• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۴۰۹۵۲
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۸
بین الملل » اروپا

بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های انگلیس

بیانات مقام معظم رهبری در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی به مانند دیگر کشور‌های جهان در رسانه‌های انگلیس نیز بازتاب گسترده‌ای یافت.

بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های انگلیس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، بیانات مقام معظم رهبری در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی به مانند دیگر کشور‌های جهان در رسانه‌های انگلیس نیز بازتاب گسترده‌ای یافت.

فایننشال تایمز گزارش داده است که رهبر انقلاب اسلامی ایران، آیت‌الله خامنه‌ای، در سخنرانی امروز خود با لحنی تند به پیشنهاد اخیر ایالات متحده درباره برنامه هسته‌ای ایران واکنش نشان داده است. ایشان پیشنهاد آمریکا را «بی‌ادبانه» و «بی‌فکرانه» توصیف کرده‌اند و تاکید کردند که این پیشنهاد در راستای سلب حق حاکمیت ایران بر انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای است.

رهبر ایران تأکید کرده است که توقف غنی‌سازی اورانیوم نه تنها به معنای پذیرش سلطه خارجی است، بلکه موجب از بین رفتن زیرساخت‌های ملی و تضعیف اقتدار جمهوری اسلامی خواهد شد.

به گزارش رویترز، آیت‌الله خامنه‌ای پیشنهاد آمریکا را تلاشی برای تضعیف قدرت ملی ایران دانسته و تأکید کرده‌اند که جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را متوقف نخواهد کرد. ایشان گفتند: «اینکه بگویند ایران غنی‌سازی نکند یعنی تسلیم شویم؛ این شدنی نیست.

رهبر انقلاب همچنین تأکید کردند که پیشنهاد‌هایی که در آن استقلال و قدرت ملی ایران نادیده گرفته شود، از سوی جمهوری اسلامی غیرقابل قبول خواهد بود.

آسوشیتدپرس در تحلیل خود آورده که آیت‌الله خامنه‌ای با وجود انتقاد از پیشنهاد آمریکا، تأکید کرده‌اند که ایران هنوز راه مذاکره را نبسته است. این رسانه می‌نویسد که ایران در شرایط سخت اقتصادی قرار دارد و برخی در داخل حاکمیت معتقدند کاهش تحریم‌ها از طریق مذاکره ضروری است.

با این حال، رهبری ایران اعلام کرده‌اند که هرگونه توافق باید حفظ توانمندی‌های هسته‌ای کشور را تضمین کند.

روزنامه ایندیپندنت نوشت که آیت‌الله خامنه‌ای در سخنرانی امروز خود با تاکید بر اهمیت حفظ انسجام داخلی، خواستار وحدت مردم ایران در برابر فشار‌های خارجی شده‌اند. ایشان پیشنهاد آمریکا را با شعار «ما می‌توانیم» در تضاد دانستند و افزودند: «اگر عقب‌نشینی کنیم، فشار‌ها بیشتر خواهد شد؛ ایستادگی تنها راه پیروزی است.»

بی بی سی نیز گزارش داد، آیت‌الله خامنه‌ای در سخنرانی سالگرد رحلت امام خمینی گفت: «این [پیشنهاد]صد درصد در تضاد با شعار «ما می‌توانیم» است.»

«غنی‌سازی اورانیوم کلید برنامه هسته‌ای ماست و دشمنان بر آن تمرکز کرده‌اند.»

«رهبران گستاخ و متکبر آمریکا بار‌ها خواسته‌اند که ما برنامه هسته‌ای نداشته باشیم. شما کی هستید که برای ایران تعیین‌تکلیف می‌کنید؟»

این سخنان چند روز پس از آن بیان شد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا هشدار داده بود اگر مذاکرات شکست بخورد، ایران ممکن است با اقدام نظامی آمریکا یا اسرائیل روبه‌رو شود.

در توافق سال ۲۰۱۵، ایران متعهد شد که سطح غنی‌سازی اورانیوم را به ۳.۶۷ درصد محدود کند (مناسب برای سوخت نیروگاه‌های برق)، در ازای لغو تحریم‌ها. اما ترامپ در سال ۲۰۱۸ از توافق خارج شد و تحریم‌ها را دوباره اعمال کرد.

ایران بار‌ها تأکید کرده که برنامه هسته‌ای‌اش کاملاً صلح‌آمیز است و هرگز به دنبال ساخت یا دستیابی به سلاح هسته‌ای نخواهد رفت. با این حال، در واکنش به تحریم‌ها، تعدادی از محدودیت‌های توافق ۲۰۱۵ را نقض کرده است.

طبق گزارش اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ایران اکنون بیش از ۴۰۸ کیلوگرم اورانیوم با غنای ۶۰ درصد در اختیار دارد که نزدیک به سطح مورد نیاز برای سلاح هسته‌ای است و می‌تواند برای ساخت ۹ بمب هسته‌ای کافی باشد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دانش آموز شهرستان شاهین دژ
ترافیک سنگین در محور‌های استان مازندران
انتشار اسناد آمریکایی درباره شهید بهشتی در یک کتاب پژوهشی
سفر وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی به استان مرکزی
پویش ملی کلاه‌ها روی زمین؛ حمایت غارنوردان ایران از خواب زمستانی خفاش‌ها
آغاز ساخت نخستین زمین گلف و مینی‌گلف خراسان رضوی در مشهد
افزایش ۵۰ درصدی بهره‌مندان از خدمات درمان ناباروری در بیمه سلامت اردبیل
تدوین آیین‌نامه ارتقای اساتید با رویکرد فناوری و اثربخشی اجتماعی
برداشت نزدیک به ۶۰ تن زالزالک در اشنویه
کشف ۳۲۱ رأس دام قاچاق در پیرانشهر
ترکمنستان و ایران همکاری‌های بین‌منطقه‌ای را گسترش می‌دهند
برپایی بیمارستان صحرایی در محل زمین لرزه فرضی سمنان
تدوین ۱۰ طرح پیشران اقتصادی در اصفهان
کشف بیش از یک کیلوگرم شیشه و هروئین در بندرانزلی
 هوای صاف و افزایش دما در روز‌های آینده
شهرکرد سردترین مرکز استان کشور
اجرای عملیات امداد و نجات مصدومان زمین لرزه فرضی در سمنان
لیگ قهرمانان اروپا؛ برد پرگل سیتی در شب توقف بارسا
برگزاری یادواره شهدای دانش آموز در میناب
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)