• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۷۴۶
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۰
بین الملل » آمریکا

سفیر عراق: حمله به تأسیسات هسته‌ای، تهدید صلح جهانی است

نماینده عراق در شورای امنیت با محکومیت حمله آمریکا به سایت‌های هسته‌ای ایران، آن را تهدیدی جدی برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و آغاز بحرانی خطرناک خواند.

سفیر عراق: حمله به تأسیسات هسته‌ای، تهدید صلح جهانی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از مقر سازمان ملل، «عباس عبید» در نشست اضطراری شورای امنیت، به نقض مکرر حریم هوایی این کشور برای حملات نظامی میان اسرائیل و ایران اشاره و آن را محکوم کرد.

نماینده عراق در شورای امنیت تصریح کرد: هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای، تحول خطرناکی را رقم می‌زند. تحولات منطقه، آزمونی واقعی برای نظام بین‌المللی است.

او گفت: حمله به ایران، خطر شعله‌ور شدن جنگ‌های منطقه‌ای را در منطقه‌ای که مردم آن دهه‌هاست در رنج هستند، به دنبال دارد.

سفیر عراق در سازمان ملل ادامه داد: ما نقض مکرر حریم هوایی خود را ثبت کرده و بار دیگر استفاده از آن در هرگونه درگیری را رد می‌کنیم. نباید از خاک عراق برای حمله به کشوری دیگر استفاده کرد.

عبید هشدار داد: هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای، اقدامی خطرناک به حساب می‌آید که ممکن است به نشت تشعشعات منجر شود و جان انسان‌ها و محیط زیست در کشور‌های همسایه را به خطر بیندازد.

او تاکید کرد: حمله آمریکا به ایران، تهدیدی برای تشدید تنش‌ها و شعله ور شدن جنگ‌های منطقه‌ای است، در منطقه‌ای که ملت‌های آن دهه‌هاست از ویرانی جنگ‌ها رنج می‌برند.

سفیر عراق همچنین با یادآوری مصائبی که این کشور خود از بابت جنگ و پیامد‌های آن تجربه کرده است، گفت که ادامه جنگ اسرائیل با ایران ضربه‌ای مهلک به اقتصاد منطقه خواهد زد.

کویت خواستار توقف درگیری‌ها شد

سفیر و نماینده کویت در شورای امنیت نیز خواستار مداخله سازمان ملل برای توقف جنگ شد.

وی در نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل متحد گفت که کشورش به عنوان یکی از اعضای شورای همکاری خلیج‌فارس خواستار خویشتن‌داری طرفین و ممانعت از ادامه حملات بیشتر شد.

سفیر کویت تصریح کرد: به عنوان یکی از کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس خواستار توقف حملات به تاسیسات زیربنایی از جمله هسته‌ای است.

ایالات متحده آمریکا به دستور دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور بامداد روز یکشنبه به وقت تهران (یکم تیرماه ۱۴۰۴) با تجاوز به سه سایت هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ نتانیاهو علیه ایران پیوست. رژیم اسرائیل بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه ۱۴۰۴، حمله تروریستی به تهران و تعدادی از شهر‌های ایران را آغاز کرد و شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

در پی این اقدام آمریکا، سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران با صدور پیامی تاکید کرد: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد، ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد.

سازمان انرژی اتمی نیز در بیانیه‌ای با اعلام اینکه سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی (NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت، تاکید کرد: اجازه نخواهیم داد که مسیر توسعه این صنعت ملی متوقف شود.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز همزمان با پیوستن آمریکا به حمله رژیم اسرائیل علیه ایران، از آغاز دور بیستم حملات ترکیبی موشکی-پهپادی علیه اهداف نظامی و مراکز صنعتی وابسته به صنعت نظامی در شهر‌های حیفا و تل آویو خبر داد.

نمایندگی ایران در سازمان ملل در پی حمله آمریکا به خاک کشورمان، بامداد یکشنبه به وقت محلی (نیویورک) در نامه‌ای فوری به شورای امنیت اعلام کرد «جمهوری اسلامی ایران این اعمال تجاوزکارانه، بدون تحریک قبلی و از پیش طراحی‌شده را به شدیدترین وجه ممکن محکوم می‌کند» و خواستار برگزاری نشست اضطراری شورای امنیت و محکوم کردن این حملات به شدیدترین وجه ممکن شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع بزرگ دلدادگان حسین(ع)در بروجرد
لرستان سوگوار سرور عابدان عالم
افزایش بیش از ۱۰ درصدی اهدای خون در تاسوعا و عاشورا در قم
پیش بینی آسمانی صاف و آفتابی در لرستان
قدردانی استاندار قم از صبر خانواده‌های شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کاهش هزینه‌ها رسالت موسسه‌ی خیریه توانبخشی در قم
ایلام مهیای پذیرایی از زوار اربعین
مراسم چهلمین روز و یادبودشهیدستوان یکم علی سعیدی در ابواسحاق
بازتاب گسترده حضور رهبر انقلاب در شب عاشورا
صدای شما پیگیرمطالبات مردم چهارمحال و بختیاری
بررسی مشکلات ۵ واحد صنعتی در سمنان
شورای اداری گیلان امروز با حضور رییس جمهور تشکیل شد
برگزاری اولین همایش پیشکسوتان ورزشی در بردسکن 
افزایش ظرفیت پست جهان‌آرا خرمشهر به ۶۳۰ مگاولت آمپر
سوگواری‌های یازدهم محرم در استان سمنان
اجتماع بزرگ "زینبیون" در یاسوج
فردا سومین مرحله کالابرگ‌ها شارژ می‌شود
نوای"ای ایران" در محضر رهبر انقلاب نماد عزت و، مقاومت
بردسکن پیشگام در واگذاری زمین برای نیروگاه خورشیدی  
وقوع آتش سوزی در عرصه‌های جنگلی بخش پاتاوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان ریل‌گذاری ایستگاه‌های خط دو قطارشهری اصفهان
فردا؛ آخرین مهلت افتتاح حساب وکالتی ثبت نام ایران خودرو
واکنش رئیس‌جمهور به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا
در صورت هرگونه جنگ جدید پاسخ ایران ویرانگر خواهد بود
مراسم شام غریبان حسینی در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد
فرمانده خیمه گاه ما امام خامنه‌ای است
بازتاب بین المللی حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا
ضرورت همبستگی جهانی در برابر جنگ و فقر و تحریم
فروش بلیت قطار‌های اربعین در هفته جاری
همه فهمیدند ستون این خانه محکم و استوار است
جام جهانی سنگ‌نوردی؛ صعود علیپور به مرحله نهایی
شناسایی و رفع ۱۱۰ مورد ناهماهنگی ایمنی و بهداشتی در تکایا منطقه ۸
پیوند با ولایت در فرهنگ شیعه امری صوری نیست
تدوین اهداف کلان حفاظت از تنوع زیستی کشور تا سال ۱۴۳۰
رگبار پراکنده و کاهش نسبی دما در نوار شمالی کشور
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از جانشین پلیس راه رشت - لاهیجان  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
دستفروشی اتباع بیگانه در مترو ممنوع  (۱ نظر)