• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۱۶۰۷
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۶
ایلام » سیاسی

خطبه های نماز جمعه شهرستان های استان

همدلی و ایستادگی در مقابل رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی و تداوم عملیات نیرو‌های مسلح تا نابودی رژیم صهیونیستی از مهم‌ترین محور‌های خطبه‌های نماز جمعه شهرستان‌های استان بود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، مرکز ایلام؛ حجت الاسلام حسینی احمد فداله امام جمعه آبدانان گفت: صهیونیست‌ها به دنبال ساقط کردن نظام و سوریه سازی از کشورمان بودند اما به مدد وحدت و همدلی و انسجام ملت و درایت رهبر انقلاب و هماهنگی نیرو‌های مسلح، نقشه هایشان برآب شد.
 
حجت الاسلام حسینی مجد امام جمعه ایوان بیان کرد: رژیم صهیونیستی علیرغم خفقان و سانسور رسانه‌ای، با عملیات وعده صادق ۳ ضربه‌ی محکمی و پشیمان کننده‌ای خورده و انشاءالله با حمایت مردم و اقتدار نیرو‌های مسلح محو این رژیم سفاک نابود خواهد شد.
 
حجت الاسلام فرهاد زاده امام جمعه بدره، بامحکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی وشهادت جمعی از سرداران و دانشمندان و مردم بیگاه گفت: با قدرت االهی و برکت خون شهدا و رشادت رزمندگان اسلام و استقامت مردم رژیم صهیونیستی در حال نابودی است.
 
حجت الاسلام فریادی امام جمعه سرابله با اشاره به حملات موشکی و پهپادی سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: این حملات تنها گوشه‌ای از قدرت نظامی ما می‌باشد و تا نابودی رژیم منحوس صهیونیستی ادامه خواهد داشت.
 
حجت الاسلام میهن پرست امام جمعه چوار با بیان اینکه موشک‌های ایرای گنبد آهنین رژیم صهیونی را در هم شکسته گفت: این دشمن جنایتکار اشتباه بزرگی مرتکب شده و استکبار جهانی فهمید سیلی نیرو‌های مصلح جمهوری اسلامی بسیار سنگین است.
 
حجت الاسلام امرایی امام جمعه دره شهر با تبریک و تسلیت شهادت جمعی از فرماندهان مجاهد سپاه ودانشمندان شهید و شهادت تعدادی از مردم بی گناه کشورمان درپی حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی گفت این اقدامات خبیثانه رژیم صهیونیستی باعث اتحاد، انسجام وحدت و یکپارچگی ملت ایران شد.
 
حجت الاسلام والمسلمین مرادبیگی نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری در سخنان پیش از خطبه‌های نماز جمعه دره شهر با محکوم کردن جنایات رژیم سفاک و کودک کش رژیم صهیونیستی گفت: هدف رژیم صهیونیستی ایجاد تفرقه بین مردم و مسئولان بود که با مدیریت هوشمندانه رهبری معظم انقلاب اسلامی و هوشیاری و حضور منسجم مردم در صحنه این توطئه خنثی شد.
 
حجت الاسلام موسوی خطیب جمعه دهلران بیان کرد: درحالیکه اسرائیل جنایت کار به مناطق مسکونی و زنان و کودکان در ایران حمله می‌کند، نیرو‌های مسلح کشورمان با موشک‌های نقطه زن، فقط مراکز نظامی این رژیم را در هم کوبیده و این تفاوت جبهه کفر و اسلام است.
 
حجت الاسلام خزایی امام جمعه لومار گفت: رژیم جعلی صهیونیستی تصور میکرد با یک تجاوز می‌تواند علاوه بر خسارت به زیرساخت‌ها مردم را با خود همراه می‌کند ولی نقشه آنها برعکس شد و انسجام و همدلی مردم برای مقابله با متجاوزگران بیشتر شد.
 
حجت الاسلام حسینی احمد فداله در خطبه‌های نماز جمعه ارکواز ملکشاهی عنوان کرد: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی است و فریب درخواست مذاکره سیاست مداران آمریکا را نخواهیم خورد و باید با قدرت به جنایات و شرارت‌های رژیم صهیونیستی پاسخ داد.
 
حجت‌الاسلام امینی امام جمعه مهران با بیان اینکه همه جهانیان از وحدت مردم ایران در قبال تجاوز رژیم صهیونیستی شگفت زده شدند گفت: مردم ایران با هر سلیقه، گرایش، مذهب و حتی مخالف یک صدا به مقابله با رژیم صهیونیستی پرداختند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جزئیات حادثه دریایی در سواحل الحدیده یمن
آیین کهن نعش علی‌اکبر در حسن‌آباد دامغان
دعوت کبدی کار کردستانی به اردوی ملی پوشان جوانان کشور
آیین شام غریبان دشت کربلا در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
اهدا خون در نذر تاسوعا و عاشورا
استقرار هوای گرم در چهارمحال و بختیاری
۱۲ مورد نظارت بر اراضی واگذاری در شهرستان پیرانشهر انجام شد
افزایش دما و رطوبت در جنوب غرب خوزستان
قم در روز عاشورای حسینی رخت عزا بر تن کرد
سنگ تمام جوانان دهرمی در عاشورای حسین
برخورد پژو و اتوبوس در ارومیه؛ ۵ مصدوم به بیمارستان منتقل شدند
عزاداری ظهر عاشورای حسینی در کیش
ایران اسلامی، پایدار و ناگسستنی
عزاداری باشکوه هیئت‌های یزد در روز عاشورا، با اجتماع در مسجد روضه محمدیه
تجلی پیام آزادگی حسین بن علی (ع) در باور و اندیشه پرچمداران جبهه‌های مقاومت
برپایی سفرهای کریمانه ارادتمندان اهل بیت(ع) در ایام محرم
اطلاعیه روابط عمومی سپاه بیت المقدس کردستان
ستاره‌ای بدرخشید و ماه مجلس شد
پویش اهدای خون مهر حسینی
تشکر عراقچی از محکومیت تجاوز به ایران در اجلاس بریکس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب
تخت‌روانچی: آماده هر احتمالی هستیم
علت حمله به اماکن پلیس، همکاری شدید مردم در معرفی مظنونان جاسوسی بود
کسب دو نشان طلا و برنز نمایندگان ایران در روز نخست
پایان ریل‌گذاری ایستگاه‌های خط دو قطارشهری اصفهان
گلایه پزشکیان از فضاسازی‌ها درباره سفر به جمهوری آذربایجان
هر تجاوزی فروپاشی رژیم صهیونیستی را شتاب می‌دهد
عزاداری شب تاسوعا در حسینیه امام خمینی (ره)
حضور قلعه‌نویی در اردوی تیم امید فوتبال ایران
برگزاری آخرین تمرین تیم ملی بانوان پیش از اعزام به مشهد
طرح شناسایی مشمولان غایب و فراری از خدمت
کاهش مصرف برق با اجرای ۳۶ بسته مدیریت مصرف
ربایش دیپلمات‌های ایرانی در بیروت مصداق عمل تروریستی است
حضور قالیباف و مخبر در عزاداری روز تاسوعا
آمادگی سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۵ نظر)
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
برگزاری آیین بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی دشمن صهیونی  (۱ نظر)