• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۴۹۸
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴
سیاسی » دولت
پزشکیان در واکنش به حمله آمریکا

آمریکا با مشاهده ناتوانی رژیم صهیونی، ناگزیر به میدان آمد

رئیس جمهور با اشاره به حمله شب گذشته آمریکا به برخی تأسیسات هسته‌ای کشور، این اقدام را شدیداً محکوم و تصریح کرد: این تجاوز نشان داد که آمریکا، عامل اصلی اقدامات خصمانه رژیم صهیونی علیه ایران است و با مشاهده ناتوانی آشکار این رژیم، ناگزیر خود به میدان آمد.

پزشکیان: آمریکا با مشاهده ناتوانی رژیم صهیونیستی، ناگزیر به میدان آمد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مسعود پزشکیان، در جلسه امروز هیئت دولت ضمن قدردانی از هماهنگی، هم‌افزایی و تلاش خستگی‌ناپذیر دستگاه‌های اجرایی کشور برای ادامه بی‌وقفه خدمات‌رسانی به مردم شریف ایران در شرایط حساس کنونی، بر واگذاری اختیارات لازم به وزرا، استانداران و مدیران تأکید کرد تا آنان بتوانند با ذهنی باز و دستانی گشوده، امور کشور را با کارآمدی و ابتکار بیشتری پیش ببرند.

رئیس جمهور در توصیه‌ای به مدیران اجرایی کشور، بر لزوم مدیریت صحیح منابع، صرفه‌جویی هدفمند و آینده‌نگری در تصمیم‌گیری‌ها تأکید کرد و افزود: در شرایطی که دشمنان تصور می‌کردند با حملات و به شهادت رساندن جمعی از فرماندهان نظامی و دانشمندان کشور، جمهوری اسلامی ایران دچار اختلال خواهد شد، با درایت مقام معظم رهبری و توانمندی نیرو‌های جانشین، در کوتاه‌ترین زمان ممکن پاسخ قاطع و بازدارنده‌ای به دشمن متجاوز داده شد. این رویکرد و روحیه باید در تمام دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها نیز نهادینه شود تا هیچ مشکلی مانع ادامه خدمت‌رسانی به مردم نگردد.

پزشکیان با تأکید بر لزوم میدان‌داری مدیران در استان‌ها اظهار داشت: در شرایط بحرانی، خلاقیت، ابتکار و جسارت مدیریتی از سوی مسئولان استانی می‌تواند مشکلات را حل کند و بحران‌ها را در سریع‌ترین زمان ممکن مرتفع کند.

رئیس جمهور اقدام رژیم صهیونی در تجاوز به کشورمان به رغم ایجاد مشکلات و شهادت جمعی از فرماندهان، دانشمندان و مردم عزیز کشورمان افزود: اکنون زمان کنار گذاشتن اختلافات و فعال‌سازی ظرفیت‌های عظیم مردمی است. ملت ایران بار‌ها نشان داده‌اند که برای حفظ آب و خاک این سرزمین از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد.

پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به حمله شب گذشته آمریکا به برخی تأسیسات هسته‌ای کشور، این اقدام را شدیداً محکوم و تصریح کرد: این تجاوز نشان داد که آمریکا، عامل اصلی اقدامات خصمانه رژیم صهیونی علیه جمهوری اسلامی ایران است. اگرچه ابتدا تلاش داشتند نقش خود را کتمان کنند،  پس از پاسخ قاطع و بازدارنده نیرو‌های مسلح کشورمان و مشاهده ناتوانی آشکار رژیم صهیونی، ناگزیر خود به میدان آمدند.

رئیس جمهور تأکید کرد: حملات مقتدرانه صبح امروز نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران به سرزمین‌های اشغالی، در حقیقت پاسخی به سیاست‌های تجاوزکارانه آمریکاست؛ چراکه اساساً رژیم صهیونی در اندازه و موقعیتی نیست که به‌تنهایی توان و جرأت تعرض به جمهوری اسلامی ایران را داشته باشد.

پزشکیان با تأمل بر ابعاد سیاسی و حقوقی این تحولات، اظهار داشت: رخداد‌های اخیر نشان داد که مفاهیمی همچون دموکراسی، حقوق بشر و قوانین بین‌المللی در جهان امروز تا چه اندازه تهی از معنا هستند. در چنین جهانی، تنها راه صیانت از استقلال، عزت و امنیت کشور، برخورداری از قدرت واقعی است. نخستین و مهم‌ترین منبع این قدرت، وحدت و انسجام داخلی است و در مرحله بعد، حمایت همه‌جانبه از نخبگان، اندیشمندان، فعالان اقتصادی و اصناف و اقشار مختلف مردم است. دشمنان از آگاهی، وحدت و توانمندی ملت ایران واهمه دارند. اگر این سرمایه گران‌قدر را حفظ کنیم، بی‌تردید پیروز خواهیم بود.

