• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۷۱۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۸
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
رئیس‌مجلس پاکستان در دیدار با سفیر ایران تاکید کرد؛

تاکید رئیس مجلس پاکستان بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با تهران

رئیس مجلس ملی پاکستان، ضمن تبریک به مردم و دولت ایران به خاطر ایستادگی و پیروزی در برابر تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی، تاکید کرد: روابط پاکستان و ایران ریشه در اشتراکات دینی، تاریخی و فرهنگی دارد و این دو کشور همسایه همواره شاهد تقویت روابط دوستانه خود بوده‌اند.

   تاکید رئیس مجلس پاکستان بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با تهران

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، «سردار ایاز صادق» رئیس‌مجلس پاکستان در دیدار با «رضا امیری مقدم» سفیر جمهوری اسلامی ایران در اسلام‌آباد، حمله رژیم صهیونیستی به خاک ایران را نقض آشکار قوانین بین‌المللی دانست و آن را به شدت محکوم کرد. در این دیدار که در محل پارلمان پاکستان برگزار شد، «سید غلام مصطفی شاه» نایب رئیس مجلس ملی و «سید محسن نقوی» وزیر کشور پاکستان نیز حضور داشتند.

رئیس مجلس پاکستان با استقبال از اعلام آتش‌بس میان ایران و اسرائیل، تاکید کرد: امروز جهان بیش از هر زمان دیگری به صلح نیاز دارد نه جنگ.

وی افزود: پاکستان همواره نقشی فعال در ترویج صلح و ثبات منطقه‌ای ایفا کرده است. سردار ایاز صادق با اشاره به تنش‌های اخیر منطقه‌ای، پاسخ قاطع پاکستان به تجاوزگری‌های هند را نمونه‌ای از سیاست اصولی اسلام‌آباد دانست و گفت: این تحولات، اتحاد استراتژیک میان هند و اسرائیل را آشکار ساخته است.

وی همچنین تاکید کرد: پیروزی ایران و پاکستان در این شرایط پرتنش، به تحکیم بیشتر شراکت دوجانبه خواهد انجامید. رئیس مجلس پاکستان همچنین نقش منفی و غیرسازنده هند در بحران ایران و اسرائیل را مورد انتقاد قرار داد و گفت: این فرصت مناسبی برای ایران است تا در روابط دیپلماتیک و راهبردی خود با هند تجدیدنظر کند.

سردار ایاز صادق با ابراز تاسف عمیق نسبت در رابطه با جان‌باختن بیش از ۵۰ هزار فلسطینی در اثر تجاوزات اسرائیل، این فاجعه را داغی دانست که دل هر پاکستانی را به درد آورده است. وی همچنین خاطرنشان کرد: پارلمان و مردم پاکستان کاملاً در کنار ملت ایران ایستاده‌اند. به گفته رئیس مجلس، مجلس ملی پاکستان نخستین نهاد قانون‌گذاری بود که با تصویب قطعنامه‌ای تجاوز اسرائیل به ایران را محکوم کرد. علاوه بر این، بیش از ۲۰۰ نماینده پارلمان در جریان بررسی بودجه ملی سال مالی ۲۰۲۵-۲۰۲۶، حمایت قاطع خود را از ایران اعلام کردند.

رئیس مجلس ملی پاکستان افزود: تحولات اخیر میان پاکستان و هند و همچنین ایران و اسرائیل، زنگ خطری جدی برای جامعه جهانی است تا به ضرورت صلح توجه ویژه داشته باشد. وی اقدامات رژیم صهیونیستی را تهدیدی بزرگ برای امنیت منطقه دانست و از جامعه بین‌المللی خواست به نقض‌های آشکار قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل متحد از سوی اسرائیل توجه فوری و جدی نشان دهد.

سردار ایاز صادق در ادامه ایران را کشوری قابل اعتماد و برادر توصیف کرد و گفت: پاکستان مصمم به گسترش همکاری‌ها با ایران در حوزه‌های پارلمانی و اقتصادی است. وی همچنین بر نقش تعاملات پارلمانی در تقویت روابط مردمی میان دو کشور تاکید کرد.

در این دیدار، رضا امیری مقدم سفیر جمهوری اسلامی ایران نیز با ابراز قدردانی ویژه از حمایت‌های صمیمانه مردم و دولت پاکستان، گفت: پاکستان در شرایط سخت، دوست واقعی و قابل اعتماد ایران بوده است. وی از مواضع اصولی رئیس مجلس پاکستان که اولین مقام ارشد سیاسی بود که پس از حمله اسرائیل به ایران با ایران ابراز همبستگی کرد، تقدیر کرد و افزود: ایران از حمایت‌های گسترده پاکستان در تمام مجامع بین‌المللی سپاسگزار است.

