• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۹۶۹۳
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی

شکر نعمت انقلاب اسلامی، همراهی و ثبات قدم در مسیر مقاومت است

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظّم کل قوا با بیان اینکه عبادت کردن خدا در گوشه منزل یاری خداوند نیست، باید انسان برای یاری خداوند به میدان بیاید و در عرصه های مختلف با باطل مبارزه داشته باشد، گفت: خداوند متعال سرنوشت اقوام را به اراده ملت ها موکول کرده است.

*** شکر نعمت انقلاب اسلامی، همراهی و ثبات قدم در مسیر مقاومت است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام و المسلمین علی سعیدی، رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظّم کل قوا، در جمع کارکنان ستاد کل نیرو‌های مسلح اظهار داشت: وقتی انسان از ولی فقیه تدبیری را گرفت باید به دنبال اجرای آن باشد، اصل تعبد همین است.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظّم کل قوا با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز شهادت امام صادق (علیه السلام) سالجاری تصریح کرد: اینکه در روز شهادت امام صادق (علیه السلام) بیاناتی را فرمودند، برداشت‌های متفاوتی از فرمایشات رهبری شد، اما به نظر بنده حضرت آقا سنت خدا را بیان می‌کردند و می‌خواهند بگویند که این سنت‌های خداوند لایتغیر است.

وی با اشاره به اینکه برخی از امور را خداوند به حرکت مردم موکول کردند، افزود: یک فلسفه‌ای دارد که می‌فرماید «لَئِن شَکَرۡتُمۡ لَأَزِیدَنَّکُمۡ وَلَئِن کَفَرۡتُمۡ إِنَّ عَذَابِی لَشَدِید» اگر شما شکر نعمت کردید، نعمت افزون می‌شود و اگر کفران نعمت شد عذاب خداوند شدید است؛ خداوند متعال بر مردم منتی نهاد و حکومتی را تحت عنوان انقلاب اسلامی، پس از ۱۵ قرن در اختیار مردم گذاشت. شکر نعمت انقلاب، همراهی، همکاری، حرکت، فعالیت و مقاومت در برابر دشمن را طلب می‌کند. شکر نعمت جبهه مقاومت، جبهه را گسترش می‌دهد.

حجت الاسلام و المسلمین سعیدی با بیان اینکه شکر نعمت لازمه حفظ نعمت موجود و برخوداری از دیگر نعمت هاست، گفت: خداوند می‌فرماید «إِن تَنصُرُواْ ٱللَّهَ یَنصُرۡکُمۡ وَیُثَبِّتۡ أَقدَامَکُمۡ» اگر خدا را یاری کنید خدا شما را یاری میکند و اگر دین خدا را یاری نکردید از خداوند متعال توقع نداشته باشید تا شما را کمک کند. در واقع نصرت دین خدا تعریف دارد. صِرف عبادت در منزل یاری خداوند نیست، باید انسان برای یاری خداوند به میدان بیاید و در کف جامعه با باطل مبارزه داشته باشد.

وی افزود: خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید «یَـٰٓأَیُّهَا ٱلنَّبِیُّ حَرِّضِ ٱلۡمُؤۡمِنِینَ عَلَى ٱلۡقِتَالِ» مومنین را تشویق بر جهاد کن «إِن یَکُن مِّنکُمۡ عِشۡرُونَ صَٰبِرُونَ یَغۡلِبُواْ مِاْئَتَیۡنِ»؛ اگر در میان شما ۲۰ نفر سه شرط داشته باشد ۱. بصیرت ۲. ایمان ۳. صبر در این میدان توان شما یک به ده می‌شود یعنی ۲۰ نفر مؤمن، انقلابی، بصیر و صبور بر ۲۰۰ نفر غلبه می‌کنند و در اینجا باز خداوند متعال به اراده مردم موکول کرده است.

رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظّم کل قوا گفت: خداوند در جای دیگری می‌فرماید اگر صبر و تقوای شما افزون شد امداد‌های غیبی به سراغ شما خواهد آمد. خلاصه همه این موارد نشان می‌دهد که اراده مردم تعیین کننده است، حق حاکمیت با خداست، اما قدرت متعلق به مردم است. وی تصریح کرد: الان دو اراده در مقابل هم قرار گرفته‌اند، یک اراده، اراده جبهه حق است و یک اراده جبهه باطل که دشمن مصمم و محکم است که برای مقابله با جبهه حق بجنگند و هیچ تردیدی ندارند، منتهی می‌دانند قدرت با حق است، اما برای اینکه یک روز هم عقب بیندازند تا آخرین توان خود در دفاع از اعتقاد باطل خود تردیدی ندارند. این جبهه حق است که باید با اراده‌ای قوی و مصمم، زمینه تحقق تدابیر ذات ربوبی را فراهم نمایند.

حجت الاسلام و المسلمین سعیدی گفت: قرار بود قدرت به امام صادق (علیه السلام) برسد ولی نشد قبل از آن قرار بود در زمان امام حسین (علیه السلام) اتفاق بیافتد ولی با ۷۲ نفر که نمیشود؛ یعنی در واقع مهم‌ترین نکته نیرو و همراهی است؛ فرمایشات رهبری تلنگری است اینکه باید بسیار مراقب باشیم خطر در بیش گوش ماست در روایت آمده اگر مردمی در دفاع از ولی‌شان کوتاهی کنند لگد دشمن آنها را از خواب بیدار می‌کند. سرنوشت لیبی و سوریه و دیگر نمونه ها، عبرت‌های روشنی فرا روی ماست که اشتباهات دیگر را تکرار نکنیم. گوش به فرمان رهبری حکیم و هوشمند باشیم تا خداوند متعال الطاف و تفضلات خود را بر ما ارزانی بدارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز عملیات لایروبی و پاکسازی مسیل کمشچه در برخوار
عمل موفقیت آمیز کاشت ضربان ساز بدون سیم در کاشان
بررسی فرصت‌ها و ظرفیت‌های همکاری‌های نفتی ایران و بلاروس
صادق گودرزی سرمربی تیم کشتی آزاد نوجوانان ایران شد
حضور ۳۰۰ نیروی پلیس راه در گشت محور‌های مازندران
پایان فرار ۳ ساعته قاتل جوان شاهرودی
تردد در محور تاراز تنها با زنجیرچرخ
طراوت وشادمانی کرمانیان ازبارش‌های رحمت الهی
آیین یلدای شهدایی در بجنورد برگزار شد
توضحیات سخنگوی کمیسیون آموزش درباره وضعیت دانشجویان بین‌الملل دانشگاه پیام نور
انسداد ۲ جاده اصلی مشهد-کلات و تربت جام -صالح آباد
هفته ۶ فوتبال لیگ کنفرانس اروپا؛ امشب میزبانی کریستال پالاس و فیورنتینا مهمان است
خوزستان آماده اجرای مصوبه دولت برای تسهیل واردات از مبادی مرزی
لحظه‌ای در مسیر پاسداری از ایران درنگ نخواهیم کرد­
کلاهبرداری با شگرد گرفتن بیعانه در فروش خودرو
استقرارخودروهای مکانیزه برف روب در معابر اصلی پایتخت
افزایش نانوایی ها در تره بار
آغاز فصل دوم نمایش فیلم‌تئاتر‌های خانه هنرمندان
فعالیت سامانه بارشی تا اواسط وقت فردا در خوزستان
مردمی‌سازی رسانه از رویکردهای جدید رسانه ملی در خراسان رضوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
قطار شهری کرج با ۴ ایستگاه فعال در حال خدمت‌رسانی است
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
بیشترین میزان بارندگی، ۲ میلیمتر، در آبادان
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۴ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)