورد بحث قرار گرفت. رئیس جمهور ترکیه با صراحت تجاوز رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و درباره هماهنگی‌های دیپلماتیک آینده رایزنی شد.
 
رئیس جمهور افزود: گفت‌وگوی ما با رئیس جمهور آذربایجان نیز در فضایی مثبت و دوستانه انجام شد و جمع‌بندی‌های خوبی در زمینه تعاملات اقتصادی و منطقه‌ای شکل گرفت.
 
آقای پزشکیان با بیان اینکه این سفر‌ها و رفت‌وآمد‌ها می‌تواند زمینه‌ساز تقویت روابط با کشور‌های اسلامی باشد، اظهار داشت: باید در حوزه‌های علمی، حمل‌ونقل، فرهنگی و کارشناسی نیز مسئولان و مدیران اجرایی کشور فعال‌تر وارد عمل شوند. این تعاملات نباید محدود به سطح سران باشد و لازم است معاونان و وزرا نیز پیگیری تفاهمات انجام‌شده را در دستور کار خود قرار دهند.
 
رئیس جمهور با اشاره به برخی فضاسازی‌ها و گمانه‌زنی‌هایی که درباره این سفر صورت گرفته بود، گفت: برخی عنوان می‌کردند که این سفر ممکن است همراه با خطراتی باشد یا در مسیر آن مشکلاتی ایجاد شود. اما الحمدلله، همان‌گونه که رفتن ما بدون مشکل انجام شد، بازگشت ما نیز با آرامش کامل و امنیت صورت گرفت.
 
آقای پزشکیان تصریح کرد: همه عزیزانی که در مسیر این سفر همکاری کردند، از مسئولان تا نیرو‌های پشتیبان، نقش‌آفرینی مؤثری داشتند و جای قدردانی دارد. از همه این بزرگواران و همچنین شما اهالی رسانه که در این سفر همراهی داشتید، صمیمانه تشکر می‌کنم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نجات جان مادر و نوزادان دوقلو توسط تیم پزشکی بیمارستان کارون گتوند
آیین مشعل گردانی نجفی‌های مقیم قم در شب عاشورا
بازدید سرزده رئیس دادگستری باوی از اردوگاه اتباع خارجی
آغاز ثبت نام نقل و انتقال و میهمانی دانشگاه آزاد از امروز
فارس ، در عزای اشرف اولاد آدم
آذربایجان شرقی در سوگ و ماتم عاشورای حسینی
آغاز مراسم عزاداری عاشورای حسینی در کهگیلویه و بویراحمد
ارائه ۱۲۶ خدمت به عزاداران حسینی توسط فوریت‌های پزشکی خوزستان
صدور اخطار توقف عملیات تغییر کاربری در آذربایجان غربی
هشدار طوفانی شدن دریای خزر
میراث عاشورایی ۲۰۰ ساله در فش کنگاور
فعالیت مراکز اهدای خون در عاشورای حسینی
مراسم چهل منبر در لاهیجان
اجرای ۴۸ پروژه ابنیه فنی در راه‌های آذربایجان غربی با اعتباری بالغ بر ۱۳۰ میلیارد تومان
امپراتور ژاپن برای اولین بار راهی مغولستان شد
کلنگ زنی دو طرح گردشگری در سفر استاندارآذربایجان غربی به مهاباد
لرستان سوگوار عاشورای حسینی
شهر مقدس قم در عاشورای حسینی سراسر سیاه‌پوش است
شروط حماس برای پذیرش آتش‌بس در غزه
پیشرفت ۸۵ درصدی سنددار کردن املاک با تأکید بر خدمت صادقانه به مردم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب
کسب دو نشان طلا و برنز نمایندگان ایران در روز نخست
گلایه پزشکیان از فضاسازی‌ها درباره سفر به جمهوری آذربایجان
ربایش دیپلمات‌های ایرانی در بیروت مصداق عمل تروریستی است
هر تجاوزی فروپاشی رژیم صهیونیستی را شتاب می‌دهد
علت حمله به اماکن پلیس، همکاری شدید مردم در معرفی مظنونان جاسوسی بود
عزاداری شب تاسوعا در حسینیه امام خمینی (ره)
حضور قلعه‌نویی در اردوی تیم امید فوتبال ایران
برگزاری آخرین تمرین تیم ملی بانوان پیش از اعزام به مشهد
تخت‌روانچی: آماده هر احتمالی هستیم
حضور قالیباف و مخبر در عزاداری روز تاسوعا
آمادگی سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
طرح شناسایی مشمولان غایب و فراری از خدمت
عهد خون مردم تهران در روز تاسوعا با مقام معظم رهبری
نخستین پرواز فرودگاه بین‌المللی تبریز انجام شد
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۵ نظر)
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)