• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۱۹۵۷
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۹
آذربایجان غربی » اجتماعی

۷۰ هزار دانش آموز در شهرستان خوی در سال تحصیلی جدید به مدارس می‌روند

مدیر آموزش و پرورش خوی گفت:حدود ۷۰ هزار دانش آموز در ۵۰۰ مدرسه آموزش می‌بینند و تلاش بر این است که هیچ دانش‌آموزی از چرخه آموزش باز نماند. این پوشش شامل دانش‌آموزان با نیازهای ویژه و اتباع خارجی نیز می‌شود.

۷۰ هزار دانش آموز در شهرستان خوی در سال تحصیلی جدید به مدارس می‌روند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛علی اکبر فتحعلی لو امروز در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه که در مصلای شهرستان خوی برگزار شد، با اشاره به نزدیک شدن به ماه مهر، اظهار داشت: آموزش و پرورش در قبال نسل آینده کشور مسئولیت سنگینی دارد و کیفیت آموزش امروز، آینده کشور را تعیین خواهد کرد.
 
وی به ارائه گزارشی از مهم‌ترین اقدامات انجام شده برای فراهم‌سازی بستر مناسب برای رشد و تعالی فرزندان این مرز و بوم پرداخت و گفت: تا دهم مهرماه سال جاری، تعداد ۱۰ مدرسه جدید، شامل مدارس روستایی و شهری، افتتاح و به بهره‌برداری خواهد رسید. این اقدام به کاهش تراکم کلاس‌ها و افزایش سرانه فضای آموزشی کمک خواهد کرد. مدارس جدید شامل ترکیبی از مدارس متوسطه اول و دوم و همچنین مدارس ابتدایی هستند که به منظور دسترسی عادلانه به آموزش پایه‌ای با کیفیت و نیز ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی برای دانش‌آموزان در مناطق محروم احداث می‌شوند.
 
مدیر آموزش و پرورش خوی همچنین به وجود حدود ۷۰ هزار دانش‌آموز در شهرستان اشاره کرد و گفت: حدود ۷۰ هزار دانش آموز در ۵۰۰ مدرسه آموزش می‌بینند و تلاش بر این است که هیچ دانش‌آموزی از چرخه آموزش باز نماند. این پوشش شامل دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه و اتباع خارجی نیز می‌شود.
 
وی خاطرنشان کرد: در راستای افزایش شادابی و نشاط در محیط‌های آموزشی، تا سال گذشته ۱۰ مدرسه به چمن مصنوعی مجهز شده و امسال نیز ۵ مدرسه جدید به این طرح افزوده شده است. همچنین، یک سالن ورزشی افتتاح و کف پوش ۳ سالن ورزشی تعویض و ایمن‌سازی شده است.
 
فتحعلی لو با اشاره به شاداب‌سازی و بهبود محیط‌های آموزشی افزود: در راستای طرح ارزشمند شهید عجمیان، شاداب‌سازی و رنگ‌آمیزی کلاس‌ها، سالن‌ها و سرویس‌های بهداشتی مدارس به عمل آمده است. این اقدامات به‌ویژه در ایجاد فضایی دلنشین و انگیزه‌بخش برای دانش‌آموزان موثر بوده است.
 
وی بر تامین نیروی انسانی متخصص و متعهد در مدارس تاکید کرد و ادامه داد: ثبت‌نام دانش‌آموزان در شهرستان خوی به میزان نزدیک به ۱۰۰ درصد انجام شده است، که نشان‌دهنده اعتماد خانواده‌ها به سیستم آموزشی و همت آنها برای آموزش فرزندانشان است، این موفقیت به دلیل اطلاع‌رسانی موثر، همکاری والدین و آمادگی زیرساخت‌های ثبت‌نام به دست آمده است.
 
