• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۸۰۳۰
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۷
صفحه نخست » عمومی

خروجی مذاکرات هسته‌ای باید صیانت از دستاوردهای ملی باشد

رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه باید خروجی مذاکرات هسته‌ای صیانت از دستاوردهای ملی باشد، گفت: نتیجه مذاکرات باید ماجراجویی‌های غربی‌ها را برطرف کند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری مجلس شورای اسلامی، آقای علی لاریجانی در مراسم تجلیل از خانواده‌های شهدای قوه مقننه که در محل کمیسیون تلفیق برگزار شد، افزود: این ایام که مصادف با سالروز رحلت حضرت ام‌البنین (س) است فرصتی است تا عرض ادبی به خانواده محترم شهدا شود.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: حضرت ایشان هم همسر شهید و هم مادر چهار شهید بود از این جهت اسوه بسیار ارزشمندی برای مسلمانان محسوب می شود که راه فداکاری و مجاهدت را همیشه زنده نگاه داشت.
وی با بیان اینکه شهدای ما چراغ فروزان انقلاب اسلامی بودند، هستند و خواهند بود ادامه داد: شهدای انقلاب اسلامی همان مسلک فکری حضرت ام‌البنین (س) را مبنای حرکت خود قرار دادند و از این جهت، صراط و راه روشنی را برای پیروان انقلاب اسلامی مشخص کردند.
رئیس مجلس گفت: در طول تاریخ انقلاب اسلامی می‌توان عوامل مختلفی را به عنوان ارکانی که تحولی در جامعه ایجاد کرده‌اند بررسی و برجسته کرد اما هیچ کدام مانند موضوع شهادت و مجاهدت ارزش تأثیرگذاری بر انقلاب ایران نداشتند، فرهنگ استقامت ایران را صاحب استقامت کرده است.
لاریجانی تصریح کرد: چه در دوره دفاع مقدس و چه بعد از آن که اتفاقاتی رخ داد موضوع ایثارگری بود که باعث ایستادگی شد و این روحیه ایستادگی متأثر از مجاهدت و شهادت بود که عامل قوام انقلاب اسلامی شد و به همین دلیل است که خانواده‌های شهدا همیشه چشم و چراغ ملت ایران هستند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز کشور در شرایط حساسی قرار دارد گفت: شاید امروز ظاهر امر متفاوت شده باشد اما آنچه مختصات کشور چه از بعد اقتصاد، اوضاع بین‌المللی و شرایط منطقه‌ای نشان می‌دهد این است که باید به اصول ارزشمند استقامت ملی توجه کنیم.
وی با بیان اینکه به دلایل مختلف اقتصاد کشور دچار مشکلاتی شده و بحث تولید دچار نقص شده است افزود: در برخی از خانواده ها مشکل بیکاری دامنگیر آنها شده است.
لاریجانی با اشاره به اینکه کارهای زیربنایی خوبی تاکنون انجام شده است گفت: اقتصاد کشور یک بیماری در خودش دارد، البته می‌شد در گذشته مسؤلان اجرایی کشور با تدبیر درست‌تری مانع ایجاد این شرایط می‌شدند.
وی ادامه داد: از نظر بین المللی موضوع هسته ای و مذاکرات آن، مذاکرات حساس و سرنوشت‌سازی است از این جهت که باید خروجی آن صیانت از دستاوردهای ملی کشور باشد و هم نتیجه آن بتواند آن ماجراجویی‌های غربی‌ها را برطرف کند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مسائل منطقه ای گفت: برخی از حسادت‌ها و کم‌فکری‌ها را در منطقه شاهد هستیم که باید نقش‌آفرینی دقیقی انجام دهیم.
لاریجانی ادامه داد: برای برخورد با این مسائل باید بر روحیه ایثارگری و فکر مجاهدت که باعث ارتقای عزت ایران شده است تکیه کنیم کشورهایی که از این خصوصیت جدا می شوند دچار شرایط سرازیری می شوند و جوهره آن کشور قوام استقلال و ایستادگی ندارد.
