ادارهکل تعزیرات حکومتی: رعایت نکردن الزامات بهداشتی و صنفی به تعطیلی واحد متخلف ختم میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزی؛ بازرسان گشتهای مشترک پرونده رستوران داران، مراکز عرضه کننده غذا که الزامات بهداشتی و صنفی را رعایت نکنند برای پلمب و صدور جریمه به تعزیرات حکومتی ارسال میکنند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان گفت: در بازرسی از چند واحد صنفی عرضه کننده غذا، تخلفاتی نظیر عرضه مواد غیر بهداشتی، تاریخ مصرف گذشته، غیر مجاز، کم فروشی و گرانفروشی دیده شد.
سعید نوراللهی افزود: برای متخلفان در شعب تعزیرات حکومتی استان پرونده تشکیل و مطابق با قوانین بهداشتی مجازات تعیین و نسبت به پلمب و نصب پارچه تخلف اقدام میشود.