• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۴۹۸۹
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰
سیاسی » دولت
پزشکیان:

بخشی از نارضایتی مردم ناشی از عملکرد دستگاه‌ها است

رئیس‌جمهور با اذعان به وجود نارضایتی‌هایی در میان مردم، بخشی از آن را ناشی از عملکرد دستگاه‌ها دانست.

تأکید دکتر پزشکیان بر حکمرانی پاسخ‌محور و اصلاح فرایند‌های بین‌بخشی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، جلسه شورای هماهنگی معاونان رئیس‌جمهور با محوریت «پیشنهاد‌هایی برای حکمرانی مؤثر؛ واکاوی چالش‌های فرابخشی و ارائه راهکار» امروز یکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴ به ریاست دکتر مسعود پزشکیان برگزار شد. در این نشست، مهم‌ترین مسائل جاری کشور و نیز راهبرد‌های ارتقای کارآمدی دولت در دو بخش مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

بخش نخست به بررسی ابرچالش‌های کشور با رویکردی فرابخشی اختصاص داشت. در این چارچوب، بر ضرورت تغییر پارادایم مدیریتی به سمت «پاسخ‌محوری»، توجه به حقوق شهروندان، کوچک‌سازی دولت، شفافیت و مبارزه با فساد تأکید شد. معاونان رئیس‌جمهور نیز متناسب با حوزه مسئولیت خود دیدگاه‌ها و پیشنهاد‌های اجرایی ارائه کردند.

پزشکیان با تأکید بر ضرورت تقویت تعاملات بین‌بخشی، تصریح کرد که ارتقای بهره‌وری در گروی انسجام و هم‌افزایی میان دستگاه‌هاست و در صورت احصای دقیق عملکردها، امکان تخصیص هدفمند اعتبار و بودجه بر مبنای برنامه‌ها و نتایج فراهم خواهد شد؛ رویکردی که به شفافیت بیشتر و کارآمدی نظام تصمیم‌گیری می‌انجامد.

رئیس جمهور همچنین تعیین تکلیف وضعیت نیرو‌های قراردادی را نیز از جمله اقدامات ضروری در مسیر اصلاح ساختار اداری برشمرد.

در ادامه، پزشکیان بر سیاست کاهش هزینه‌های دولت و مدیریت بهینه مصرف انرژی تأکید کرد و با اشاره به دستاورد‌های دولت در این زمینه، ظرفیت بالای کشور در مدیریت مصرف را یادآور شد و از معاونت‌ها خواست برنامه‌های عملیاتی خود را برای تداوم و تعمیق این روند ارائه کنند. همچنین بر ضرورت فرهنگ‌سازی و تبلیغات مؤثر در کنار توجه به سیاست‌های زیست‌محیطی تأکید شد؛ چراکه اصلاح الگوی مصرف علاوه بر صرفه‌جویی در منابع، به کاهش آلودگی هوا نیز انجامیده است.

رئیس‌جمهور اصلاح بهره‌وری در دولت و سایر نهاد‌ها را راهکاری اساسی برای جبران کسری‌ها و بهبود رفاه کارکنان عنوان کرد و گفت که با مدیریت صحیح منابع و بازطراحی فرآیند‌ها می‌توان ضمن ارتقای کیفیت خدمات عمومی، سطح معیشت کارکنان و قشرهای مختلف جامعه را بهبود بخشید.

پزشکیان همچنین بر لزوم تعریف دقیق مأموریت‌ها، تعیین صاحبان فرآیند و تدوین شیوه‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های کارشناسی برای حل مسایل فرابخشی تأکید کرد.

در بخش دیگری از این نشست، رئیس‌جمهور با اشاره به حوادث دی‌ماه، بر شفافیت و اطلاع‌رسانی دقیق ابعاد این حوادث تأکید و اعلام کرد که دستور بررسی جامع و بی‌طرفانه تمام ابعاد حادثه صادر شده است.

پزشکیان از افراد یا گروه‌هایی که اسناد و مدارکی در این زمینه در اختیار دارند خواست برای روشن شدن ابعاد موضوع آنها را ارائه کنند و تصریح کرد که در صورت احراز هرگونه خطا، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

رئیس جمهور همچنین گفت‌و‌گو و تبیین ابعاد این حوادث در محیط‌های دانشگاهی و تخصصی را نیز ضرورتی برای اقناع افکار عمومی دانست.

پزشکیان با اذعان به وجود نارضایتی‌هایی در میان مردم، بخشی از آن را ناشی از عملکرد دستگاه‌ها دانست و تأکید کرد که در تمامی سیاست‌گذاری‌ها باید اصول عدالت، بهره‌وری، اثربخشی هزینه‌ها، کارایی، کیفیت و توجه به محیط زیست لحاظ شود.

رئیس جمهور همچنین هشدار داد که بی‌توجهی به الزامات زیست‌محیطی در برنامه‌های توسعه‌ای می‌تواند کشور را در آینده با معضلات جدی مواجه سازد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آکادمی سحر حریف استقلال در فینال لیگ بسکتبال زنان شد
تاییدصلاحیت ۹۱ درصدی داوطلبین انتخابات شورای شهرها در اسلامشهر
خبر‌هایی از برگزاری مراسم اربعین شهادت شهید حمامیان در شاهرود
افتتاح سرای محله شهید امیر عبداللهیان در بهارستان
همدلی به سبک کوچه افطاری
واکنش مردم به درخواست‌های دشمنان
اجرای طرح اطعام مهدوی در ورامین
آغاز طرح نظارتی استاندارد بر بازار لرستان
بازگشت تولید به قدیمی‌ترین مرکز شیلات کشور
تسلیم نشدن ایرانی‌ها
پیروزی مس کرمان برابر داماش
انتخابات اولویت اول دستگاه‌هایی اجرایی شهرستان بویراحمد
اجرای طرح مسکن استیجاری در آذربایجان‌غربی
توزیع بسته های معیشتی در ملارد
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه
شکست تیم فوتبال صنعت نفت آبادان در لیگ آزادگان
هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال؛ تراکتور فرصت صدرنشینی را از دست داد
۷۰ کشته در حمله به پناهگاه‌های تروریستی در افغانستان
باخت مس قعر نشین؛ پاس گل برای صدر نشینی استقلال
پاکستان سیاست‌های خود را در قبال افغانستان بازنگری کند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است
خراسان رضوی از اواسط هفته، میزبان بارش‌ها خواهد شد
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
پاکستان رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسد
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
واکنش بقایی به اظهارات اخیر سفیر آمریکا در تل‌آویو
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم
طرح زندگی با آیه‌ها یکی از جریان‌های اثرگذار قرآنی کشور
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۳ نظر)
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۴ نظر)
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند  (۳ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
پایان پرونده‌های تکراری فروش ملک در قم  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
بودجه ۱۴۰۵ و وعده عدالت مالیاتی؛ آیا جلوی فرار شرکت‌های بزرگ گرفته می‌شود؟  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)
سرریز شدن آب سد گاران  (۱ نظر)