رئیس مجلس با اشاره به نامگذاری امسال ازجانب مقام معظم رهبری به نام سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی گفت: با مشکلات اقتصادی و پیچیدگی‌های بین المللی و شرایط منطقه ای باید شاهد همان روحیه ایثارگری و ازخودگذشتگی در کشور باشیم.
وی تصریح کرد: معنی مدیریت جهادی این است که همه افراد با همه هستی خود کار اجرایی کنند و آن را به عنوان وظیفه‌ای مهم که سرنوشت کشور را تغییر می دهد سرلوحه کارهای خود قرار دهند.
لاریجانی ادامه داد: همان شرایط ایثارگری که در زمان جنگ وجود داشت امروز باید در عرصه های مختلف کشور ترجمه شود زیرا احیای این فکر در جامعه صلابت ایجاد می‌کند.
وی با اشاره به همبستگی ملی در کشور افزود: به طور طبیعی در کشوری که دموکراسی وجود دارد آراء و عقاید گوناگون است و اختلاف رأی حسن محسوب می شود و کشوری که مسیر گفتگو را پیدا کرده است باید همبستگی ملی را مبنای کار قرار دهد.
رئیس مجلس ادامه داد: از این رو اختلاف‌افکنی و ناهنجاری‌هایی که در گذشته شاهد بودیم به هیچ وجه مناسب کشور ما نیست بنابراین باید بر نکات مشترک بیشتر تکیه کنیم و اخلاق سیاسی همراه با گذشت و فهم مسائل مهم‌تر و پرهیز از حاشیه‌پردازی و حسن نظر به یکدیگر را در کشور مبنا قرار دهیم.
لاریجانی با بیان اینکه دولت یازدهم تلاش می کند مشارکت اقتصادی را در کشور سامان دهد گفت: طرح های مهم برای رونق‌بخشی به تولید کشور عاملی است که می تواند بیکاری و تورم را کاهش دهد اگر چه تلاش وزرا نیز در همین راستاست.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه در مسائل بین‌المللی باید به مؤلفه‌هایی که منافع ملی کشور را حفظ می‌کند تکیه کرد گفت: برای بهبود شرایط اقتصاد امروز کشور باید برادری، اخوت و ایثار را که در انقلاب اسلامی عامل تحرک و پویایی بوده است تقویت کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان مراسم از خانواده شهدای قوه مقننه تجلیل کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی؛ فریاد دفاع از خانواده
همایش بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان
تساوی بدون گل مس سونگون و داماش گیلان
بازگشت مقاومت شهرداری به روند پیروزی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۸ آذر ۱۴۰۴
کاهش ۵۵۰۰ هکتاری کشت پرمصرف و توسعه کشاورزی نوین در اراضی زنجان
صادرات ۶۰ درصدی فرش طارم به اروپا و خلیج فارس
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۸ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
طوفان شبستری‌ها در پایتخت
برگزاری اولین دوره آموزشی بیس بال در کیش
خبر‌هایی از گلباران و ارادت مردم به مقام شامخ شهدا در استان سمنان
عرضه خودرو‌های وارداتی برقی از مسیر سامانه یکپارچه 
ورزشی‌های هفتم آذر ماه در استان سمنان
برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی ووشو دختران به میزبانی تبریز
تأیید ارزیابی‌های زیرساختی و عملیات فرودگاهی فرودگاه بین‌المللی کیش
کسب مدال برنز توسط کشتی گیر مراغه‌ای
اتمام پروژه انتقال آب ارس به تبریز در گرو تامین اعتبار
پوستر دومین رویداد «الف‌تای مقاومت» رونمایی شد
حضور فرمانده کل سپاه در جلسه شورای راهبری قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)
گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در روز شنبه
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان از فردا شنبه ۸ آذر
دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد در گروه B؛ پیروزی بانک شهر مقابل استقلال جویبار
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا
اعلام غیرحضوری شدن مدارس در برخی شهرستانهای تهران
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
روایتی از یک مهمانی بدون حضور میزبان
جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوا تشکیل می‌شود
ایران حمله تروریستی پهپادی در خاک تاجیکستان را محکوم کرد
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)