• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۸۳۱۱
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۳
بین الملل » غرب آسیا

بازداشت عاملان انتشار تصویر موهن از پیامبر (ص) در نشریه ترک

عاملان انتشار تصویر موهن از پیامبر اکرم (ص) در یکی از نشریات ترکیه به نام لمان دستگیر شدند.

بازداشت عاملان انتشار تصویر موهن از پیامبر (ص) در نشریه ترک

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از آنکارا، دفتر دادستانی کل استانبول به علت انتشار کاریکاتوری که «به طور آشکار ارزش‌های مذهبی را تحقیر می‌کند»، تحقیقات رسمی در مورد مجله لمان را آغاز کرد و چهار نفر که حکم بازداشت داشتند، دستگیر شده‌اند.

افراد دستگیر شده، صاحب کاریکاتور، دو سردبیر مجله و سردبیر مسئول را شامل می‌شوند.

همچنین دفتر دادستانی کل اعلام کرد، تصمیمی مبنی بر توقیف شماره مربوطه مجله لمان گرفته شده و اقدامات برای مسدود کردن دسترسی به حساب‌های کاربری این مجله در شبکه‌های اجتماعی نیز آغاز شده است.

در همین رابطه وزیر دادگستری ترکیه ضمن ابراز تاسف از انتشار این تصویر در این نشریه گفت: طبق ماده ۲۱۶ قانون مجازات ترکیه، تحقیقات قضایی به جرم «اهانت علنی به ارزش‌های مذهبی» آغاز شده است. هیچ آزادی‌ای حق شوخی زشت با ارزش‌های مقدس یک باور را نمی‌دهد. کاریکاتور پیامبر یا تلاش برای نمایش تصویری از ایشان به هر نحوی نه تنها به ارزش‌های مذهبی ما، بلکه به آرامش اجتماعی نیز آسیب می‌رساند. اقدامات قانونی لازم بدون تأخیر علیه این اقدام تحریک‌آمیز که اعتقادات میلیون‌ها مسلمان را نادیده می‌گیرد، انجام خواهد شد.

وزیر کشور ترکیه علی یرلی کایا نیز در بیانیه‌ای اظهار داشت که فردی که این کاریکاتور را کشیده بازداشت شده است و گفت: «من بار دیگر کسانی را که با کشیدن کاریکاتور پیامبرمان (ص) سعی در ایجاد اختلاف دارند، محکوم می‌کنم. فردی به نام د. پ؛ که این نقاشی زننده را کشیده، دستگیر و بازداشت شده است. بار دیگر تکرار می‌کنم، این افراد بی‌شرمانه در برابر قانون پاسخگو خواهند بود.»

وزیر امور خارجه، هاکان فیدان هم از دیگر مسئولان دولتی بود که به این اقدام نشریه لمان واکنش نشان داد و آن را محکوم کرد.

در بیانیه فیدان آمده: «من با شدیدترین لحن، حمله غیراخلاقی و تحریک‌آمیزی را که علیه پیامبرمان (ص) با پنهان شدن در پشت نقاب طنز انجام شده است، محکوم می‌کنم و کسانی که این جنایت نفرت‌پراکنانه را علیه اعتقادات، ارزش‌های مقدس و ارزش‌های اساسی ما که قرن‌ها حفظ کرده‌ایم، مرتکب شده‌اند و آرامش اجتماعی ما را هدف قرار داده‌اند، قطعاً در پیشگاه عدالت پاسخگو خواهند بود. ما به مبارزه قاطعانه و سازش‌ناپذیر علیه انواع ذهنیت‌هایی که سعی در تحریک نفرت و خصومت نسبت به اسلام و مسلمانان در داخل و خارج از کشور دارند، ادامه خواهیم داد.»

وزیر خانواده و خدمات اجتماعی، ماهینور اوزدمیر گوکتاش نیز در مورد انتشار کاریکاتور حضرت محمد (ص) در یک مجله طنز گفت: «کسانی که این اقدام تحریک‌آمیز زشت را انجام داده‌اند، باید به خوبی بدانند که این ملت بزرگ هرگز توهین به پیامبر خود را تحت عنوان آزادی بیان تحمل نخواهد کرد.»

