• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۴۵۸۷
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی
معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه

خبر‌های خوبی از توان دفاعی نیروی زمینی سپاه در راه است

معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه با اشاره به افزایش توان دفاعی نیروی زمینی سپاه، گفت: خبر‌های خوبی در آینده از توان دفاعی نیروی زمینی سپاه خواهیم شنید.

خبر‌های خوبی از توان دفاعی نیروی زمینی سپاه در راه است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار سرتیپ دوم پاسدار «احمد اخوان مهدوی» معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه در جلسه هم اندیشی با مدیران و مسئولان اصحاب رسانه با اشاره به نقش آگاهی بخشی اصحاب رسانه در جامعه، گفت: خبرنگاران نقش مهمی در انعکاس اخبار در جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونی داشتند.

وی ادامه داد: امید است بتوانیم یک تعامل و هم افزایی با اصحاب رسانه داشته باشیم و نکات مد نظر اصحاب رسانه در انعکاس اخبار را در صحنه عمل پیاده کنیم.

سردار اخوان با اشاره به اهمیت وحدت رویه در امور جاری کشور، گفت: وحدت رویه در انعکاس امور رسانه‌ای هم می‌تواند انجام شود و باید هدف از انتشار یک خبر مشخص شود؛ همچنین در موضوع خبر ما از یک اصولی تبعیت می‌کنیم که دقت و صحت در انتقال خبر در راس آن است.

موانع گسترش روابط با اصحاب رسانه شناسایی و رفع شود

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه با اشاره به اهمیت پیگیری در امور جاری، تاکید کرد: موانع گسترش روابط با اصحاب رسانه باید شناسایی و رفع شوند تا برای در جهت اعتلای خبری در مجموعه بکوشیم.

وی عنوان کرد: انتشار سریع، به موقع و دقیق یک خبر، موفقیت را برای یک خبرنگار یا یک مجموعه خبری به ارمغان خواهد آورد؛ برای مثال در موضوعات امنیتی و نظامی سرعت و دقت در انتقال اخبار بسیار مهم است.

سردار اخوان با بیان اینکه باید در هوش مصنوعی جزو ۱۰ کشور برتر جهان باشیم، یادآور شد: باید از هوش مصنوعی هم برای حوزه خبر استفاده کنیم و این موضوع و این فناوری در حوزه رسانه‌ای بسیار مهم است؛ چرا که این موضوع در تدوین، تنظیم و انعکاس خبر نقش دارد.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه، تصریح کرد: در دفاع مقدس ۱۲ روزه دشمن از هوش مصنوعی برای انعکاس برخی اخبار استفاده کرد و این موضوع جای تامل جدی دارد.

وی گفت: امروز در بهداری نیروی زمینی سپاه از هوش مصنوعی جهت شناسایی بیماری‌های مهم از جمله سرطان استفاده می‌کنیم؛ در حقیقت هوش مصنوعی روش تشخیص را آسان و سرعت و دقت شناسایی بیماری‌ها را افزایش می‌دهد.

تاکید بر اهمیت نقش رسانه در مبارزه با جنگ شناختی دشمن

سردار اخوان با بیان اهمیت نقش رسانه در مبارزه با جنگ شناختی دشمن، تاکید کرد: رسانه‌ها می‌توانند در مقابل جنگ شناختی دشمن با تولید محتوای موثر بایستند.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه عنوان کرد: رزمندگان نیروی زمینی سپاه شبانه روز تلاش می‌کنند تا نقاط ضعف را برطرف کنند و شرایط نیروی زمینی سپاه در حوزه آمادگی دفاعی بسیار خوب است.

وی با اشاره به اینکه وضعیت آمادگی یگان‌های نیروی زمینی بسیار خوب است، عنوان داشت: خبر‌های خوبی از قدرت دفاعی نیروی زمینی سپاه خواهیم شنید.

سردار اخوان در پایان خاطرنشان کرد: پل ارتباطی نیروی زمینی سپاه با مردم اصحاب رسانه هستند و امید هست ارتباطات مردمی به کمک اصحاب رسانه افزایش یابد.

سرهنگ پاسدار شهرام عسکریان معاون روابط عمومی نیروی زمینی سپاه گفت: عمق بخشی و آگاهی‌بخشی از لزوم کار خبری است و می‌توان هم افزایی بین نیروی زمینی و اصحاب رسانه افزایش یابد.

وی در پایان تاکید کرد: باید ارتباط و تعامل با اصحاب رسانه را با برطرف کردن اشکالات گسترش دهیم و در یکسال گذشته هم اقدامات خوبی در حوزه انعکاس رسانه‌ای اخبار انجام شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مقامات اروپا در شبکه فساد اپستین
برگزاری همایش نفس در سمنان
پیشرفت هر کشوری با کیفیت نیروی انسانی آن سنجیده می‌شود
افتتاح بیش از ۳۰۰ طرح عمرانی حوزه وزارت راه و شهرسازی در آذربایجان‌شرقی
اعلام اسامی محرومان هفته بیست و یکم لیگ برتر
کمینه و بیشینه دمای ۲۱ بهمن ماه در چهارمحال و بختیاری
مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های جهان ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن
آغاز عملیات بازسازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک شهرستان نیشابور
تبدیل کتابخانه‌های دانشگاهی به بازیگران اصلی حکمرانی دانش و نوآوری
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۲۱ بهمن
لزوم صادرات‌محوری و تبدیل «مهران» به قطب ترانزیتی
بازسازی ۳۸ توربین نیروگاهی برای پیک تابستان سال آینده
فجر ۴۷، از فرامین راه گشای رهبر انقلاب تا دعوت مردم و مسئولان به شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن
سهم من در سربلندی ایران چیست؟
حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، تجدید میثاق با آرمان‌های امام و شهدا
اختتامیه شانزدهمین جشنواره فارابی در دانشگاه تهران برگزار می‌شود
دعوت نماینده ولی‌فقیه و استاندار چهارمحال و بختیاری به حضور پرشور مردم در راهپیمایی سرنوشت‌ساز ۲۲ بهمن
گزارش گمرک از عملکرد دولت چهاردهم در حوزه تجارت خارجی
افزایش ترافیک و تخلفات رانندگی در مسیرهای پرتردد استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
تلاش ستاد کل نیرو‌های مسلح جهت ایجاد تحول در حقوق و مزایای نظامیان است
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)