• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۱۶۴۲
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۵
مازندران » اجتماعی

مسدود شدن ۱۰ حلقه چاه آب غیرمجاز در مازندران

۱۰ حلقه چاه آب غیرمجاز، یک هفته گذشته در مازندران پُر و مسدود شد.

مسدود شدن ۱۰ حلقه چاه آب غیرمجاز در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ رئیس گروه صیانت از مجاری و منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران از پلمب و انسداد ۱۰ حلقه چاه آب غیرمجاز و پیشگیری از حفاری غیرمجاز یک حلقه چاه در پنج شهرستان در یک هفته گذشته خبر داد.

محمد شکریان با بیان این‌که هرگونه برداشت از منابع زیرزمینی بدون دریافت پروانه و مجوز تخلف محسوب می‌شود، افزود: شرکت آب منطقه‌ای و ادارات منابع آب سراسر استان بر اساس ضوابط تعیین شده در قانون توزیع عادلانه آب با هر گونه برداشت غیرمجاز از منابع زیرزمینی و اقدام به حفر چاه بدون دریافت پروانه حفاری برخورد می‌کنند که در همین راستا نیز طی یک هفته اخیر در پنج شهرستان انسداد ۱۰ چاه غیرمجاز و توقف حفاری یک حلقه چاه انجام شد.

وی تصریح کرد: همکاران ما در مدیریت منابع آب شهرستان‌های بهشهر و گلوگاه طی یک هفته اخیر چهار حلقه چاه غیرمجاز را پر و مسدود کردند.

رئیس گروه صیانت از مجاری و منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران ادامه داد: یک چاه غیرمجاز ۴۶ متری در روستای پاسند، یک حلقه چاه غیرمجاز ۵۰ متری در روستای خورشیدکلا، یک حلقه چاه ۱۲ متری در روستای امیرآباد و یک چاه غیرمجاز در محدوده روستای کوهستان پس از شناسایی و اعلام تذکر‌های لازم با اقدام نیرو‌های گروه گشت و بازرسی منابع آب بهشهر و گلوگاه پر و مسدود شد.

شکریان گفت: در محدوده روستای ازباران شهرستان فریدونکنار نیز در روز‌های اخیر ۲ حلقه چاه غیرمجاز توسط عوامل گشت و بازرسی اداره منابع آب بابلسر و فریدونکنار پر و مسدود شد.

وی افزود: همکاران ما در اداره منابع آب جویبار نیز در روز‌های اخیر سه حلقه چاه غیرمجاز را در محدوده روستای لاریم پر و مسدود کردند.

رئیس گروه صیانت از مجاری و منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: در هفته اخیر یک حلقه چاه غیرمجاز در روستای اوکسر از توابع شهرستان بابلسر نیز پر و مسدود شد. ضمن این‌که در شهرستان سیمرغ نیز با اقدام به موقع نیرو‌های گروه گشت و بازرسی اداره منابع آب جویبار و سیمرغ، از عملیات حفاری غیرمجاز یک حلقه چاه در شهرستان سیمرغ جلوگیری و تجهیزات حفاری توقیف شد.

شکریان با اشاره به مسدود کردن ۱۰۸ حلقه چاه غیرمجاز در مازندران طی نیمه نخست سال جاری، گفت: فصل دوم قانون توزیع عادلانه آب مصوب ۱۳۶۱ به صراحت به آب‌های زیرزمینی اشاره کرده است و شرکت آب منطقه‌ای مازندران طبق این قانون تصمیم‌گیری برای برداشت از منابع آب زیرزمینی یا برخورد با تخلفات را انجام می‌دهد.

رئیس گروه صیانت از مجاری و منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: از شهروندان سراسر استان درخواست داریم که با ارائه گزارش تخلفاتی مانند حفر چاه غیرمجاز، کف‌شکنی بدون مجوز چاه‌ها و افزایش برداشت آب از منابع زیرزمینی از راه سامانه پیامکی ۳۰۰۰۷۹۱۰۰ در حفاظت از منابع آبی استان سهیم شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خیرین، تکیه‌گاه دختران معلول ذهنی در مرکز فردوس شهرکرد
تحقق رشد ۸ درصدی دشوار، اما ممکن است
قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز و آزادسازی ۱۸ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی ارومیه
تامین آب فاز ۵ شهر بندر امام خمینی با اجرای عملیات توسعه شبکه
کهگیلویه و بویراحمد میزبان جشنواره بازی‌های بومی محلی
به یاد دانش آموزان شهید
درخشش هنرمند خوشابی در جشنواره بین‌ المللی همام
فروش ۶۵۸ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
آغاز پایلوت رصد هوشمند تراکتور‌ها در ارومیه؛ گامی بزرگ به سوی کشاورزی دیجیتال
شاهد بدترین وضعیت بارندگی در تهران هستیم
مشارکت بیش از یک هزار ۲۰۰ دانش‌آموز  در طرح مهرآموز
مجروح شدن یک دانش آموز خمامی با چاقوی همکلاسی
باران، همچنان نایاب در مازندران
۱۸ آبان ماه روز ملی کیفیت
دستگیری پزشک قلابی هنگام جراحی روی بیمار
کشف البسه قاچاق میلیاردی در زنجان
خشکسالی سابقه دار اتفاقی نیست
پیشنهاد ثبت روز بافق در تقویم
آغاز شناسایی استعداد‌های ورزشی در کردستان
پدر کودک‌آزار در اشنویه بازداشت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)