• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۹۰۴۸
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶
بین الملل » آمریکا

ابراز همدردی نمایندگان کشور‌ها با ملت و دولت ایران

در دومین روز از گشایش دفتر یادبود شهدای حملات رژیم صهیونی به جمهوری اسلامی ایران در نیویورک، ده‌ها تن از سفرا و نمایندگان کشور‌ها در سازمان ملل و نیز فعالان ضد جنگ با دولت و ملت ایران ابراز همدردی کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، ده‌ها تن از نمایندگان و سفرای کشور‌های مختلف جهان و نیز مخالفان جنگ با حضور در نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل به شهدای حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونی به ایران ادای احترام کردند.

بسیاری از فعالان ضد جنگ به صورت خانوادگی و گروهی در نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل در نیویورک حضور یافتند و با امضای دفتر یادبود، با دولت و ملت ایران ابراز همدردی کردند.

آنان ضمن ادای احترام به شهدای حملات تجاوزکارانه رژیم اسرائیل به ویژه کودکان و زنان، صبر و مقاومت ملت ایران را ستودند.

فعالان صلح و مخالفان که خواستار پایان یافتن حمایت آمریکا در جنگ‌های رژیم اسرائیل هستند، تصاویر شهدای تجاوز این رژیم به ویژه کودکان و زنان را با دقت نگاه می‌کردند و با صدایی حزن آلود با ملت و دولت ایران ابراز همدردی می‌کردند و خواستار توقف جنگ طلبی رژیم اشغالگر قدس شدند.

اعضای سازمان بین المللی یهودیان «ناتوری کارتا» که گروهی از یهودیان ضد صهیونیسم در نیویورک هستند، نیز روز دوشنبه در نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل در نیویورک حضور یافتند و به شهدای حملات رژیم صهیونی به جمهوری اسلامی ایران ادای احترام کردند.

دفتر یادبود شهدای حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونی به جمهوری اسلامی ایران، از روز دوشنبه به وقت محلی در نمایندگی ایران نزد سازمان ملل در نیویورک گشوده شد.

رژیم صهیونی روز ۲۳ خرداد با نقض آشکار حقوق بین‌الملل و حاکمیت ملی جمهوری اسلامی ایران، مناطقی در تهران و برخی دیگر از شهر‌ها از جمله تأسیسات هسته‌ای کشور را هدف حمله نظامی قرار داد.

در این اقدام تروریستی، شماری از دانشمندان، نظامیان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.

در پی این جنایت رژیم صهیونی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

در ادامه این تجاوز، ایالات متحده آمریکا نیز بامداد یکشنبه (اول تیر) با حمله مستقیم به سایت‌های هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، عملاً به جنگ رژیم صهیونی علیه ایران پیوست.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز دوم تیرماه در بیانیه‌ای اعلام کرد: در پی تجاوز نظامی آشکار رژیم جنایتکار ایالات متحده آمریکا به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران و نقض صریح حقوق بین‌الملل، با تدبیر شورای عالی امنیت ملی و راهبری قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» با رمز مقدس یا اباعبدالله الحسین (ع) در عملیات بشارت فتح پایگاه العدید قطر را هدف تهاجم ویرانگر و قدرتمند موشکی قرار داده است.

این پایگاه، مقر سرفرماندهی نیروی هوایی و بزرگترین دارایی راهبردی ارتش تروریستی آمریکا در منطقه غرب آسیا است.

سرانجام، سوم تیر، رئیس‌جمهوری آمریکا توافق آتش‌بس میان ایران و رژیم اسرائیل را اعلام کرد و جمهوری اسلامی ایران هم با بیان اینکه آغازگر جنگ نبوده است تصریح کرد: اگر رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود را متوقف کند، ایران نیز قصدی برای ادامه پاسخ ندارد.

ابراز همدردی نمایندگان کشور‌ها با ملت و دولت ایران ابراز همدردی نمایندگان کشور‌ها با ملت و دولت ایران ابراز همدردی نمایندگان کشور‌ها با ملت و دولت ایران ابراز همدردی نمایندگان کشور‌ها با ملت و دولت ایران ابراز همدردی نمایندگان کشور‌ها با ملت و دولت ایران
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جام جهانی باشگاه‌ها؛ فردا، مصاف برزیلی‌ها با الهلال و چلسی
کشف بیش از ۷ هزار بسته مواد شوینده احتکاری در کرمانشاه
«ناگفته‌های ۱۲ روز نبرد» در شبکه سه
پرواز‌های فوق‌العاده «هما» در مسیر‌های بین‌المللی و داخلی
بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت سالگرد فاجعه دوازدهم تیر
هماهنگی و مدیریت بحران در جنگ ۱۲ روزه باتشکیل ۱۰ قرارگاه تخصصی در خوزستان
دستفروشی اتباع بیگانه در مترو ممنوع
هشدار زرد تا روز یکشنبه برای قم
خرید تضمینی گندم در شهرستان کرمانشاه از مرز ۱۱۲ هزار تن گذشت
پایان افسانه شکست ناپذیری رژیم صیهونی
با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
سرعت قابل توجه خروج افغانی‌های غیرمجاز از اصفهان
نحوه فعالیت مراکز معاینه فنی اصفهان در تاسوعا و عاشورای حسینی
نبود واحد‌های فرآوری سنگ گرانیت در تویسرکان
برگزاری سوگواره «احلی من العسل» در شهر رباط سنگ بخش رخ
حضور جامعه ورزش بر مزار شهدای حمله رژیم صهیونی به ایران
نظارت دامپزشکی دشت آزادگان بر کشتار دام در روز‌های تاسوعا و عاشورا
بن گویر: باید کل غزه را اشغال کرد
هفتمین شب «تکیه» در شبکه افق
نفوذ گرد و غبار به جو استان کرمانشاه تا روز شنبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
برگزاری مراسم عزاداری اباعبدالله (ع) در حسینیه امام خمینی
ابلاغ قانون تعلیق همکاری با آژانس انرژی هسته‌ای
کاروان ورزش ایران از حضور در یونیورسیاد بازماند
دروازه بان ذوب‌آهن در این تیم ماندنی شد
عملیات وعده صادق ۳ توسط رهبر انقلاب فرماندهی شد
نشست شورای عالی قضایی
آغاز تمرینات ملی پوشان جوان تیم پارادو ومیدانی نابینایان و کم بینایان
تعویق انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
رژیم صهیونی در مسیر سقوط
آماده‌باش سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
تصویب هزار میلیارد تومان برای کمک به آسیب‌دیدگان تجاوز رژیم صهیونی