• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۸۴۶۱
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۲
آذربایجان غربی » اقتصادی

تشریح برنامه های اقتصادی و عمرانی شهرستان باروق

فرماندار باروق در جمع مردم به تشریح طرح ها وبرنامه های اقتصادی و توسعه زیر ساختهای شهرستان پرداخت.

تشریح برنامه های  اقتصادی و عمرانی شهرستان باروق

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛  فرماندار باروق در سخنان خود با تبریک چهل و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و اعیاد شعبانیه به اهم برنامه‌های دهه مبارک فجر اشاره و به ارائه گزارشی ازعملکرد دولت وفاق ملی طی یک سال حضورش در این شهرستان پرداخت.

مسرت با اشاره به اینکه دریک سال گذشته ۱۰ واحد راکد تولیدی به چرخه تولید برگشته است، اظهار کرد: این واحد‌ها شامل واحد بسته‌بندی گوشت، واحد خشکبار، واحد تولید جوانه گندم، ۲ دامداری صنعتی، واحد دامپروری گوسفند دشتی، یک واحد گلخانه‌ای، احیای توزیع نهاده‌های دامی در قوروقچی، واگذاری زمین در روستای سایینجیق برای دامداری صنعتی و کارخانه تولید سیب‌زمینی نیم‌پز و ذرت آماده است.

وی ادامه داد: آغاز عملیات اجرایی فرآوری تولیدات معدنی سیلیس و واگذاری زمین برای راه‌اندازی واحد فرآوری سنگ‌های تزئینی جهت جلوگیری از خروج موادمعدنی و خام فروشی، تکمیل انتقال آب با لوله در روستای زارنجی به طول ۳.۵ کلیومتر، پیمان‌سپاری عملیات روکش آسفالت جاده سرچم، آسفالت ریزی راه ارتباطی ۴ روستا، آبرسانی به ۲ روستای امیرآباد و میرزانظام، پیمان‌سپاری احداث پل بر روی رودخانه اجیرلی جهت سهولت تردد اهالی سه روستای مسجد، زارنجی و ینگجه از جمله این اقدامات است.

فرماندار باروق افزود: اتمام پل روستای گوزللوی قره داغ پس از ۱۰ سال بلاتکلیفی با صرف ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار، لکه‌گیری محور نختالو، بازنگری نقشه طرح هادی روستا‌های شهرستان با ۸ میلیارد ریال اعتبار و اجرای طرح هادی در ۷ روستای شهرستان طی یکسال گذشته اجرا شده است.


خانم مسرت اضافه کرد: آسفالت‌ریزی معابر ۹ روستا به میزان ۶۸ هزار مترمربع با ۲۶۰ میلیارد ریال اعتبار و با مشارکت بخشداری‌ها و دهیاری‌ها، مقاوم‌سازی مساکن روستایی به مبلغ ۶۳۰ میلیارد ریال، تامین و واگذاری زمین برای افراد واجد شرایط در ۱۱ روستا از جمله دیگر اقدامات دولت در شهرستان باروق است.

وی گفت: پیگیری احداث ایستگاه هواشناسی، راه‌اندازی نانوایی سیار، حل مشکل آب شرب روستای آقکند با ۱۳ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات دهیاری و مشارکت اهالی، حفر ۴ حلقه چاه جدید به‌منظور تأمین آب شرب پایدار برای روستا‌ها وآماده‌سازی ۲ عدد چمن مصنوعی در روستا‌های گل‌سلیمان‌آباد و چالخاماز امسال انجام‌گرفته است.

وی افزود: اخذ تجهیزات آموزشی برای مدارس شهرستان و پیگیری احداث مدرسه در مقطع راهنمایی در روستای چالخاماز توسط شرکت پتروشیمی، پیگیری استقرار اداره آموزش و پرورش و پیگیری برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان در سطح شهرستان از دیگر مواردی بود که در یک سال گذشته انجام گرفته است.

وی بیان کرد: همچنین راه‌اندازی اینترنت پرسرعت ۴G همراه اول در ۱۴ روستای بخش نختالو با بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار، پیگیری آب رسانی به روستای قوروقچی از مسؤلیت‌های اجتماعی معدن دلفین یک، آسفالت‌ریزی بخشی از محور ارتباطی و معابر روستای آغبلاغ توسط معدن سیلیس و با مشارکت پیمانکار جاده سرچم، آبرسانی به روستا‌های حصارلو، سوغانچی، ینگی‌آباد و ینگجه، پیگیری تأمین آب شرب پایدار برای روستای اسماعیل‌کندی و همچنین آغاز عملیات اجرایی گازرسانی به ۲۵ روستای نختالو که مطالبه مهم و اصلی مردم‌بود از جمله اقدامات انجام گرفته در روستا‌های بخش نختالو شهرستان است.

فرماندار باروق در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در ۱۱ اردیبهشت سال آینده اظهار کرد: با مشارکت حداکثری مردم ولایی شهرستان باروق شاهد انتخاباتی سالم و پرشور خواهیم بود که امیدوارم مردم با انتخاب افراد توانمند و اصلح نقش بسزایی در توسعه شهر و روستا‌های خود داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی تحقق بیش از ۸۰ درصدی اعتبارات عمرانی زنجان تا پایان سال
حادثه برای یک فروند هواپیمای آموزشی در نوبران
درخشش هنرمند زنجانی در جایزه ملی «روایت پیشرفت»
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
ثبت‌نام بیش از ۴ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تشدید نظارت بر بازار توزیع کالا‌های اساسی در دزفول 
آغاز عملیات آسفالت جاده روستای گردشگری دِه‌نو شهرستان هندیجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱ اسفند ۱۴۰۴
تسریع در روند اجرای طرح چندمنظوره نیایش دزفول
اوقات شرعی اهواز، یکم اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
تمدید مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تمدید بخشودگی ۷۰۰ میلیون تومانی جرایم مالیاتی تا ۱۴ اسفند
تامین حدود ۶۷۰ تن میوه و خرمای تنظیم بازار در آذربایجان شرقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)