فتحعلی لو افزود: برای ارتقای سطح علمی و تربیتی دانش‌آموزان، برنامه‌های راهبردی برای کیفیت‌بخشی آموزشی و پرورشی تدوین شده و به مدارس ابلاغ گردیده است، این برنامه‌ها شامل برگزاری فعالیت‌های تقویتی، مسابقات علمی و فرهنگی، کلاس‌های فوق برنامه و برنامه‌های پرورشی برای تقویت مبانی دینی و اخلاقی دانش‌آموزان می‌باشد.
 
مدیر آموزش و پرورش خوی به برنامه‌های جامع و اقدامات صورت‌گرفته در زمینه آموزش و پرورش اشاره کرد و ادامه داد: در مورد ساماندهی سرویس‌های مدارس با همکاری شهرداری و پلیس راهور، مسیر‌های استاندارد برای ایمنی دانش‌آموزان تعیین شده و نظارت‌های لازم بر رانندگان و وسایل نقلیه و تعیین نرخ مصوب انجام شده است.
 
وی از توزیع کتب درسی با حدود ۹۵ درصد ثبت سفارش و توزیع به موقع آنها پیش از آغاز سال تحصیلی خبر داد و افزود: پیگیری برای رساندن مابقی کتب درسی نیز در حال انجام است.
 
فتحعلی لو به راه‌اندازی رشته‌های جدید هنرستان با رویکرد مهارت‌محوری اشاره کرد و گفت: این رشته‌ها با توجه به نیاز بازار کار شناسایی شده و برخی از آنها نیز اجرایی شده است، که این اقدام زمینه‌ساز ورود دانش‌آموزان به بازار کار و کارآفرینی خواهد بود. وی توضیح داد که این رشته‌ها به تربیت نیرو‌های ماهر برای صنایع و مشاغل مورد نیاز منطقه کمک کرده و به رشد اقتصادی شهرستان یاری خواهند رساند.
 
وی همچنین به برگزاری برنامه‌های متنوع در تابستان اشاره کرد و گفت: در طول فصل تابستان، برنامه‌های قرآنی، فرهنگی، هنری و ورزشی با استقبال ۱۰ هزار دانش‌آموز به اجرا درآمد که نشان‌دهنده استعداد و علاقه‌ی فرزندان ما به فعالیت‌های فرهنگی است. این برنامه‌ها شامل دوره‌های آموزشی در زمینه‌های علمی و هنری، فعالیت‌های فرهنگی و دینی، اردو‌های ورزشی و تفریحی بوده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۲۰ آبان آخرین مهلت شرکت در جشنواره شهید مطهری
اجرای ۲۰ هزار تن آسفالت برای تسهیل ترافیک و ایمنی پایتخت
راهپیمایی ۱۳ آبان در شهر‌ها، بخش‌ها و روستاهای استان قم
تصویب ۱۵ مصوبه در کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری در آذربایجان غربی
سراب شهرک دهگلان سردترین نقطه کردستان
آغاز مسابقات بدمینتون دانشجویان در شاهرود
راهپیمایی ۱۳ آبان - اراک ۱۴۰۴
طباطبایی: حسین فرکی رئیس کانون مربیان فوتبال شد
رئیس مجلس فردا عازم پاکستان خواهد شد
تقویت زیرساخت‌های ایمنی و تاب‌آوری شهر یزد در سال ۱۴۰۴
دانش‌آموزان بندرعباس، صحنه‌گردان برنامه‌های متنوع ۱۳ آبان
شمال سیستان و بلوچستان در محاصره طوفان و گرد و خاک
دانشگاه‌های نوبت بعداز ظهر برخی مناطق هرمزگان مجازی شد
کشف ۲۴ تن ورق‌ام دی اف خارجی قاچاق در الیگودرز
اگر لانه تسخیر نمی‌شد آمریکا رژیم شاه را بازمی‌گرداند
آگاهی و بیداری نسل جوان و نوجوان گلستان در دفاع از انقلاب اسلامی
برداشت بیش از هزار تن ذرت علوفه‌ای در شهرستان بهشهر
افتتاح مرکز شوق زندگی در بیرجند
کاهش شاخص‌های بورس
ریکاردو ساپینتو: می‌خواهیم در این رقابت‌ها باقی بمانیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)