• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۲۴۴۹
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳
اقتصادی » آب و انرژی

شرایط و نکات ضروری برای ثبت‌نام و تبدیل خودرو به گازسوز

طرح گازسوز کردن خودرو‌ها با هدف کاهش وابستگی به بنزین، صرفه‌جویی ارزی و بهبود وضعیت محیط‌زیست کشور از سر گرفته شد. متقاضیان می‌توانند به صورت رایگان در سامانه ثبت‌نام کرده و خودرو‌های خود را در یکی از ۳۴۰ کارگاه تبدیل فعال به CNG، گازسوز کنند.

شرایط و نکات ضروری برای ثبت‌نام و تبدیل خودرو به گازسوز

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، طرح گازسوز کردن خودروها، با هدف کاهش وابستگی به بنزین و گسترش استفاده از گاز طبیعی فشرده (CNG) در ناوگان حمل‌ونقل کشور از سر گرفته شد.

این طرح یکی از طرح‌های راهبردی در حوزه انرژی کشور شناخته می‌شود و هدف از اجرای آن افزایش بهره‌وری سوخت، کاهش هزینه‌های ارزی ناشی از واردات بنزین و بهبود وضع زیست‌محیطی شهرهاست.

طبق جدیدترین آمار مسوولان، ۲ هزار و ۳۶۵ جایگاه سی ان جی در کشور راه اندازی شده که بیش از ۹۵ درصد این جایگاه‌ها در مدار قرار دارند و ما به ازای هر ۱۶۰۰ خودرو در کشور یک جایگاه سی ان جی داریم که نسبت به استاندارد‌های موجود در کشور‌های دیگر، وضعیت خوبی محسوب می‌شود.

طی یک ماه گذشته بیش از ۳۰ هزار نفر برای تبدیل خودرو خود به سی ان جی به سایت مربوطه مراجعه داشته‌اند و ۲۷ هزار نفر هم در صف نصب قرار دارند و همچنین تعداد حدود ۳۰۰ کارگاه سی ان جی در کشور ساماندهی شده‌اند و در روز‌های آینده این تعداد کارگاه به ۳۵۰ کارگاه افزایش خواهد یافت.

همه متقاضیان خودرو‌های عمومی که از طریق وزارت کشور به شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی معرفی شده‌اند، می‌توانند به سایت شرکت مراجعه کنند و به صورت کاملا رایگان ثبت نام خود را انجام دهند، همچنین از آبان ماه امسال هم در راستای فراخوان خودرو‌های شخصی، از مرداد ۱۴۰۴ خودرو‌های مدل ۹۷ به بالا و از آبان امسال خودرو‌های ۹۴ به بالا فراخوان داده شده و به صورت کاملا رایگان تبدیل می‌شوند.

خودرو‌های عمومی، وانت بارها، خودرو‌های شخصی، خودرو‌های خانواده شهدا، جانبازان، معلولان، سرویس مدارس، تاکسی‌های اینترنتی و خودرو‌های شخصی، شرکتی و غیر شرکتی می‌توانند از طریق سامانه gcr.niopdc.ir ثبت‌نام کنند. پس از ثبت‌نام، این خودرو‌ها به یکی از ۳۴۰ کارگاه تبدیل فعال در کشور معرفی و عملیات تبدیل آنها به‌صورت رایگان انجام می‌شود.

از طریق سایت اعلام شده برای متقاضیان یک پیامک ارسال می‌شود که به معنای تایید ثبت نام ایشان و در مراحل بعدی برای تکمیل ثبت نام و مراجعه به کارگاه‌های نزدیک به منازل ثبت نام شوندگان از طریق همان سامانه به مالکین اطلاع رسانی خواهد شد.

تمامی متقاضیان گازسوزکردن خودرو لازم است نسبت به اخذ گواهی سلامت سوخت از طریق سامانه اعلام شده اقدام کنند. در غیر این صورت با اجرای هوشمندسازی جایگاه‌های سی ان جی، به خودرو‌های فاقد کارت سلامت سوخت داده نخواهد شد.

طبق قرارداد بین شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و وزارت صمت، خودرو سازان علاوه بر تبدیل کارخانه‌ای، تبدیل کارگاهی هم خواهند داشت که از طریق نمایندگی‌های مجاز خود مبادرت به انجام آن خواهند نمود.

تمامی موارد تبدیل در کشور، لازم است در سامانه اعلامی از سوی وزارت صمت که آدرس آن در بالا داده شده است ثبت شوند و گواهی سلامت سوخت دریافت کنند.

همچنین در مورد خودرو جانبازان، خانواده شهدا، معلولان و خبرنگاران، سرویس مدارس، خودرو‌های اینترنتی و ...، که در بالا نام آنها ذکر گردیده است لازم است با همین عناوین خواسته شده و اسکن مدارک خود در سیستم اعلام شده ثبت نام شوند درصورتیکه این خودرو‌ها به عنوان خودرو عمومی "خودرو‌های تبدیل رایگان" محسوب شوند، از طریق وزارت کشور اعلام خواهند شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برتری رعد پدافند زنجان و نفت و گاز امیدیه در هفته چهارم لیگ برتر واترپلو
عملیات احداث جاده یموق – کهنه‌جلگه در مانه آغاز شد
افتتاح هشت طرح در بیمارستان الزهرا(س) اصفهان
سه ضلع محاسبات مالیاتی تکمیل شد
موفقیت تیم تیراندازی پتروشیمی گچساران در المپیاد خلیج فارس
رقابت ۲۶۰ نوجوان گستانی در مسابقات کشتی آزاد و فرنگی استان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ برتری حسن یزدانی مانع قهرمانی بانک شهر نشد
اجراي طرح ارتقاء امنيت اجتماعي و افزايش گشت هاي شبانه در "بافت"
تخریب ابر ویلای غیرمجاز
بزرگترین جشن تکلیف دانش آموزان دختر در اسفراین برگزار شد
تجلیل از ۴۰ سال سابقه درخشان نیکوکاری در اصفهان
درخشش آی‌دی‌جودوکاران بافقی در نخستین دوره مسابقات قهرمانی کشور
شکست دو نماینده هرمزگان در لیگ برتر فوتسال کشور
نایب قهرمانی کردستان در رقابت های کونگ فو کشور
ارتفاعات تهران برفی می‌شود
گردهمایی نوآوری و مالیات
خلق آثار هنری از ضایعات آهن توسط مکانیک خلاق
چشم انتظاری خانواده‌های اسرا و نقض بی پایان آتش بس
برگزاری مرحله نهایی کتابخوانی کتاب دختران آفتاب
دریافت شهریه غیرقانونی علت پلمب مدرسه غیردولتی زرند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)