پخش زنده
امروز: -
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان شمالی گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه، ۱۵ نفر به اتهام نشر اکاذیب و تبلیغ علیه نظام شناسایی و برای آنان پرونده قضایی تشکیل شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی ؛ سیدجواد ایلالی در چهارمین نشست شورای قضایی استان با اشاره به دستگیری ۲ نفر از عوامل موساد در استان خراسان شمالی از عزم جدی دستگاه قضایی استان و مشخصا مدعی العموم در برخورد قاطع با مجرمان این حوزه خبر داد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان شمالی با اشاره به رصد دقیق نهادهای امنیتی و قضائی از تحرکات مشکوک در فضای مجازی، تأکید کرد: با هرگونه اقدام مجرمانه که امنیت روانی جامعه را هدف قرار دهد، برخورد قاطع و قانونی خواهد شد.
ایلالی بیان کرد: دستگاه قضائی با همکاری نیروهای اطلاعاتی و انتظامی، اجازه نخواهد داد برخی افراد از شرایط حساس کشور سوءاستفاده کرده و با انتشار مطالب خلاف واقع، افکار عمومی را منحرف کنند.