• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۹۳۲۰
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۳
سیاسی » عمومی

گزارش/ ازخواهرخواندگی تا پرونده فساد درفوتبال

عقد خواهرخواندگی فوتبال ایران با ایتالیاییها تا عاقبت پرونده فساد در فوتبال از جمله موضوعاتی بود که در کنار شش بخش دیگر در خارج از گود این هفته روی آنتن بیست و سی شنبه یازدهم آبان رفت.

به گزارش واحد مرکزی خبر، نامه هایی که  این روزها  از طرف هیات رییسه فدراسیون فوتبال به دلایل مختلف به  رییس فدراسیون ارسال می شود ، دوباره افکار عمومی  را به یاد پرونده فساد در فوتبال انداخت که ماه ها قرار است نتیجه بررسیهای کمیسیون اصل 90 در خصوص آن اعلام شود.
 افضلی فرد سخنگوی کمیسیون اصل 90 در خصوص نتیجه این پرونده در خارج از گود می گوید:  قرار بود ابتدا اسفند و بعد ، پس از جام جهانی نتیجه اعلام شود اما به جهت ورود مورد های جدید در پرونده و همچنین به جهت فشارهایی که برای توقف پرونده ایجاد می شود ، تا به امروز موفق به اعلام نتیجه نشده ایم.
 وی در پاسخ به کنایه خبرنگار واحد مرکزی خبر مبنی بر اینکه آیا نتیجه پرونده مزبور پیش از جام جهانی بعدی اعلام می شود گفت: امیدواریم این کنایه شما دوستان ما را در کمیسیون مجاب کند که هرچه زودتر نتیجه این پرونده را اعلام کنند.
در بخش بعدی خارج از گود به اتهامی که به سرمربی تیم ملی جوانان وارد شده است ، پاسخ داده شد.
 بعد از قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان در آسیا از سوی  رییس هیات والیبال گلستان و یکی از بازیکنان تیم ملی جوانان عنوان شد که  سرمربی تیم ملی جوانان بازیکنان تیم ملی را مجبور به عقد قرارداد با باشگاههای دیگر کرده است.
اما نفرزاده سرمربی تیم ملی جوانان گفت: سیاست فدراسیون والیبال چندین سال بر این اساس است که  با آن دسته از بازیکنان تیم ملی که عضو هیچ باشگاهی نیستند در چارچوب یک تیم لیگ برتری قرارداد بسته شود تا این بازیکنان هم مورد حمایت باشند و هم اینکه جهت حضور در مسابقات جهانی به هماهنگی بیشتری دست پیدا کنند .
اما در بخش بعدی خارج از گود به ماجرای عقد خواهرخواندگی فوتبال ایران با فوتبال ایتالیا پرداخته شد!
 مهدی تاج در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر  گفت: خوشبختانه رییس فدراسیون فوتبال ایتالیا اینجا بود، فوتبال ایتالیا می تواند  به ما خیلی کمک کند!
وی اضافه کرد: رییس فدراسیون فوتبال ایتالیا خوشحال شد که ما در لیگ برتر سقف قرارداد برای قرارداد بازیکنانمان گذشته ایم و اظهار داشت که آنها هم به دنبال سقف قرارداد برای باشگاههایشان هستند.
پس از صحبتهای تاج خبرنگار خارج از گود گفت: پس فعلا ما به آنها کمک می کنیم امیدواریم مسایلی همچون دلالی های آنچنانی وجعل کارت ، رواج خرافه و جادوگری را از ما یادنگیرند!
موضوع بی احترامی همیشگی فدراسیون فوتبال به خبرنگاران یکی دیگر از موضوعات خارج از گود این هفته بود.
در این بخش خبرنگارانی که در مقابل فدراسیون فوتبال برای گرفتن نتیجه جلسه هیات رییسه فدراسیون معطل شده اند به خبرنگار واحد مرکزی خبر می گویند :  از هشت صبح تا  ساعاتی پس از غروب آفتاب اینجا منتظریم که متاسفانه حتی برای خواندن نماز هم جایی در اختیار ما نمی گذارند. 
 
