• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۷۳۴۵۶
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۵
فارس » اجتماعی

فارس آماده استقبال ایمن از گردشگران نوروزی

مشاور عالی اداره کل میراث‌فرهنگی فارس: با توجه به استقبال گردشگران از اماکن تاریخی در ایام نوروز، پیش‌بینی‌های ایمنی و مراقبت ویژه از آثار تاریخی در دستور کار قرار دارد.

فارس آماده استقبال ایمن از گردشگران نوروزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، مشاور عالی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس گفت: این استان با توجه به ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی خود، آمادگی لازم برای میزبانی ایمن و شایسته از گردشگران نوروزی را دارد و برنامه‌ریزی‌ها با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و با حساسیت ویژه انجام شده است.

همت محمدی در نخستین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان با اشاره به جایگاه ملی فارس در گردشگری افزود: تحقق میزبانی شایسته نیازمند همکاری و هم‌افزایی همه دستگاه‌های اجرایی است.

وی با اشاره به ساختار ستاد خدمات سفر گفت: ریاست این ستاد در سطح ملی بر عهده معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی و در استان‌ها به استانداران واگذار شده است و دبیرخانه آن در فارس توسط اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اداره می‌شود. وظایف این دبیرخانه شامل پیگیری مصوبات، هماهنگی بین دستگاه‌ها و نظارت بر اجرای برنامه‌هاست.

مشاور عالی میراث‌فرهنگی فارس با بیان اینکه جلسات مقدماتی ستاد خدمات سفر از آذرماه آغاز شده است گفت: پیش‌بینی می‌شود با توجه به همزمانی نوروز و عید فطر، ورود گردشگران به استان نسبت به پارسال افزایش داشته باشد. به همین دلیل از فرمانداران سراسر استان خواسته شده است تا جلسات ستاد خدمات سفر شهرستان‌ها را برگزار و گزارش اقدامات خود را به دبیرخانه استان ارسال کنند.

محمدی، به اهمیت مدیریت دقیق بازدید از اماکن تاریخی استان اشاره کرد و گفت: پارسال مجموعه جهانی تخت‌جمشید با حدود ۵۰۰ هزار بازدیدکننده در صدر پربازدیدترین اماکن کشور قرار گرفت و پس از آن حافظیه و سعدیه جایگاه بالایی داشتند.

وی افزود: این حجم بالای بازدید، علاوه بر فرصت‌های اقتصادی و فرهنگی، نیازمند پیش‌بینی‌های ایمنی و مراقبت ویژه از آثار تاریخی است.

مشاور عالی میراث‌فرهنگی فارس، همچنین به نقش دستگاه‌های خدمات‌رسان در برنامه‌های نوروزی اشاره کرد و گفت: همکاری اورژانس، آتش‌نشانی، نیروی انتظامی و فرمانداری‌ها برای اجرای برنامه‌های تحویل سال در اماکن شاخص ضروری است و برگزاری برنامه‌های فرهنگی در نقاط مختلف شهر شیراز می‌تواند به توزیع جمعیت و کاهش فشار بر این اماکن کمک کند.

وی از آمادگی این اداره‌کل برای همکاری رسانه‌ای خبر داد و اظهار کرد: تولید محتوای گردشگری برای رسانه‌های ملی و دیجیتال و معرفی ظرفیت‌های استان در دستور کار قرار دارد.

محمدی به برنامه راه‌اندازی سامانه مانیتورینگ مرکزی اماکن فرهنگی و تاریخی استان اشاره کرد و افزود: این سامانه با همکاری شهرداری شیراز و بهره‌گیری از زیرساخت‌های ارتباطی، نقش مهمی در پایش، حفاظت و مدیریت بهتر اماکن تاریخی ایفا خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
معرفی کتاب‌هایی برای کودک و نوجوان درباره امام زمان (عج)
آغاز مرحله اول المپیاد‌های علمی دانش آموزی
عملیات مرمت کارخانه تاریخی ریسباف اصفهان تمدید شد
رادیو صبا با «هنرستان» در قلب جشنواره فیلم فجر
تداوم بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
صدور مجوز احداث ۴۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در نیشابور
اسامی داوران ۳ بازی از هفته بیستم لیگ برتر فوتبال
اجرای موفق طرح کالابرگ الکترونیکی در بوشهر/ آغاز مرحله دوم از ۱۵ بهمن
لیگ برتر والیبال مردان؛ برنامه هفته‌های پانزدهم تا هفدهم
پایان هفته چهاردهم لیگ برتر والیبال با برتری مدعیان
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
جان باختن یک شهروند تربت جامی بر اثر نشت اسید در شهرک صنعتی
مساجد کیش، پایگاه هویت دینی و مشارکت اجتماعی در جامعه
توسعه فضای سبز اهواز با کاشت گل‌های کاغذی
غبارروبی حرم مطهر سبزقبا (ع) به مناسبت نیمه شعبان
تحقق ۱۰۰ درصدی و افزایش سهم درآمد خوزستان
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ختم پرونده اختلافی ۸ ساله در دزفول به صلح و سازش
سازش ۷۴۰ پرونده در شورای حل اختلاف حمیدیه
حضرت امام مهدی (عج) امید زنده بشریت برای رسیدن به عدالت، امنیت و آینده‌ای روشن هستند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رزمایش اقتدار ورزش ایران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)