• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۳۶۹۴
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۱
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر

افتتاح نمایشگاه تجسمی «میدان رنگ و مبارزه»

نمایشگاه نقاشی، تصویرسازی و پوستر «میدان رنگ و مبارزه» عصر امروز یکشنبه ۱۲ بهمن حوزه هنری آغاز به کار کرد.

افتتاح نمایشگاه تجسمی «میدان رنگ و مبارزه»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نمایشگاه گروهی پوستر و تصویرسازی «میدان رنگ و مبارزه» با ۳۰ اثر از ابوالفضل عالی، مصطفی گودرزی، حسین خسروجردی، علی وزیریان، سیدحمید شریفی آل هاشم، احمد آقاقلی‌زاده، ناهید فراست، ابوالفضل خسروی، صابر شیخ‌رضایی و حسین یوزباشی، یکشنبه ۱۲ بهمن در نگارخانه ابوالفضل عالی افتتاح شد.

مصطفی گودرزی هنرمند نقاش که آثار قدیمی و جدیدش در نمایشگاه «میدان رنگ و مبارزه» روی دیوار رفته است، درباره پرداختن به موضوع استکبارستیزی در نقاشی بعد از انقلاب توضیح داد: از بعد از پیروزی انقلاب، توجه هنرمندان معطوف به مبارزه و شناسایی مضامین استکبار جهانی بود و اکثراً المان‌هایی از آمریکا تصویر می‌کردند چراکه تصویری ساخته شده بود که آمریکا جریان استکبار را رهبری می‌کند، چیزی که برای هنرمندان نسل جدید بارز و روشن شد. مجموعه‌ای که امروز به نمایش درآمد، ای کاش مجموعه‌ای وسیع‌تر می‌بود چراکه در دهه اول انقلاب آثاری که با موضوع ضد آمریکایی کار شد، زیاد بود.

وی گفت: به اعتقاد من، نمایشگاه «میدان رنگ و مبارزه» در مورد موضوع روز صحبت می‌کند؛ امروز استکبار جهانی به رهبری آمریکا، مسیری را می‌پیماید که سال ۱۳۵۷، کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و دویست سال حیات آمریکا، رفته است.

گودرزی تصریح کرد: در این نمایشگاه هنرمندان نسل جدید و قدیم تلاش کردند بخش‌هایی از مبارزه با استکبار جهانی را در قالب پوستر و نقاشی به منصه ظهور بگذارند.

حسین یوزباشی هنرمند طراح گرافیک که با چند اثر در نمایشگاه «میدان رنگ و مبارزه» حضور دارد، نیز در این باره گفت: در نمایشگاه حاضر، منتخب آثار تصویرسازی و پوستر با موضوع استکبارستیزی به نمایش درآمده که برآیندی بر چهار دهه خلق آثار با موضوع ضد آمریکایی است و من هم با چند اثر حضور دارم. یکی از پوسترهایم به عنوان پوستر معرف نمایشگاه قابل تماشاست که اشاره به موضوع جاری چندین دهه کشور ماست و ابعاد مختلفی در آن پرداخته شده و وجوه مصداقی آسیب‌هایی است که آمریکا به هویت و مردم و استقلال ما وارد کرده است.

وی بیان کرد: من از همان اوایل دوره کاری‌ام، یکی از موضوعاتی که همیشه برایم دغدغه بوده همین موضوعات ضداستکباری و ضداستعماری بوده چراکه با تبعاتش زیست می‌کردیم.

یوزباشی درباره آثارش توضیح داد: شیوه‌های اجرایی متفاوتی در خلق آثارم داشتم؛ تصویرسازی‌هایم که در ابتدای نمایشگاه روی دیوار است، مربوط به هویت درونی آمریکاست و در مقطعی هم در انتشارات سروش روی جلد کتاب‌هایی قرار گرفته است که درباره هویت آمریکایی منتشر شده بود.

وی در پایان عنوان کرد: به عنوان عضوی از جامعه ایرانی، فارغ از زوایای سیاسی، شعار و بیانیه، به نظر من جریانات اخیر در کشور، تقابل و تنازعی است که جریان استکبار با ماهیت ایرانی ما دارد و به عنوان یک شهروند ایرانی به هر سمتی که نگاه می‌کنم جز دشمنی آنها نمی‌بینم و با ادراک خودم سعی می‌کنم بازتابش را در آثارم داشته باشم.

علاقه‌مندان برای بازدید از این آثار می‌توانند تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۴، روزهای شنبه تا چهارشنبه، ساعت ۹ تا ۱۸ به نشانی خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ، حوزه هنری، طبقه همکف، مراجعه کنند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
محفل انس با قرآن کریم در بخش لوشان
صدای مراسم جشن و شادی از گوشه، گوشه ایلام به گوش می‌رسد
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
درخشش زنجانی‌ها در برگزیدگان ملی تولیدات دامی ۱۴۰۴
جشنی به شکرانه رسیدن به بلوغ دینی و بلوغ سیاسی در چابکسر
نمایشگاه دستاوردهای ایران قوی در کرمان
شب‌های بله برون در یادمان شهدای شلمچه
برگزاری جشنواره فرهنگی‌ـ‌ورزشی دختران فاطمی به میزبانی ناحیه حضرت رسول (ص)
تب و تاب ایلامی‌ها برای برگزاری یک دورهمی باشکوه
همه پیامبران آمده‌اند تا عدالت را در جامعه پیاده کنند
انقلاب اسلامی، بازگشت به هویت ایرانی و‌ اسلامی خودمان‌ بود
دیدار‌های مهم دبیر شورای عالی امنیت ملی در عمان
تاکید گیلانیان برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
یادواره شهدای روستاهای املش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
مناظر استرالیا از آسمان
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)