• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۲۸۸۴۲
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۶
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
با حضور نماینده مجلس شورای اسلامی؛

بررسی وضعیت طرح های عمرانی بویراحمد، دنا و مارگون

استاندار در جلسه بررسی طرح‌های عمرانی بویراحمد، دنا و مارگون گفت: تأخیر در طرح‌های عمرانی کهگیلویه و بویراحمد پذیرفتنی نیست.

بررسی وضعیت طرح های عمرانی بویراحمد، دنا و مارگون
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، استاندار در نشست بررسی طرح‌های عمرانی شهرستان‌های مارگون و یاسوج، با اشاره به حمایت‌های مالی دولت گفت: از مجموع ۴ هزار میلیارد تومان کمک‌های دولتی به شهرداری‌ها، هزار میلیارد تومان به شهرداری یاسوج اختصاص یافته و در بخش عمران شهری و روستایی نیز ۶ هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
دستور استاندار برای بهره برداری هفت طرح مهم شهر یاسوج
رحمانی با تأکید بر ضرورت ثبت دقیق عملکرد دستگاه‌ها گفت: همه مدیران موظف هستند گزارش‌های خود را در سامانه‌های مربوطه ثبت کنند و دولت در حال جمع‌بندی کارنامه عملکردی دو ساله است.
رحمانی افزود: هیچ‌گونه کوتاهی در اجرای وظایف قابل قبول نیست و هدف اصلی، خدمت‌رسانی سریع و مؤثر به مردم استان است.
یدالله رحمانی، در تصمیمی قاطع به شهرداری یاسوج دستور داد ۷ طرح مهم و حیاتی شهر را برای بهره‌برداری در هفته دولت آماده کند. 
وی همچنین با اشاره به سابقه طولانی سد تنگ‌سرخ (آغاز عملیات از سال ۱۳۹۰)، اولویت‌بخشی به این طرح برای تأمین آب ۴ هزار نفر را ضروری دانست.
رحمانی ضمن تأکید بر تعیین تکلیف سریع جمعه‌بازار یاسوج و تقویت درآمد‌های پایدار شهرداری‌ها، بر لزوم هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی با بخش خصوصی تأکید کرد.
استاندار همچنین بر اجرای طرح جامع حمل‌ونقل، ارتقای کیفیت طرح‌ها و پرداخت ۱۰ میلیارد تومان مطالبات پیمانکاران اداره کل ورزش و جوانان از محل درآمد‌های مالیاتی تأکید ویژه کرد.
نگرانی ها از وضعیت ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج 
نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، هم در این جلسه با ابراز نگرانی از وضعیت طرح‌های ورزشی در استان گفت: ورزشگاه ۱۵ هزار نفری یاسوج در وضعیت نامطلوبی قرار دارد و در حال حاضر فاقد شرایط لازم برای میزبانی از مسابقات یا برگزاری تمرینات تیم‌های ورزشی است.
محمد بهرامی، همچنین تأکید کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید نسبت به تأخیر در اجرای به‌موقع طرح‌ها پاسخگو باشند.
لزوم ارائه راهکار برای بحران جدی ترافیک شهر یاسوج
شهردار یاسوج هم گفت: اگر طی چهار تا پنج سال آینده چند تقاطع غیرهمسطح در یاسوج اجرا نشود، این شهر با بحران جدی ترافیکی و کاهش کیفیت زندگی مواجه می‌شود.
کیوان آشنا مهم‌ترین مطالبه مدیریت شهری را اجرای تقاطع‌های غیرهمسطح عنوان کرد و افزود: اگر دو تا سه تقاطع غیرهمسطح در نقاط پرترافیک شهر از جمله میدان انقلاب، میدان جهاد، میدان امام حسین (ع) و محدوده استانداری تعریف و اجرا نشود، در آینده نزدیک با مشکلات جدی ترافیکی مواجه خواهیم شد.
وی ادامه داد: طرح ترافیکی هفت‌تیر نیز از دیگر طرح‌های مهم شهری است که می‌تواند نقش مؤثری در کاهش بار ترافیکی شهر ایفا کند و بخش زیادی از مشکلات تردد در این محدوده را برطرف سازد.