گوکتاش در حساب کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «رسوایی‌ای که به اصطلاح مجله لمان در آن نقش اصلی را ایفا می‌کند، نه می‌توان طنز نامید و نه آزادی بیان. جسارت به تصویر کشیدن رهبر بزرگ ما، حضرت محمد (ص) و حضرت موسی، که به عنوان رحمتی برای جهانیان فرستاده شده‌اند، از حد گذشته و به نقطه‌ای رسیده است که به مقدساتی که ملت آنها را ارزشمندتر از جان خود می‌داند، حمله می‌کند. حمله به مقدسات میلیارد‌ها نفر مهارت محسوب می‌شود، در حالی که بازاریابی بی‌آبرویی به عنوان هنر، شجاعت محسوب می‌شود. کسانی که این تحریک شرم‌آور را انجام داده‌اند، باید به خوبی بدانند که این ملت عزیز هرگز توهین به پیامبر خود را تحت پوشش آزادی بیان تحمل نخواهد کرد.

نمایندگان این طرز فکر پوسیده، هم در برابر وجدان و هم در برابر قانون، پاسخگوی بی‌ادبی و گستاخی خود خواهند بود.»

گفتنی است در آخرین ساعات شب گذشته عده زیادی از مردمم نیز در مقابل دفتر مجله مذکور تجمع کردند و بر ضد اقدام صورت گرفته شعار سر دادند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صادرات ۴۰۷ هزار تن کالا به افغانستان، پاکستان، ترکیه، عراق و امارات
اعمال محدودیت‌های ترافیکی از فردا در جاده‌های مازندران
روایت مقاومت تهران
ابراز همدردی نخست‌وزیر پاکستان با ملت و دولت ایران در پی تجاوز اخیر رژیم صهیونسیتی
ایستادگی ملت ایران با همدلی برابر تجاوز رژیم صهیونیستی
تعطیلی ادارات استان کرمان؛ فرداچهارشنبه
عزاداری مردم دارالمومنین همدان در رثای سالار شهیدان
پیام تسلیت سردار اسدی در پی شهادت سرداران نیکویی و نوذری
آموزش «مهارت‌های زندگی» به دختران کودک و نوجوان در حرم بانوی کرامت
امام جمعه بندرعباس؛ امر به معروف و نهی از منکر فلسفه تشکیل حکومت اسلامی
معرفی کتاب توجیه المسائل کربلا
مراسم بزرگداشت سپهبد شهید حسین سلامی در گلپایگان
۷ محرم به عنوان «روز عزاداری مردم یزد» ثبت شود
برگزاری دومین تور روایت مقاومت تهران
آماده باش نیروهای آتش نشانی زنجان در ایام سوگواری محرم
ویژه برنامه محرمی «منم بچه مسلمان» از شبکه قرآن و معارف
اعلام ساعت فعالیت مراکز انتقال خون آذربایجان شرقی در تاسوعا و عاشورا
فعالیت ۵۵۰۰ موقوفه خراسان رضوی برای عزاداری محرم
نخل‌گردانی، آیینی چهارصد ساله در خوروبیابانک
معرفی «طرح ملی جهاد کبیر»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رژیم صهیونیستی در آستانه حمله دوباره؛ هشدار درباره فریب آتش‌بس
آتش‌بس ممکن است فریب باشد
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
آغاز مراسم تشییع پیکر خانواده ۷ نفره دانشمند شهید هسته‌ای
دلایل اصلی کاهش شاخص بورس در دو روز اخیر
آغاز فروش محصولات ایران خودرو از امروز
مرگ رژیم صهیونیستی و نتانیاهو نزدیک شده است
تعلیق همکاری با آژانس، واکنشی طبیعی به رفتار گروسی است
دعوت ۲۰ بازیکن به اردوی ششم تیم والیبال جوانان
ضرورت حفظ قدرت خرید طبقات کم برخوردار جامعه
تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرا دارد
باید از انسجام ملی ایجاد شده در حوادث اخیر صیانت کرد
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد
زائرین اربعین بیمه می‌شوند
مردم پادزهر جنگ ترکیبی رژیم صهیونیستی بودند
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
ظریف: آژانس خود را از ننگ جنایات جنگی گروسی پاک کند  (۱ نظر)
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی  (۱ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران چهارمین بار قهرمان جهان شد  (۱ نظر)
لیگ والیبال ملت ها؛ برتری بلند قامتان ایران مقابل آرژانتین  (۱ نظر)
برانکو: ایران به جرات یکی از امن‌ترین کشور‌های جهان است  (۱ نظر)
اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده بی‌معناست  (۱ نظر)
ادای احترام هند به ملتی که ایستاد  (۱ نظر)
پوشش حفاظتی ۹۷ ذخیره گاه جنگلی در لرستان  (۱ نظر)
عراقچی: ایران با واژه تسلیم بیگانه است  (۱ نظر)
حملهٔ وحشیانهٔ اسرائیل به ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند  (۱ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)