• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۲۳۸۳
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۲
خراسان رضوی » اجتماعی

تامین گندم مورد نیاز برای عرضه نان کامل در خراسان رضوی

مقدمات طرح کشوری عرضه «نان کامل» در خراسان‌ رضوی فراهم شد.

 

تامین گندم مورد نیاز برای عرضه نان کامل در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی در نشست کمیته پیگیری و پیاده‌ سازی تولید نان کامل در استان گفت: تامین گندم مورد نیاز برای اجرای این طرح انجام شده است و در مدت یک هفته نرخ‌ گذاری این نوع نان نهایی و اعلام خواهد شد.

رضا جمشیدی  افزود: محدودیت افزایش ۲۰ درصدی قیمت برای نان کامل برداشته شده است و این موضوع باید با محوریت دفتر اقتصادی و با مشارکت اتحادیه نانوایان، اتاق اصناف و سایر نهادها بررسی شود و قیمت نان کامل به‌ طور منطقی افزایش پیدا کند تا گرایش به سمت تولید آن ایجاد شود.

جمشیدی بیان کرد: نان کامل یا نان گندم کامل، نانی است که از آردی تهیه می‌ شود که از تمام اجزای دانه گندم (سبوس و جوانه) استخراج شده است، بدون اینکه هیچ بخشی از آن حذف یا اضافه شود.

وی از اداره کل غله خراسان رضوی خواست تا برای تامین آرد نان کامل، بهترین گندم‌ های موجود در استان خراسان رضوی را تخصیص دهند.

جمشیدی اظهار امیدواری کرد که با تغییر قیمت در کارگروه آرد و نان و افزایش قیمت نان، نانوایان به سمت پخت نان کامل حرکت کنند.

وی ادامه داد: در مورد قیمت آرد پس از ۲۰ درصد افزایش قیمت انجام شده، مقرر است تا در دفتر اقتصادی استانداری افزایش بیشتر آن مورد بررسی قرار گیرد. نکته مهم این است که آرد مورد استفاده در این طرح باید از استانداردهای لازم برخوردار باشد تا کیفیت نهایی نان کامل تضمین شود.

معاون استاندار خراسان رضوی با تاکید بر تشدید نظارت بر عرضه «نان کامل» گفت: بحث نظارت بر اجرای این طرح باید جدی گرفته شود، نظارت ملی برای این موضوع پیش‌ بینی شده است.

همه نانوایان باید آموزش تولید نان کامل را فرا گیرند

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با اشاره به حمایت نهادهای ملی از طرح نان کامل، اظهار کرد: وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد کلیت موضوع نان کامل را تأیید کرده‌ اند و کارهای علمی و موضوعات مربوط به آن در تهران انجام شده است.

حجت‌ الاسلام پژمانفر با اشاره به نقش محوری آموزش در تحقق این طرح اظهار کرد: تمام نانوایی‌ ها و متقاضیان باید آموزش ببینند تا بتوانند با کیفیت مطلوب نان کامل را تولید کنند، با حل موضوع قیمت، انگیزه نانوایان نیز برای پخت نان کامل بیشتر خواهد شد.

سرپرست مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی نیز با اشاره به ظرفیت موجود در تولید گندم اظهار کرد: در نان پایه اصلی ما گندم است و خوشبختانه در این حوزه مشکلی نداریم. با معرفی ارقام مختلف گندم و اقدامات انجام‌ شده، میانگین پروتئین گندم در استان بالای ۱۱ درصد است.

مسعود نجف نجفی افزود: تنها خلأ موجود در این حوزه نظارت است؛ به‌ ویژه در بخش استاندارد که باید اندازه‌ گیری اسید فیتیک نان کامل به‌ درستی انجام شود. اگر چالشی در این طرح دیده شود، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی آمادگی دارد در این زمینه یاری‌ رسان باشد.