آشنا از پیشرفت مناسب طرح پل دهدشت، توسعه مسیر کارخانه قند، بلوار انقلاب، بلوار امام خمینی، شهرک شهرداری و تعدادی از معابر اصلی شهر خبر داد و گفت: بسیاری از این طرح‌ها بین ۸۰ تا ۹۵ درصد پیشرفت دارند و برخی نیز در آستانه بهره‌برداری قرار گرفته‌اند.
نوسازی تاسیسات کارخانه آسفالت یاسوج
شهردار یاسوج با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای ارتقای ظرفیت تولید آسفالت در یاسوج گفت: کارخانه آسفالت شهرداری به تجهیزات جدید از جمله ماسه‌شور مجهز شده و بخشی از تأسیسات آن نیز نوسازی شده است.
وی ادامه داد: عملیات گازرسانی به کارخانه آسفالت نیز در دست اجرا قرار دارد که علاوه بر کاهش مشکلات زیست‌محیطی، هزینه‌های تأمین سوخت را نیز کاهش خواهد داد.
آشنا رفع مشکل آب‌های سطحی و آبگرفتگی در برخی نقاط شهر را از دیگر اولویت‌های مدیریت شهری عنوان کرد و افزود: مطالعات لازم در این زمینه انجام شده و برای اجرای طرح‌های مرتبط نیازمند تأمین منابع مالی هستیم.
اختصاص اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی نفت به طرح‌های ورزشی استان
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان هم گفت: بخشی از اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی نفت به طرح‌های ورزشی استان اختصاص یافته که از میان آنها پنج طرح در روستا‌های هدف تعیین تکلیف شده و هم‌اکنون بین ۳۵ تا ۴۰ درصد پیشرفت دارند.
مجید پارسایی افزود: طرح‌های ورزشی در روستا‌های کالوس، خانا، چیر، دودا و زیبا در حال اجرا بوده و روند پیشرفت آنها مطلوب است، همچنین ۲ طرح در مناطق مزدک و بابکان به دلیل مشکلات مربوط به واگذاری زمین و مسائل اجتماعی با موانعی مواجه هستند که در حال پیگیری برای رفع آنها هستیم.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان با اشاره به وضعیت ورزشگاه تختی یاسوج ادامه داد: با توجه به حضور تیم فوتبال دنا یاسوج در لیگ دسته دوم و احتمال صعود این تیم به لیگ دسته اول، تکمیل زیرساخت‌های ورزشی مرکز استان اهمیت ویژه‌ای دارد.
وی ادامه داد: زمانی که عملیات اجرایی در ورزشگاه تختی آغاز شد، حتی امکانات اولیه‌ای مانند رختکن و نیمکت ذخیره استاندارد وجود نداشت، اما با اجرای طرح به صورت ضرب‌الاجل و استفاده از سازه‌های پیش‌ساخته، شرایط میزبانی مسابقات در این ورزشگاه فراهم شد.
پارسایی با بیان اینکه این طرح از محل اعتبارات توازن منطقه‌ای در حال اجرا است، گفت: متأسفانه تاکنون هیچ اعتباری به این طرح اختصاص نیافته و پیمانکار با وجود انجام حدود ۱۰ میلیارد تومان کار، هنوز هیچ دریافتی نداشته است.
وی اعتبار کل طرح را حدود ۳۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: پیشنهاد ما این است که بخشی از اعتبارات مسئولیت‌های اجتماعی نفت به این طرح اختصاص یابد تا ضمن پرداخت بخشی از مطالبات پیمانکار، روند تکمیل ورزشگاه نیز سرعت بگیرد.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: در صورت صعود نماینده استان به لیگ دسته اول، یاسوج باید حداقل ۲ ورزشگاه دارای شرایط استاندارد برای برگزاری مسابقات داشته باشد و از این رو تکمیل ورزشگاه تختی و سایر طرح‌های مرتبط ضروری است.
لزوم بررسی مشکلات فنی ورزشگاههای استان در جلسه ای تخصصی
وی همچنین خواستار برگزاری نشست تخصصی با حضور مسئولان مرتبط برای بررسی مشکلات فنی و اعتباری ۲ ورزشگاه اصلی استان شد و گفت: با همکاری دستگاه‌های اجرایی و حمایت مسئولان استانی می‌توان زمینه تکمیل این طرح‌ها و ارتقای زیرساخت‌های ورزشی استان را فراهم کرد.