سفیر ایران همچنین مراتب تشکر پارلمان و دولت جمهوری اسلامی ایران را از نخست‌وزیر پاکستان، محمد شهباز شریف، مجلس پاکستان و فرمانده ارتش پاکستان، ژنرال سید عاصم منیر به دلیل حمایت‌های مستمر و قاطع اعلام کرد.

امیری مقدم در پایان با اشاره به اهداف اسرائیل از حمله به ایران که به گفته وی با هدف آسیب‌زدن به برنامه هسته‌ای ایران صورت گرفت، گفت: ضعف موقعیت اسرائیل باعث شده که ایالات متحده نیز مستقیماً وارد این بحران شود. وی نقش مثبت و سازنده پاکستان در حمایت از صلح و ثبات منطقه‌ای را ستود و بر اهمیت تقویت همکاری‌های پارلمانی برای تعمیق هر چه بیشتر روابط دو کشور تاکید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
دوکشوربرادروهمسایه بادشمنان مشترک بایدمتحدامبارزه کنند وشرایادی استکبار رااز منطقه کم کنند
نظر شما
آخرین اخبار
جدول قطعی برق ۱۱ تیر ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
پذیرش درخواست توقف جنگ فرصتی دوباره برای دیپلماسی است
نصب پرچم «یا حسین» از بندرعباس تا مرز شلمچه
ایران به تقویت رشته‌های حساس علمی ادامه خواهد داد
حفاظت از اراضی ملی خط قرمز دستگاه قضا
پیش بینی کاهش میدان دید و کیفیت هوا در استان
بیانیه مطالبات بخش خصوصی به مناسبت روز صنعت و معدن
گشایش دفتر یادبود شهدای ایران در بوسنی و هرزگوین
فرصت طلایی مالیاتی برای فعالان اقتصادی
صهیونیست‌ها ابعاد ضربه بزرگی را که خورده‌اند، پنهان می‌کنند
شعار‌های ضداسرائیلی در جشنواره موسیقی گلاستونبری
شناسایی مزاحم تلفنی آتش نشانی گناباد
طنین فریاد یا عباس در آسمان شاهرود
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار ایران اسلامی فردا چهارشنبه ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح در مصلای شهر یاسوج
رفع تصرف ۹۷ هزار متر مربع از اراضی ملی در خوزستان
منطقه آزاد دوغارون، ظرفیت طلایی در اقتصاد شرق کشور
امام جمعه ایلام، میزبان عزاداران حسینی است
تشییع سرباز شهیداهل سنت، منصور گرگیج مهر فردا در گنبد کاووس
عزاداری و سوگواری ماه محرم درمساجد امام حسین(ع) و محمدرسول الله(ص) تیپ 364 شهید نصیرزاده ارتش در مهاباد
کاهش ساعت کاری اداره‌های فارس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رژیم صهیونیستی در آستانه حمله دوباره؛ هشدار درباره فریب آتش‌بس
آتش‌بس ممکن است فریب باشد
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
آغاز مراسم تشییع پیکر خانواده ۷ نفره دانشمند شهید هسته‌ای
دلایل اصلی کاهش شاخص بورس در دو روز اخیر
تامین خودرو ویژه جانبازان در اولویت تخصیص ارز قرا دارد
آغاز فروش محصولات ایران خودرو از امروز
مرگ رژیم صهیونیستی و نتانیاهو نزدیک شده است
تعلیق همکاری با آژانس، واکنشی طبیعی به رفتار گروسی است
دعوت ۲۰ بازیکن به اردوی ششم تیم والیبال جوانان
ضرورت حفظ قدرت خرید طبقات کم برخوردار جامعه
باید از انسجام ملی ایجاد شده در حوادث اخیر صیانت کرد
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد
مردم پادزهر جنگ ترکیبی رژیم صهیونیستی بودند
زائرین اربعین بیمه می‌شوند
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
بازدید سرپرست سفارت ایران از بازگشت مهاجران افغان  (۱ نظر)
ظریف: آژانس خود را از ننگ جنایات جنگی گروسی پاک کند  (۱ نظر)
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی  (۱ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران چهارمین بار قهرمان جهان شد  (۱ نظر)
لیگ والیبال ملت ها؛ برتری بلند قامتان ایران مقابل آرژانتین  (۱ نظر)
برانکو: ایران به جرات یکی از امن‌ترین کشور‌های جهان است  (۱ نظر)
اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده بی‌معناست  (۱ نظر)
ادای احترام هند به ملتی که ایستاد  (۱ نظر)
پوشش حفاظتی ۹۷ ذخیره گاه جنگلی در لرستان  (۱ نظر)
عراقچی: ایران با واژه تسلیم بیگانه است  (۱ نظر)
حملهٔ وحشیانهٔ اسرائیل به ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند  (۱ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)