• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۷۷۸۱
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۷
خوزستان » اجتماعی

محیط‌های کاری منبع اصلی تهدیدکننده سلامت مردان

مدیر جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به تهدید سلامت مردان در محیط‌های کاری به‌ویژه در مشاغل صنعتی و فیزیکی، بر لزوم رعایت ایمنی برای جلوگیری از آسیب‌های جدی و جبران‌ناپذیر به آنها تاکید کرد.

محیط‌های کاری منبع اصلی تهدیدکننده سلامت مردان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان خوزستان، دکتر آزیتا عسکری‌زاده با اشاره به برگزاری هفته ملی سلامت مردان از اول تا هفتم اسفندماه با تاکید بر ضرورت توجه به ایمنی در محیط کار به عنوان یکی از عوامل اصلی حفظ سلامت مردان اظهار کرد: شعار امسال هفته ملی سلامت مردان، «سوانح و حوادث در کمین سلامت مردان» انتخاب شده است. مردان به دلیل نقش‌های متعدد اجتماعی و اشتغال گسترده‌تر در مشاغل پرخطر، از ارکان اساسی سلامت خانواده و جامعه محسوب می‌شوند، این در حالی است که محیط‌های کاری به ویژه مشاغل صنعتی و فیزیکی، منبع اصلی تهدیدکننده سلامت مردان است و رعایت نکردن ایمنی می‌تواند آسیب‌های جدی و جبران‌ناپذیری به فرد وارد کند.

وی با اشاره به آمار جهانی مرگ‌ومیر ناشی از حوادث شغلی افزود: محیط کار ایمن نه‌تنها از وقوع حوادث شغلی، بیماری‌های حرفه‌ای و ناتوانی‌های جسمی جلوگیری می‌کند بلکه با کاهش هزینه‌های پزشکی و افزایش بهره‌وری، برای کارفرمایان نیز حائز اهمیت است، زیرا آینده کار بدون توجه جدی به ایمنی و بهداشت قابل تصور نیست.

عسکری‌زاده با بیان اینکه مردان بخش عمده‌ای از عمر خود را در محیط کار سپری می‌کنند، گفت: مخاطره‌های محیط کار طیف وسیعی از عوامل فیزیکی صدا، روشنایی، گرما، سرما و پرتو‌ها را شامل می‌شود.

وی اضافه کرد: همچنین عوامل شیمیایی مانند مواد سمی، سرب، جیوه، آزبست و سیلیس، عوامل ارگونومیکی یعنی حالت نامناسب بدن و کار تکراری، عوامل بیولوژیکی مانند ویروس‌ها و باکتری‌ها، مخاطره‌های مکانیکی از جمله حوادث مرتبط با ماشین‌آلات و مخاطره‌های روانی مانند استرس و ارتباطات شغلی نامناسب از دیگر عوامل تهدیدکننده سلامت مردان در محیط کار است.

مدیر جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس مرکز بهداشت خوزستان درباره کاهش حوادث و افزایش ایمنی در محیط کار، گفت: برای کاهش حوادث و افزایش ایمنی در محیط کار باید ارزیابی و شناسایی خطر‌ها پیش از شروع فعالیت، کنترل مهندسی شامل طراحی ایمن ماشین‌آلات، تهویه مناسب و روشنایی کافی انجام شود.

وی ادامه داد: همچنین آموزش مستمر کارکنان در زمینه شناخت خطرها، سبک زندگی سالم، پیشگیری از درد‌های کمری و نحوه استفاده از تجهیزات ایمنی و مراقبت‌های بهداشتی شغلی از طریق معاینه‌های دوره‌ای و برنامه‌های توانبخشی از دیگر مواردی است که باید به آن توجه شود.

عسکری‌زاده در خصوص روش‌های پیشگیری از بروز حوادث و آسیب‌های شغلی اضافه کرد: آموزش حرکات ورزشی مناسب حین یا پس از کار برای حفظ انعطاف‌پذیری، استفاده از وسایل حفاظت فردی، همکاری با گروه‌های مهندسی و طب کار برای خرید تجهیزات ایمن، حذف موارد مخاطره‌آمیز، ارائه خدمات مشاوره‌ای ایمنی و بهداشت، ایجاد برنامه مرکزی کنترل حوادث، تحلیل داده‌های آسیب‌های شغلی و تداوم اقدامات نظارتی از جمله اقدامات مؤثر در این زمینه است.

وی بیان کرد: همکاری نزدیک کارگران، کارفرمایان و متخصصان بهداشت حرفه‌ای برای ایجاد محیطی ایمن و سالم ضروری است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست بانوان مشاور دستگاه‌های اجرایی در لاهیجان
آیین اختتامیه نمایشگاه قرآن و عترت استان تهران
انتصاب لفته دورکوندی به عنوان سرپرست فرمانداری خرمشهر
گشت‌های نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان تعزیرات در پردیس
برطرف شدن آلودگی شبکه آب شرب کاشمر
امضای تفاهمنامه ۴۲۰۰میلیارد تومانی تامین کاغذ کتب درسی
یک ساعت با محیط‌بان در مدرسه شهید ورمزیار خوی برگزار شد
ربیعی: هیچ‌چیز مانع رسیدن به هدف‌مان نخواهد شد
همایش اهمیت صنعت بذر در اقلید
شاخص‌های قیمت مصرف کننده در بهمن ماه
روز‌های بارانی و سرد در راه گیلان
کشف ۳۰ تن سنگ زینتی قاچاق در خور و بیابانک
بررسی ۱۹ پرونده شهری در کمیسیون ماده ۵ خوزستان برای ۹ شهر
رزمایش کمک مومنانه در شهرستان‌های قرچک و پاکدشت
جمع آوری معتادان متجاهر به مراکز ترک اعتیاد رشت
بررسی الزامات اجرای طرح آزمایشی آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در نقده
برنامه ریزی برای حل موضوع «رفع تعهد ارزی»
کانون فرهنگی تربیتی شهید مطهری الشتر، مهد پرورش استعداد‌ها
گسترش محدوده شهری شوشتر برای اجرای طرح‌های حمایتی مسکن
از ابلاغ سهیمه آسیایی به تیم بانوان نفت و گاز تا قابلیت استان برای میزبانی مسابقات هندبال آسیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
ترکیه ادعای برنامه‌ریزی برای حمله به ایران در صورت اقدام آمریکا را رد کرد
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
پزشکیان: به دنبال ناامنی و تنش در منطقه نیستیم
۶ اسفند، آخرین فرصت برای نام نویسی در آزمون استخدامی
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
کاخ سفید: گزینه اول ترامپ برابر ایران همواره دیپلماسی است
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۳ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
اعلام محل‌های مجاز تخلیه نخاله در ارومیه  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های صنعت برق در ۳ استان کشور  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
حضور ۲۱۲ تولیدکننده پوشاک در نمایشگاه هدی  (۱ نظر)