موضوع دیگر خارج از گود این هفته تناقض گویی وزیر ورزش در خصوص  صدا و سیما بود.
وزیر ورزش گفته است: صدا و سیما چه سهمی از ورزش برای بانوان قایل است؟
وی لحظاتی بعد در نقض سخنان خود می گوید: البته من باید تقدیر کنم از آقای ضرغامی که الحق و الانصاف در زمینه انعکاس اخبار و رویدادهای بسیار مهم  به خصوص بانوان به بهترین نحو عمل کرده است.
مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش در بخش بعدی خارج از گود در مصاحبه با واحد مرکزی خبر می گوید: ده میلیارد برای ورزش مدارس ابتدایی پیش بینی کرده ایم که صرف خرید تخته تعادلی ، کیسه شنی و ... می شود!
وی در خصوص کمبود معلم ورزش در مدارس می گوید :از وزارت آموزش و پرورش خواسته ایم که  از معلمان زیست شناسی به منظور رفع کمبودهایمان استفاده کنیم!
پس از سخنان حمیدی خبرنگار واحد مرکزی خبر می گوید: خدا به خیر کند عاقبت دانش آموزانی که با این تجهیزات و معلمان غیر مرتبط ، لابد قرار است قهرمان هم بشوند!
‌
نبود حامی مالی مناسب در لیگ ووشو موضوع بعدی مورد اشاره خارج از گود بود.
در این بخش عنوان می شود که  قهرمان دو دوره پیشین لیگ به دلیل مشکلات مالی در دور جدید غایب است  و بازیکنان برای پیدا کردن تیم آنقدر کارشان به دقیقه نود کشیده می شود که برخی از بازیکنان حتی اسم تیمشان را هم نمی دانند!
در ادامه صحبتهای یکی از بازیکنان لیگ ووشو به نمایش در می آید که پشت لباسش را برای مشخص شدن نام باشگاهش به دوربین نشان می دهد!
 
اما در بخش پایانی خارج از گود این هفته به موضوع مشکلاتی که بهادر مولایی پس از مصدومیت داشته است پرداخته شد.
 
بهادر مولایی نایب قهرمان فوق سنگین وزنه‌برداری جهان که در جریان بازی های آسیایی مصدوم شد و پای خود را به تیغ جراحان سپرد ، در زمان ترخیص از بیمارستان با بدقولی فدراسیونهای وزنه برداری و پزشکی ورزشی گرفته تا کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش برای پرداخت هزینه های بیمارستان روبرو شد تا تنها با ضمانت یکی از جراحان اجازه ترخیص به بهادر مولایی داده شود.
 مرادی دبیرکل کنفدراسیون وزنه برداری آسیا در این خصوص می گوید: کاش قهرمانانمان را فقط برای روی سکو نخواهیم و همیشه به آنها رسیدگی کنیم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
روایت نهفته شهادت در دل کوچه‌ای رو به آسمان
دیدار بی واسطه مردم با مسئولان پای میز خدمت در بوکان
تحریم‌های یکجانبه مصداق جنایت علیه بشریت است
جهان امروز نیازمند روایت‌های صادقانه، انسانی و دغدغه‌مند است
رفع تصرف ۵ هکتار از اراضی ملی شهرستان اشنویه
مادورو: هیچ امپراتوری قادر به زانو درآوردن ونزوئلا نیست
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
انتصاب محمد رستگار به سمت معاون توسعه و فناوری رسانه 
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
گیلان توان ایجاد اشتغالی فراتر از برنامه سالانه را دارد
گلایه تولید کنندگان از صدور بخش نامه‌های خلق الساعه
بررسی وضعیت آبی تالاب سولدوز نقده
تخته گاز خودروسازان مونتاژی در قیمت‌
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
انتقاد سخنگوی وزارت صمت از اختیارات شورای رقابت
سیمرغ بلورین در دستان برگزیدگان جشنواره فیلم فجر
افتتاح درمانگاه تأمین اجتماعی آبدانان
کشف محموله آرد غیرمجاز در سبزوار
کاهش نسبی دما در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)