در این جلسه همچنین، طرح‌های مهمی از جمله مطالعات رودخانه بشار، سد پیراشکفت، پل مهریان به مختار و انتقال آب دشت‌روم به سد شاه‌قاسم مورد بررسی قرار گرفت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زنجیره انسانی ورزشکاران کشور در تالاب بین‌المللی چغاخور
موتورسیکلت‌های مونتاژی با قیمت میلیاردی
مهلت ثبت‌نام در کاروان قرآنی اعزامی به اربعین، ۵ تیرماه است
تزریق ۱۵۰۰ میلیارد تومان به پرونده «رضایت‌خودرو»؛ امیدواری بزرگ برای تسویه حساب با مالباختگان
لرستان آماده برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تیر
واکنش مردم به پیام تاریخی رهبر معظم انقلاب
تلاش وزارت آموزش و پرورش برای جبران افت تحصیلی دانش آموزان
یک کشته و پنج زخمی در حمله با چاقو در یک مرکز تجاری در روسیه
برگزاری وبینار «معنای عاشورا در جهان امروز»، فردا
پویش مردمی نذر اربعین در حرم بانوی کرامت آغاز به کار کرد
نفرات برتر رقابت‌های ۵۰۰ امتیازی پیکلبال معرفی شدند
انتقاد غریب آبادی از محدودیت‌های استرالیا علیه پزشکان منتقد جنایات رژیم صهیونی
خروش جانفدایان دیار حاج قاسم در حمایت از جبهه مقاومت
عبدلله بن حسن (ع)؛ کوچک‌ترین مدافعِ بزرگ‌ترین مظلوم
قدم به قدم با پیمان شکن
انس نوجوان و جوانان قمی با قرآن در ایام تابستان
تأکید بر ضرورت ساماندهی اسناد قولنامه‌ای برای رفع دغدغه شهروندان
پیام رهبر انقلاب اسلامی نقشه راه دستگاه دیپلماسی و حفظ منافع ملی است
شبکه استانی ایلام با یک سریال ۱۵ قسمتی به استقبال اربعین می‌رود
معرفی صنایع آلاینده کهگیلویه و بویراحمد دستگاه قضا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پرواز پراید بر فراز بام یک منزل مسکونی
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود
سپاه پاسداران: عهدشکنی دشمن با پاسخ محکم مواجه می‌شود
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد
یارانه خرداد ماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
جریمه میلیاردی کابینت ساز متخلف در رشت
واریز حقوق خرداد بازنشستگان کشوری آغاز شد
جام جهانی ۲۰۲۶، ترکیه حذف شد
توضیح بانک مرکزی درخصوص اختلال در عملیات چهار بانک کشور
واکنش بقایی به نفاق و ریاکاری وزیر خارجه فرانسه
استرداد ۵۸۰ هزار میلیارد تومان به بیت المال
واکنش صداوسیما به اظهارات یک نماینده مجلس در شبکه خبر
مراسم شیرخوارگان حسینی (ع) ماه محرم ۱۴۰۵ _ استان‌ها
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم  (۱۴ نظر)
پرواز پراید بر فراز بام یک منزل مسکونی  (۴ نظر)
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد  (۲ نظر)
واریز حقوق خرداد بازنشستگان کشوری آغاز شد  (۲ نظر)
پزشکیان یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را امضا کرد  (۱ نظر)
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود  (۱ نظر)
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد  (۱ نظر)
کاهش اندک قیمت ۳ محصول ایران‌خودرو با اصلاحات وزارت صمت  (۱ نظر)
سناتورهای دموکرات: ایران پیروز شد  (۱ نظر)
مذاکرات آینده به معنای پذیرش نظر دشمن نخواهد بود  (۱ نظر)
واکنش بقایی به نفاق و ریاکاری وزیر خارجه فرانسه  (۱ نظر)
برتری سه شیرها برابر کرواسی در دیداری پُرگل  (۱ نظر)
سخنگوی حماس: غزه در خون است و جهان نظاره‌گر  (۱ نظر)
دیدار مردمی دادستان تهران با ۶۳ نفر از شهروندان  (۱ نظر)
ابوترابی‌فرد: هیئت حاکمه آمریکا به هیچ‌وجه قابل اعتماد نیست  (۱ نظر)