• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۳۶۸
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۲
اقتصادی » بازاروتجارت

تدوین بسته راهکار‌های تجاری در دوره پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

معاون سازمان توسعه تجارت با اشاره به تاب‌آوری زیرساخت‌های تجاری کشور در دوره تنش و بحران از تدوین بسته راهکار‌های تجاری در دوره تنش و پسا جنگ از سوی سازمان توسعه تجارت خبر داد.

تدوین بسته راهکار‌های تجاری در دوره جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و پس از آن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه سطح تهاجم بیشتر در حوزه هوایی بود و کمترین اختلال و چالش متوجه زیرساخت‌های دریایی، ریلی و جاده‌ای شد، گفت: تجارت خارجی در جنگ ۱۲ روزه متوقف نشد زیرا یک درصد از تجارت ایران از مسیر هوایی انجام می‌شود؛ در این دوره گمرکات کشور فعال بودند، اما زمانی‌که تنش اتفاق می‌افتد میزان احتیاط‌ها و ریسک‌ها بالاتر می‌رود از این‌رو طبیعی است که شاهد کاهش مبادلات تجاری باشیم. اما هم اکنون نمی‌توان قضاوت قطعی کرد که چه حجم در دوره جنگ اخیر کاهش تجارت داشتیم و به نظر می‌رسد که در این ماه شاهد کاهش حجم کوچکی از تجارت باشیم.

سید محمدصادق قنادزاده در ادامه گفت: ایران بیش از ۴ دهه با انواع تحریم‌های ظالمانه دست و پنجه نرم می‌کند و به عبارتی در این مدت جایگزین‌ها و جانشین‌های متعددی در حوزه تجارت را تجربه و تمرین کردیم از این‌رو تاب‌آوری جریان اقتصاد و تجارت شکل گرفته است؛ جلسات متعددی در وزات صمت و سازمان توسعه تجارت ایران تشکیل و برای تامین ارز کالای اساسی برای یک دوره بلندمدت، اقدامات فوریتی در نظر گرفته شد.

معاون سازمان توسعه تجارت با تاکید بر اینکه تسهیل‌گری در فرآیند گمرکی و ترخیص کالا در این مدت شتاب بیشتری گرفت، اضافه کرد: در این مدت کالا با سرعت بیشتری وارد و معطلی کالا در گمرکات کمتر شد؛ ما باید در این زمان به این مهم بیاندیشیم که اگر تنش در مدت زمان بلندمدت‌تری تکرار شود چه باید کنیم؟ باید مجموعه اقداماتی انجام شود و سازمان توسعه تجارت ایران، یک گزارش مفصل و کاملی از راهکار‌ها در ۸ سرفصل به وزیر صمت ارائه داده است. همچنین بسته راهکار‌ها در دوره صلح تدوین شده است و برای تنش‌های احتمالی در آینده نیز پیشنهاداتی داده‌ایم تا میزان تاب‌آوری و ریسک کنترل شود.

قنادزاده با اشاره به همراهی مردم و بخش‌خصوصی، تصریح کرد: صنعت به خصوص در حوزه تولید کالا‌های اساسی، دارو، سلامت، صنایع غذایی تولید را متوقف نکرد بلکه باپایداری تولید ظرفیت را نیز افزایش داد شاید و یکی از دلایلی که توانستیم بحران تامین کالای اساسی را به سلامت عبور دهیم این بود که در کنار تأمین ذخایر راهبردی، مجموعه تولید و فرآوری داخلی کار خود را انجام دادند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت سه بسکتبالیست‌ از خراسان رضوی به اردوی تیم ملی
اتخاذ تمهیدات لازم برای پخت نان در دهه اول محرم برای شهروندان زنجانی
تولید برق خورشیدی با همیاری دهیاری‌ها
دانشگاه صنعتی شریف در میان دانشگاه‌های برتر کشور
۱۳ تیرماه؛ برگزاری آئین بزرگداشت شهدای حملات رژیم صهیونیستی
تحویل بیش از ۸ هزار محموله گندم در استان سمنان
درختان چنار در تهراندشت ایستاده می‌میرند
ناترازی در مسیر کاهش ۳۰ درصدی
همایش دوچرخه سواری در یزد
کشف و ضبط ۱۱۰ حلقه لاستیک قاچاق در تکاب
گمرک بوشهر یک سوم صادرات غیرنفتی ایران را به خود اختصاص داد
تشییع پیکر شهید فراجا در ملایر
تشدید نظارت بر ارائه خدمات به گردشگران در مناطق گردشگری چهارمحال و بختیاری
آسفالت ۴.۷ کیلومتر از جاده راز - شیرین دره ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
مهلت افتتاح حساب وکالتی ایران خودرو تمدید شد
ثبت ۸۰ موقوفه در شهر کدکن تربت حیدریه
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۴/۱۲
برگزاری آئین عزاداری یوم العباس در خوزستان
طبس و دهسلم، دومین مناطق گرم کشور
فعالیت هفت مرکز انتقال خون در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
نشست شورای عالی قضایی
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
تصویب هزار میلیارد تومان برای کمک به آسیب‌دیدگان تجاوز رژیم صهیونی
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)