رئیس‌جمهور همچنین بر لزوم جلب مشارکت گسترده مردم و واگذاری مسئولیت‌ها به اقشار مختلف جامعه تأکید کرد و افزود: دولت وظیفه دارد با اطمینان‌بخشی به مردم، مسیر خدمت‌رسانی بی‌وقفه را هموار سازد. هیچ مشکلی نباید ما را از این رسالت بزرگ باز دارد.

 پزشکیان با اشاره به تسریع روند ترخیص کالا‌ها از بنادر کشور، بر لزوم نظارت دقیق و مستمر از سوی وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت جهاد کشاورزی تأکید کرد و گفت: مقصد و محل نگهداری کالا‌ها باید به‌صورت شفاف مشخص باشد و استانداران نیز باید در جریان این امور قرار گیرند تا از هرگونه اختلال در نظام توزیع جلوگیری شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گشایش دفتر یادبود شهدای اخیر ایران در فیلیپین
خروج قطار باری زاهدان - کویته از ریل در میرجاوه
نیاز به مدیریت یکپارچه و اصلاح الگوی حمل بار
ادای احترام به شهید رسانه‌ای نیما رجب‌پور
آزادی ۸ زندانی به حرمت ماه محرم در همدان
یادمان شهدای گمنام گاوازنگ زنجان میزبان عزاداران حسینی
اوقات شرعی به افق یزد
کشت پاجوش نخل کریته در بخش رودخانه
منع حق غنی‌سازی برای ایران، بدعت است
حضور کودکان و نوجوانان در عزاداری های امام حسین ع
گرسنگی، محاصره و خطر حملات هوایی در سواحل غزه
پیش بینی وضعیت جوی و دریایی هرمزگان ۱۱ تیر
انتظار ۱۵ ساله مردم گیلان برای تکمیل بیمارستان جامع لاکان بزودی پایان می‌یابد
انسجام مردم بزرگ ترین پیروزی ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
آغاز ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی
واگذاری بیش از ۱۱۷ هکتار از اراضی ملی خراسان جنوبی به بنیاد مسکن
هوای آلوده مشهد در یازدهمین روز تیرماه
آزادی ۶ زندانی در پویش «به عشق حسین می‌بخشم»
احداث ۲ خط و یک سکو در ایستگاه ریلی شلمچه تا پیش از اربعین
تسلیت وزیر دین مالزی به دولت و ملت ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور
کالابرگ الکترونیک به هفت دهک پرداخت می‌شود
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران
پاسخ قاطع ایران مانع تحقق اهداف آمریکا شد
آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس
شرایط مالیات صفر اعلام شد
صهیونیست‌ها ابعاد ضربه بزرگی را که خورده‌اند، پنهان می‌کنند
قدرت موشکی برای پاسخ به صهیونیست‌ها در وضع عالی است
ایران به تقویت رشته‌های حساس علمی ادامه خواهد داد
هم‌گرایی و تعامل عامل پایداری تولید در صنعت پتروشیمی
دو هزار میلیارد تومان خسارت صنعت برق ناشی از جنگ ۱۲ روزه
بازدید پزشکیان از مناطق آسیب‌دیده از تهاجم رژیم صهیونی
برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در روز‌های ۲۶ و ۲۷ تیر
بازسازی مناطق آسیب‌دیده از اولویت‌های وزارت راه است
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
پیام آیت الله نوری همدانی در پی شهادت سردار شادمانی  (۱ نظر)
یاوه‌گویی ترامپ نتیجه شکست سنگین در برابر ایران است  (۱ نظر)
تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران چهارمین بار قهرمان جهان شد  (۱ نظر)
لیگ والیبال ملت ها؛ برتری بلند قامتان ایران مقابل آرژانتین  (۱ نظر)
برانکو: ایران به جرات یکی از امن‌ترین کشور‌های جهان است  (۱ نظر)
پوشش حفاظتی ۹۷ ذخیره گاه جنگلی در لرستان  (۱ نظر)
حملهٔ وحشیانهٔ اسرائیل به ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند  (۱ نظر)
عراقچی: ایران با واژه تسلیم بیگانه است  (۱ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
ترکیه: اقدام ایران دفاع مشروع از خود بود  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)