• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۰۳۴۸
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۵
زنجان » اجتماعی
راویان سرو سرخ

زنجان میزبان کنگره راسخ

کنگره دانش آموزشی ۳ هزارو ۱۰۰ شهید امدادگر جمعیت هلال احمر با محوریت الگوسازی برای دانش آموزان دراستان زنجان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان زنجان؛ مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: زنجان میزبان ۹ استان کشور در کنگره راسخ (کنگره دانش آموزی ۳۱۰۰ شهید امدادگر جمعیت هلال احمر) با محوریت الگوسازی برای دانش آموزان و زیست در مکتب تربیتی شهدای امدادگر می‌شود.

هاشمی افرود: کنگره دانش آموزشی ۳۱۰۰ شهید امدادگر جمعیت هلال احمر با محوریت الگوسازی برای دانش آموزان و زیست در مکتب تربیتی شهدای امدادگر در اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ با حضور استان‌های گیلان، اردبیل، آذربایجان غربی، کردستان، آذربایجان شرقی، همدان، زنجان، قزوین و تهران به میزبانی استان زنجان برگزار خواهد شد.

وی افزود: الگو سازی برای دانش آموزان با تاکید بر زیست در مکتب تربیتی شهدای امدادگر در ادامه جریان سرو سرخ، ترویج فرهنگ مهربانی و ایثار در میان نوجوانان، اشاعه فرهنگ مهرورزی و رشادت از طریق نوجوانان و نقش آفرینی دانش آموزان در گرامیداشت یاد و خاطره ۳۱۰۰۰ شهید امدادگر هلال احمر و زنده نگه داشتن جریان سرو سرخ بعنوان یک رویکرد ماندگار تا همیشه با محوریت سیره شهدا از اهداف این طرح است.

این کنگره در قالب آثار نقاشی، پوستر، شعر (سرایش و خوانش) یا متن ادبی، فیلم، تاتر گروهی، تولیدات هوش مصنوعی، داستان، تاتر تک نفره و دگرگونه‌های هنری و نیز حاوی نام، تصویر و خالص‌های از زندگینامه شهید (ویژگی‌های اخلاقی، عملیات‌های امدادی و...) برگزار خواهد شد.

هاشمی گفت: روایت جذاب با استفاده از عناصر هنری توام با خالقیت از وصیتنامه‌های شهیدان امدادگر و همچنین تدوین و تبدیل آثار باقیمانده از شهیدان امدادگر شامل عکسها، فیلم، دست‌نوشته، صوت، اثرفیزیکی شامل کاشت درخت، دستسازه‌ها و... پیشنهاد میگردد و استفاده متناسب از هوش مصنوعی دارای امتیاز میباشد.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان زنجان افزود: در تولید فیلم کوتاه از فعالیت‌های خود دانش آموز یا عضو کانون در هنگام معرفی و تبلیغ مکتب شهید امدادگر، باید محتوای فیلم شامل اقدامات دانش‌آموز برای معرفی شهید در مدرسه، مسجد، خانواده، محله یا فضای مجازی (مثال: سخنرانی، نمایشگاه، نصب پوستر، گفت‌و‌گو با دوستان) باشد و تهیه فیلم از معرفی شهید در صف مدرسه توسط دانش‌آموز دارای امتیاز ویژه و مورد تاکید است و همچنین مدت فیلم حداکثر ۱۱۲ ثانیه و با کیفیت قابل قبول باشد و بیان هنرمندانه در قالب اجرای صحن‌های راسخ مورد تاکید است.

زمان آرسال آثار جهت شرکت در این کنگره تا ۱۵ اسفندماه ۱۴۰۴  است و متقاضیان آثار خود را از طریق سایت راسخ به نشانی rasekh.javanyaar.ir ارسال نمایند همچنین دانش آموزان می‌توانند برای کسب اطلاعات ییشتر به آدرس شبکه هلالیتا https://eitaa.com/Helalitaa بر بستر پیام رسان ایرانی ایتا مراجعه کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح خانه موسیقی تهران
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
رزمایش اقتدار ورزش ایران
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)