• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۲۱۲۵۵
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۵
آذربایجان غربی » اقتصادی

توسعه همکاریهای رسانه استانی و منطقه آزاد ماکو

همکاریهای صداوسیمای آذربایجان غربی و منطقه آزاد ماکو ، با هدف معرفی ظرفیت‌های اقتصادی، جذب سرمایه‌گذار و توسعه منطقه آزاد ماکو گسترش می یابد.

توسعه همکاریهای  رسانه استانی و منطقه آزاد ماکو

  به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی ؛ با هدف تقویت ارتباطات رسانه‌ای و جهاد تبیین ظرفیت‌های منطقه، سرپرست روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان باهمراهی مشاور مدیرعامل و مسئول پیگیری‌های ویژه سازمان با حجازی‌فر مدیرکل صداوسیمای مرکز آذربایجان‌غربی و حبیبی معاون سیمای این مرکز دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

در این نشست، حجازی‌فر با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی منطقه آزاد ماکو در توسعه استان، بر لزوم توجه ویژه صداوسیما به برندینگ این منطقه تأکید کرد و گفت: ماکو برای صداوسیما مهم است و باید بیش از پیش در معرفی این منطقه فعال باشیم. متأسفانه آن‌طور که باید روی برندینگ این منطقه کار نشده و این خلأ را باید جبران کرد.

او افزود: تفاهم‌نامه همکاری سال‌های قبل میان صداوسیما و منطقه آزاد ماکو که راکد مانده بود، باید مجدداً عملیاتی شود. وی همچنین پخش زنده اجلاس‌های بین‌المللی اخیر از جمله اینوا و اجلاس کشور‌های اکو را گامی مؤثر در معرفی منطقه عنوان کرد.

حجازی‌فر همچنین از آمادگی برای ساخت سریال مشترک با مشارکت صداوسیما و منطقه آزاد ماکو برای معرفی جامع این منطقه خبر داد.

در این دیدار، رضا محمدزاده مشاور مدیرعامل و مسئول پیگیری‌های ویژه سازمان منطقه آزاد ماکو نیز از پیگیری جدی برای اجرای مفاد تفاهم‌نامه همکاری میان دو نهاد خبر داد و گفت: صداوسیما می‌تواند بازوی رسانه‌ای و تبلیغاتی منطقه آزاد ماکو باشد و در جذب سرمایه‌گذار و توسعه منطقه نقش کلیدی ایفا کند.
وی با اشاره به ضرورت تقویت روایت رسانه‌ای از اقدامات تحولی منطقه گفت:اگر بخواهیم تصویر روشنی از پیشرفت‌های ماکو به افکار عمومی و سرمایه‌گذاران ارائه دهیم، چاره‌ای جز بهره‌گیری هوشمندانه از ظرفیت رسانه ملی نداریم. صداوسیما می‌تواند در نقش یک بازوی راهبردی، پیام توسعه و فرصت‌های ماکو را به مخاطبان ملی و بین‌المللی منتقل کند. ما آماده‌ایم با رفع موانع و احیای تفاهم‌نامه پیشین، فصل تازه‌ای از همکاری مؤثر را رقم بزنیم.

در ادامه، سید ذبیح‌الله امام‌زاده سرپرست روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد ماکو نیز با بیان اینکه صداوسیما می‌تواند در جهاد تبیین عملکرد‌ها و ظرفیت‌های منطقه نقش محوری داشته باشد، افزود: هزینه‌کرد در حوزه رسانه و تبلیغات نه‌تنها هزینه نیست، بلکه یک سرمایه‌گذاری بلندمدت برای جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اعتماد عمومی است. رسانه ملی در کنار روابط عمومی، می‌تواند قطار توسعه را سریع‌تر به حرکت درآورد.»

وی بر آمادگی کامل منطقه آزاد ماکو برای گسترش تعاملات رسانه‌ای با صداوسیما تأکید کرد و گفت:در شرایط کنونی که منطقه در حال رشد و جهش عمرانی و اقتصادی است، بیش از هر زمان دیگری نیاز به روایت صحیح، هنرمندانه و مستند از این اقدامات داریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم
مشاور رسانه‌ای حماس: در حال بررسی پیشنهاد‌ها برای دستیابی به توافق در غزه هستیم
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
سوختن ۱۵۰ اصله نخل خرما در شهرستان شادگان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
تامین کالا‌های اساسی در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)