پخش زنده
امروز: -
آیین گرامیداشت اولین سالگرد شهیدان خدمت در مراسمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مهاباد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ در این مراسم که جمعی ازمسئولان، روحانیان، فرماندهان نظامی و انتظامی، خانواده معظم شهدا، عشایر منگور، اساتید حوزه و دانشگاه، دانشجویان، اصناف و بازاریان حضور داشتند، امام جمعه مهاباد شهید رئیسی را فردی خستگی ناپذیر در راه خدمت به مردم دانست و گفت: برگشت به پروردگار با عنوان شهید خدمت بزرگترین جایگاه یک انسان بوده که نصیب شهید رئیسی و همراهانش شد.
ماموستا عبدالسلام امامی، در ادامه با تجلیل از نقش بی بدیل شهیدآیت الله رئیسی و شهید امیرعبداللهیان در حمایت قاطع از مظلومان مقتدر در غزه و رساندن ندای حقانیت فلسطین به مجامع جهانی دفاع از حقوق بشر، مردمی بودن، گره گشایی مشکلات با اتکا به نیروهای داخلی، صراحت در اعلام مواضع دینی و انقلابی، اهتمام به اجرای طرحهای بزرگ و خستگی ناپذیری را از ویژگیهای بارز شهید رئیسی برشمرد.
بهروز خضری،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد هم در این مراسم شهادت را رمز جاودانگی و عزت ملت بزرگ ایران دانست و گفت: باید راه شهیدان خدمت را با انگیزه و شتاب بیشتر ادامه دهیم.
در ادامه حاضران با گلباران، عطرافشانی و قرائت فاتحه یادمان شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی مهاباد به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کردند.