• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۲۸۶۹
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۷
مهاباد » اقتصادی

آغاز عملیات اجرایی مرحله دوم توسعه پروژه تولید نشاسته و گلوتن گندم در نقده

با حضور استاندار آذربایجان‌غربی، عملیات اجرایی مرحله دوم توسعه پروژه تولید نشاسته و گلوتن گندم در نقده آغاز شد.

آغاز عملیات اجرایی مرحله دوم توسعه پروژه تولید نشاسته و گلوتن گندم در نقدهبه گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ عملیات اجرایی مرحله دوم توسعه پروژه تولید نشاسته و گلوتن گندم در نقده با سرمایه‌گذاری دوهزار میلیارد تومان و اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم برای ۴۰۰ نفر با ظرفیت سالانه تولید ۳۵ هزار تن آغاز شد. 
رضا رحمانی، استاندار آذربایجانغربی در این مراسم، سرمایه‌گذاری را یک ضرورت دانست و با بیان اینکه شعار سال رهبری، چراغ راه است، گفت: برای ارزیابی اداره‌ها چند شاخص تعریف شده، اما شاه بیت این شاخص‌ها توجه به جذب سرمایه‌گذار است. 
رحمانی، با بیان اینکه جذب سرمایه‌گذار در استان در اولویت قرار دارد، افزود: مانع تراشی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری قابل قبول و پذیرفتنی نیست. 
وی، با بیان اینکه ایجاد اشتغال در استان یک ضرورت است، گفت: رونق اشتغالزایی و حمایت از سرمایه‌گذار برای استان یک تکلیف است و این امر باید با جدیت دنبال شود. 
استاندار آذربایجان غربی، افزایش ظرفیت تولید را عامل مهمی در کاهش نوسانات قیمت و تورم اعلام و اظهارکرد: تقویت سرمایه‌گذاری سیاست و اولویت دولت چهاردهم است. 
رحمانی، بر لزوم اتمام پروژه‌های ناتمام به ویژه درحوزه راه تأکید کرد و گفت: اتمام پروژه‌های حوزه راه در استان باید به جد در دستور کار قرار گیرد.
استاندار آذربایجان غربی، با اشاره به سهمیه ۴۵۰ میلیون دلاری استان در رویه جدید تجاری تصریح کرد: نقده از موقعیت جغرافیایی خوبی برخوردار است و رونق تجارت در این منطقه به جد پیگیری شود.
وی، بر لزوم مصرف بهینه آب در حوزه‌های مختلف به خصوص کشاورزی تأکید کرد و گفت: با فرهنگسازی، برای کاهش مصرف آب و کمک به احیای دریاچه ارومیه باید از توان مردمی استفاده کرد. 
استاندار آذربایجان غربی یاد آور شد: دولت برای احیای دریاچه ارومیه در حوزه کشاورزی با هدف مصرف بهینه و اصلاح الگوی کشت برنامه دارد و به سمت هر فردی که در این مسیر می‌تواند اثرگذار باشد، دست یاری دراز می‌کند.
وی گفت: دریاچه ارومیه حتماً احیا خواهد شد، اما همه باید برای این احیا پای کار بیایند و در این راستا مساعدت سازمان‌های مردم نهاد میتواند مثمرثمر باشد. 
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی هم در این مراسم با اشاره به کمبود شدید آب گفت: با توجه به معضل کم آبی، ایجاد اشتغال جایگزین و کشت محصولات کم آب بر در دستور کار قرار دارد. 
محمدرضا اصغری افزود: باید برای ایجاد اشتغال پایدار، از توسعه کشاورزی محصولات پر آب بر جلوگیری و در کنار توسعه کشت محصولات کم آب بر، زنجیره‌ها باید تکمیل شود.
امیرعباس جعفری، فرماندار نقده در این مراسم، این پروژه و سرمایه‌گذاری‌های این چنینی را نوید بخش رشد و شکوفایی شهرستان دانست و گفت: سرمایه‌گذاری و تولید در استان و نقده از اولویت‌های اصلی است که در دستور کار اداره‌ها قرار گرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جریمه مرغدار متخلف در مهاباد
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران
فینال مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در پاکستان
کاراته قهرمانی جهان؛ حذف زودهنگام خدابخشی
مدارس و دانشگاه‌های استان تهران فردا غیرحضوری شد
تحولات اوکراین نشان داد اعتماد به آمریکا اشتباه راهبردی است
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند
قهرمانی مازندران در مسابقات کشتی آزاد دانشجویان دانشگاه آزاد کشور
اتحاد و حفظ وحدت امری ضروری است
نوشته های تازه خوانساری ها
تأکید امام جمعه ارومیه بر حمایت از رییس‌جمهور؛ باید پشتیبان دولت باشیم
فخر ایران
تفکر بسیجی؛ راهبرد عبور از جنگ اقتصادی، رسانه‌ای و فرهنگی
وحدت ملت، سپر اصلی کشور در برابر توطئه‌ها است
شهرستان حاجی‌آباد میزبان دو شهید گمنام بود
بسیج حرکتی پیشرو درجامعه
به زانو درآمدن دشمن با تکیه بر فرهنگ غنی بسیج
حضور پررنگ ایران در نمایشگاه کودک بغداد
بسیج، پشتوانه مقاومت و نماد فرهنگ فداکاری است
حضور مقتدرانه نیروی دریایی در آب‌های بین المللی، نشاندهنده خوداتکایی و خودباوری این نیروی راهبردی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شود  (۱ نظر)