• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۴۲۴۰۵
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۱
اجتماعی » جامعه و شهری
با بخشی مستقل ویژه جانبازان و توان‌یابان؛

استادیوم جدید در افسریه احداث می‌شود

رئیس فدراسیون جانبازان و توان‌یابان با حضور در سازمان ورزش شهرداری تهران با  مدیرعامل این سازمان دیدار کرد؛ نشستی که با محوریت توسعه فضا‌های ورزشی قابل دسترس برای جامعه جانبازان و افراد دارای معلولیت برگزار شد و در نهایت با امضای یک تفاهم‌نامه رسمی به پایان رسید.

**تفاهم‌نامه همکاری سازمان ورزش شهرداری تهران و فدراسیون جانبازان و توان‌یابان امضا شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در دیدار جلیل کوهپایه‌زاده رئیس فدراسیون جانبازان و توان‌یابان با حسین اوجاقی مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران، دو طرف بر مناسب‌سازی چهار مجموعه ورزشی برای معلولان، همکاری در استعدادیابی و مشارکت در برگزاری رقابت‌های پاراقهرمان شهر تأکید کردند.
 
در این نشست، اوجاقی اعلام کرد سازمان ورزش شهرداری تهران چهار مجموعه ورزشی را در نقاط مختلف پایتخت برای استفاده ورزشکاران معلول و مناسب‌سازی کامل اختصاص داده است. این مجموعه‌ها شامل مجموعه ایثار در منطقه ۸ با امکانات استخر، سالن بدنسازی و سالن رزمی، مجموعه باغ گلستان در منطقه ۱۰ با سالن بدنسازی و استخر، مجموعه شهید بروجردی در منطقه ۱۵ با سالن چندمنظوره، والیبال، بدنسازی و تی آر ایکس( TRX ) و همچنین مجموعه شهید باکری در منطقه ۱۹ با سالن چندمنظوره، سالن رزمی، ژیمناستیک، کونگ‌فو و کیک‌بوکسینگ است. 
 
مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران تأکید کرد: مناسب‌سازی این اماکن شامل نصب رمپ استاندارد، تجهیز به آسانسور و بالابر، و اصلاح مسیر‌های تردد خواهد بود و سازمان برای رعایت استاندارد‌های تخصصی از مشاوره فدراسیون بهره می‌برد.
 
اوجاقی همچنین خبر داد که در استادیوم جدیدی که قرار است در محدوده افسریه و به دستور شهردار تهران ساخته شود، یک بخش کامل و مستقل برای خدمات ورزشی ویژه جانبازان و توان‌یابان طراحی و اجرا خواهد شد؛ موضوعی که به گفته او مورد موافق شهردار و شورای شهر قرار گرفته است.
 
مدیرعامل سازمان ورزش در ادامه، درباره رقابت‌های پاراقهرمان شهر- که قرار است در پایان آذر برگزار شود- توضیح داد: این مسابقات در رشته‌های عمومی و تخصصی از جمله شنا در شش کلاس، تیراندازی، تنیس روی میز، دارت، بوچیا، مچ‌اندازی، مینی‌گلف، بهکاپ، فوتسال قطع عضو، وزنه‌برداری، شوت‌دارت و پرتاب توپ به حلقه برگزار خواهد شد.
 
وی تأکید کر: فضا‌های مناسب‌سازی‌شده نقش مهمی در ارتقای کیفیت این رقابت‌ها خواهند داشت.
 
در ادامه جلسه، جلیل کوهپایه‌زاده رئیس فدراسیون جانبازان و توان‌یابان با قدردانی از این اقدام شهرداری گفت: تلاش‌های شهرداری تهران برای ایجاد زیرساخت‌های ورزشی قابل دسترس برای معلولان ستودنی است.
 
وی همچنین گنجاندن مسابقات جانبازان و معلولان در جام قهرمان شهر با عنوان"پاراقهرمان شهر" را اقدامی ارزشمند و حرفه‌ای برشمرد و در عین حال تأکید کرد: مجموعه‌های ویژه معلولان باید در شهر پراکنده باشند، زیرا بسیاری از خانواده‌های دارای فرد معلول با مشکلات مالی و دشواری رفت‌وآمد مواجه‌اند و دسترسی محلی برای آنان حیاتی است.
 
کوهپایه‌زاده با اشاره به اینکه کشورمان حدود سه میلیون معلول حرکتی، سه میلیون معلول ذهنی، یک‌ونیم میلیون نابینا و به همین میزان، جمعیت کم‌توان دارد، گفت: گسترش زیرساخت‌های ورزشی استاندارد، نه یک اقدام حمایتی بلکه یک ضرورت اجتماعی است.
 
 وی همچنین بیان کرد: فدراسیون از ظرفیت مجموعه‌های سازمان ورزش برای استعدادیابی استفاده می‌کند و انجمن‌های ورزشی وابسته به فدراسیون نیز در برگزاری مسابقات پاراقهرمان شهر مشارکت خواهند داشت.
 
این نشست با نهایی‌شدن تفاهم‌نامه و توافق دو طرف بر اجرای فوری برنامه‌های مناسب‌سازی و انجام همکاری‌های مشترکِ مستمر، پایان یافت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نتایج نمایندگان ایران در مسابقات بین‌المللی اسکی آلپاین
نگاهی به فیلم‌های شبکه‌های سیما؛ جمعه ۱۴ آذر
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق آرادان
اطلاعیه روابط‌عمومی صداوسیما درباره حواشی پخش آگهی دمنوش‌های گیاهی
چه جمعه‌ها که یک به یک غروب شد، نیامدی
تولید سوکت پای مصنوعی با فناوری چاپ سه‌بعدی
رویداد جهادی زنان، سلامت خانواده و تعالی جامعه در بوشهر آغاز شد
مشکل کم آبی در روستای گل سعید چالدران
برگزاری دهمین کاروان ترویج بهره‌وری کشاورزی در اسکو
رزمایش سهند ۲۰۲۵ ماهیت امنیتی دارد
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (چهاردهم آذر ۱۴۰۴)
نوسازی بافت‌های فرسوده و حفاظت از اراضی کشاورزی اولویت توسعه شهری
گرامیداشت یاد و خاطره ۳۴۰ شهید اروندکنار در یادمان شهدای والفجر ۸
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی جمعه چهاردهم آذر ۱۴۰۴ به افق مهاباد
پیوند دانشگاه و صنعت اولویت اساسی در آذربایجان شرقی
توسعه بخش معدن با بازگشت به چرخه تولید معادن راکد و غیر فعال
برنامه‌های پیشگیری از جرم باید مبتنی بر آسیب شناسی باشد
افزایش غلظت غبار در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
تداوم بارش باران در خوزستان
پایان موفق رزمایش سهند ۲۰۲۵ در همه سناریو‌ها
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
پزشکیان: اختیارات لازم را برای رفع مشکلات به مدیران داده‌ام
عناب، بی نصیب از سرمایه گذاری
سارقان مسلح طلافروشی در کرمانشاه دستگیر شدند
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
۱۴۰۰ پرواز در ونزوئلا زیر سایه تحریم‌های واشنگتن  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)