• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۳۷۲۳
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۲
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات

رضا امیرخانی و عبور از اوج بحران

یکی از دوستان رضا امیرخانی با اشاره به روند طولانی درمان این نویسنده، اعلام کرد: از نقطه اوج التهاب مغزی بدون آسیب ثانویه جدی عبور کرده‌ایم، اما همچنان سیستم ایمنی درحال فعالیت است و به هم ریختگی به آرامش کامل نرسیده است.

رضا امیرخانی و عبور از اوج بحران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، احمد محبی‌آشتیانی پزشکی که با ارسال صدا در سایت رسمی رضا امیرخانی نویسنده، مردم را از آخرین وضعیت او مطلع می‌کند، در فایل صوتی که جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴ منتشر کرد، سانحه سقوط امیرخانی از پاراگلایدر را به آتش‌سوزی در خانه تشبیه کرد و گفت: وقتی در خانه در یک محله آتش‌سوزی اتفاق می‌افتد شروع به آسیب‌زدن به سیستم‌های اطراف می‌کند. نخستین اتفاق این است که آتش‌نشان‌ها با خبر می‌شوند و خود را با سرعت برای اطفای آتش به محل می‌رسانند.

محبی آشتیانی با اشاره به اینکه در نتیجه آتش‌سوزی همه روند‌های عادی محله بر هم می‌ریزد، ادامه داد: حتی ممکن است زندگی عادی محله‌های دیگر را هم تحت تاثیر قرار دهد و همه اینها به این دلیل است که آتش خاموش شود و این هدف اصلی و بحران است. برای مثال مغازه‌های اطراف بسته می‌شوند و راه‌ها برای مردم معمولی بسته می‌شوند در حالی که همان راه‌ها برای پلیس، آتش‌نشانی و آمبولانس باز هستند و همه چیز به هم می‌ریزد و از محل عادی خارج می‌شود. آتش‌نشانان فقط به رسیدن به کانون آتش و خاموش کردن آن فکر می‌کند و بسیاری از موارد اهمیت خود را از دست می‌دهد.

او افزود: برای مثال اگر برای رسیدن به کانون آتش لازم باشد آتش‌نشان‌ها چند پنجره را خرد و نرده‌ها و دیوار‌ها را خراب کنند و حتی در آتش‌سوزی‌های بزرگ اگر چند طاق را ویران کنند، برای اینکه به آتش برسد، برای اینکه وظیفه را انجام بدهند و اطفای حریق کنند، این اقدامات را انجام می‌دهند.

دوست امیرخانی با تاکید بر اینکه التهاب در بدن واکنش کلی و عمومی است، گفت: درمورد رضا امیرخانی یک ضربه و آسیب شدید به مغز وارد و موجب آسیب‌های مهمی شده است. زمانی که سیستم ایمنی در برابر آسیب‌های اولیه فعال شده، خودش آسیب‌هایی به بدن وارد کرده است، ادم مغزی (Cerebral Edema) یکی از عوارضی است که سیستم ایمنی بدن برای انجام وظیفه‌اش انجام می‌دهد.

محبی‌آشتیانی با اعلام اینکه آشفتگی، فعالیت سیستم ایمنی و در هم ریختگی نقطه‌ای در سیستم التهاب تاثیر خود را نشان می‌دهد و جایی فروکش می‌کند، ادامه داد: برای همین است که همواره تاکید داشتم تا روز چهارم و پنجم صبر کنیم؛ برای اینکه سیستم عصبی مغز و سیستم ایمنی در روز چهار و پنجم در اوج فعالیت است و تا آن زمان باید مراقب عوارض ثانویه بود و تمام تمرکز تیم درمانی به این است که التهاب را کم و عوارض را کنترل کنند.

او افزود: از نقطه اوج بدون آسیب ثانویه جدی عبور کرده‌ایم، اما همچنان سیستم ایمنی در حال فعالیت است و به هم ریختگی به آرامش کامل نرسیده و به ثبات و پایداری نرسیده‌ایم و منتظریم که به ثبات کامل در همه اندام‌ها و کل بدن و سیستم عصبی در سطح هوشیاری قابل قبول برسیم. به همین دلیل با روند طولانی و تدریجی همراه هستیم، همان‌طور که پیش از این گفته بودم باید انتظار‌های خود را از اینکه یک یا دو روزه به نتیجه برسیم پایین بیاوریم و برای بهبود امیرخانی و همچنین برای همه بیماران دعا کنیم.

 رضا امیرخانی نویسنده، یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ بر اثر سقوط از پاراگلایدر آسیب دید و اکنون در بیمارستان بستری است به گفته پزشکان، امیرخانی از چند ناحیه دچار شکستگی و آسیب شده و در بخش مراقبت‌های ویژه تحت نظر و درمان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۶۵ محکوم متواری در گیلان
و روح ، دیداری صمیمی با خانواده  روحانی شهید حجت الاسلام  احمد زراعت‌حرفه راوری
دعوت دولت به مشارکت به معنای نبود برنامه نیست
اردوی آماده‌سازی تیم ملی ژیمناستیک‌کار به میزبانی قم
سال‌ها برنامه ریزی برای باختن
رقابت گروه‌های تخصصی طب رزمی سپاه
فردا؛ آغاز رسمی فرآیند انتخابات شورا‌ها در کشور
ضرورت فعالیت بیشتر قرارگاه محله اسلامی در احیای مساجد سیرجان
مهروموم سه عطاری محل فروش دارو‌های مخدر در رشت
­شکست شهرداری گرگان مقابل الریاضی لبنان در بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
حضور سپاه در تمامی بحران‌ها؛ فرمانده در میدان کمک رسانی
غیرت هنرمندان در دفاع مقدس ۱۲ روزه هرگز فراموش نمی‌شود
هشدار هواشناسی درباره ورود سامانه بارشی جدید به کشور
استقرار تمام وقت ماموران پلیس در ایستگاه‌های بازرسی
 عیادت از شهروند خبرنگار حادثه دیده توسط مسئولین شهرستان کوهبنان
نظارت بر بازار مرغ
جلوگیری از تردد خودرو‌های فاقد زنجیر چرخ در محور رابر
گروه سایبری حنظله: نفتالی بنت دروغ می‌گوید که هک نشده است
مجوز نیروگاه‌های فاقد پیشرفت لغو می‌شود
دومین همایش زکات شهرستان انار برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
حجم مبنا در بورس حذف شد
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)