در این نشست مصوب شد که نرخ‌ گذاری جدید نان با محوریت دفتر اقتصادی استانداری و مشارکت نهادهای صنفی انجام شود؛ همچنین مقرر شد افزایش بیشتر قیمت آرد مورد بررسی قرار گیرد و شرکت غله بهترین گندم‌ های استان را برای تولید نان کامل تخصیص دهد.

استفاده از ظرفیت مرکز تحقیقات کشاورزی برای آموزش نانوایان، ایجاد زیرساخت‌ های آزمایشگاهی جهت سنجش سبوس و اسید فیتیک، پیش‌ بینی اعتبار لازم برای این پایش‌ ها، تجدیدنظر در استانداردهای نان و تقویت نظام نظارتی و نمونه‌ گیری از دیگر مصوبات این نشست بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم گرامیداشت شهدای قضایی
خانه آسیب دیدگان از جنگ، نوسازی می شود
دروغ مدیر کل آژانس؛ بهانه تجاوز به ایران
تداوم تولید در شهرک‌های صنعتی
بنادر خشک؛ میان‌بری برای تجارت بین‌المللی
تاب آوری بخش معدن در طوفان تهدیدات فرصت راهبردی برای اقتصاد
دیدار رئیس فدراسیون با اعضای تیم فوتبال امید کشورمان
پاری‌سن‌ژرمن حریف چلسی در دیدار پایانی شد
خسارت طوفان به شبکه برق دلگان
تیم فوتبال استقلال راهی ترکیه می‌شود
برگزاری نخستین جلسه کمیته رسانه باشگاه پرسپولیس
مصطفی لشگری، سخنگوی باشگاه پرسپولیس شد
درخشش کاروان اسکیت ایران با کسب ۷ نشان رنگارنگ
معارفه وحید هاشمیان در جمع سرخپوشان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ تیر ۱۴۰۴
سیل روستای لیقوان خسارت مالی و جانی نداشت
همدان، میزبان جشنواره تیمی زورخانه‌ای و مهارت‌های فردی خردسالان کشور
آتش سوزی در بازار بزرگ بندرعباس مهار شد
دسته عزاداری قبیله بنی اسد در کربلا
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند
تروریست فراری را شناسایی و معرفی کنید
ثبت نام خرید تاکسی برقی شاسی‌بلند در تهران ادامه دارد
درگیری‌های مسلحانه در اربیلِ کردستان عراق
انتشار اطلاعات جدید ایران‌اینترنشنال توسط «حنظله»
تیم ملی فوتبال بانوان ایران وارد امان شد
صعود دختران ایران به دور دوم جام جهانی شطرنج ۲۰۲۵
ترکیب تیم ایران در والیبال قهرمانی کمتر از ۱۶ سال آسیا
شجاعی سرمربی صنعت نفت آبادان شد
اسامی دعوت شدگان به اردوی تیم ملی کبدی بانوان
وقتی الگوریتم‌ها می‌کشند: فناوری چگونه اهداف را شناسایی می‌کند؟
مدنی‌زاده: واگذاری اختیارات، راهکار اجرای مؤثر سیاست‌هاست
ابهام در ۵ ماده طرح مجازات جاسوسی از نظر هیئت نظارت
کشتی فرنگی قهرمانی آسیا؛ صعود ۳ کشتی گیر به مرحله نهایی
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
ترامپ ادعا کرد: زمان مذاکرات بعدی با ایران مشخص شده است  (۴ نظر)
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۳ نظر)
اعتماد به روند گفت‌وگو، شرط بازگشت به مذاکره  (۳ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
ترامپ: کشور‌های همسو با بریکس جریمه خواهند شد  (۳ نظر)
همه فهمیدند ستون این خانه محکم و استوار است  (۲ نظر)
سردار صفوی: هزاران موشک و پهپاد در جای مطمئن داریم  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
شبکه تروریستی اینترنشنال به طور کامل هک شد  (۱ نظر)
شهروندان تخلف نانوایی‌ها را از طریق سامانه‌های ارتباطی گزارش دهند  (۱ نظر)