• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۳۰۵۲۹
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۴
بین الملل » غرب آسیا

صهیونیست‌ها حدود هزار مسجد را در نوار غزه تخریب کرده‌اند

در تهاجم مستمر صهیونیست‌ها طی ۱۶ ماه گذشته، حدود هزار مسجد در نوار غزه تخریب شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه المنار، با اینکه صهیونیست‌ها حدود هزار مسجد را در نوار غزه از ابتدای جنگ تاکنون تخریب کرده‌اند، اما فلسطینیان اصرار دارند که نماز را بر روی ویرانه‌های این مساجد یا بخش‌های باقیمانده از مساجد، بر پا کنند.

بر اساس ارزیابی‌های رسمی، در تهاجم مستمر صهیونیست‌ها طی ۱۶ ماه گذشته، حدود هزار مسجد در نوار غزه تخریب شده است.

صدای اذان از مسجد ویران شده در خان یونس در نوار غزه، بلند می‌شود و نمازگزاران، نماز ظهر را بدون ترس بجا می‌آورند. اسرائیل از ابتدای جنگ در ماه اکتبر سال ۲۰۲۳، حدود هزار مسجد را در نوار غزه تخریب کرده است.

شهروند فلسطینی: اشغالگران، این مسجد جامع را تاکنون چند بار تخریب کرده‌اند و هر بار آن را بازسازی کردیم تا در آن نماز بخوانیم. این بار زمانی که ما را مجبور به ترک خان یونس کردند، پس از بازگشت دیدم که بخش‌های زیادی از مسجد را ویران کرده‌اند. ما آن را تمیز کردیم و اکنون در آن نماز می‌خوانیم.

شهروند فلسطینی: تقریبا همه نوار غزه را ویران کرده‌اند. هیچ مسجدی از آسیب و خسارت در امان نبوده است. بخشی از مساجد به طور کامل و بخش دیگر به صورت جزئی ویران شده‌اند. ۹۰ درصد این مسجد را هم ویران کرده‌اند و ما در ۱۰ درصد باقیمانده از آن نماز می‌خوانیم.

مسئولان محلی در نوار غزه معتقدند، تخریب مساجد، سیاست روشمندی است که ارتش اشغالگر اجرا می‌کند. بیش از هزار نفر از امامان جماعت و ذاکران مساجد به شهادت رسیده‌اند. این جنایت، نقض همه قوانین و مقررات بین المللی و ادیان آسمانی است.

اسماعیل الثوابته رئیس دفتر رسانه‌ای دولت در نوار غزه: بر اساس قوانین بین المللی، حمله به عبادتگاه‌ها ممنوع است و این اماکن از مصونیت کامل برخوردارند و در جنگ‌ها نباید هدف حمله قرار گیرند. اما اشغالگران اسرائیلی، بر اساس طرح روشمند و برنامه ریزی شده خود، بیش از هزار مسجد را هدف قرار داده‌اند و کلیسا‌ها را هم در نوار غزه تخریب کرده‌اند. به همین علت، ما این اقدام اشغالگران اسرائیلی را محکوم می‌کنیم. اشغالگران اسرائیلی به طور مستقیم، عبادتگاه‌ها از جمله مساجد و کلیسا‌ها را در نوار غزه هدف قرار می‌دهند.

کلیسا‌های غزه هم از حملات اشغالگران در امان نبوده‌اند و سه کلیسا، آسیب دیده است و شمار بیشتری از مسیحیان در داخل خانه‌ها و کلیسا‌های خود به شهادت رسیده‌اند. فلسطینیان در ویرانه‌های مساجدی که ماشین جنگی ارتش اشغالگر آنها را ویران کرده است، نماز بر پا می‌کنند و الله اکبر می‌گویند که حامل پیام پیروزی و ایستادگی از طرف ملتی است که از بلا‌های جنگ در رنج است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

انتقال مجروحان فلسطینی به بیمارستان معمدانی

کانال تلگرامی شبکه خبری قدس تصاویری از انتقال مجروحان به بیمارستان معمدانی پس از حمله رژیم اشغالگر به گروهی از فلسطینیان در بازار الشیخ رضوان در شهر غزه منتشر کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

تخریب مناطقی در جنوب نابلس برای تسلط بر آن

کاتال تلگرامی شبکه خبری قدس با انتشار تصاویری نوشت، رژیم اشغالگر به تخریب مناطق و با خاک یکسان کردن مناطق دیگری در جوار شهرک رحالیم در جنوب نابلس برای تسلط بر این مناطق ادامه می‌دهد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

تصاویر دردناک از مجروحان فلسطینی در منطقه الحطب غزه

کانال تلگرامی فلسطین پست با انتشار تصاویری نوشت: در حمله رژیم اشغالگر به گروهی از شهروندان در منطقه الحطب غزه، یک نفر به شهادت رسید و شماری دیگر مجروح شدند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

هفتاد کودک فلسطینی ظرف پنج روز به دست اسرائیلی‌ها کشته شدند

نهاد خدمات دفاع مدنی غزه گزارش داد، ۷۰ کودک فلسطینی طی پنج روز در اثر حملات اسرائیل به مناطق مختلف این منطقه کشته شدند. این نهاد جزئیاتی در مورد سن قربانیان ارائه نکرد، اما بر تخریب گسترده‌ای که این حملات به همراه داشته است تاکید کرد. این آمار‌ها بر تاثیرات فاجعه بار درگیری‌های جاری بر کوچک‌ترین و آسیب پذیرترین ساکنان غزه تاکید می‌کند.

به گفته یک منبع پزشکی که با الجزیره صحبت کرده است، عملیات نظامی اسرائیل در شمال غزه، که ۱۰۰ روز به طول انجامید، منجر به کشته یا ناپدید شدن ۵ هزار فلسطینی شد.

این منبع همچنین فاش کرد که در این عملیات ۹ هزار و ۵۰۰ نفر دیگر مجروح شدند، که نشان دهنده ابعاد گسترده ویرانی و رنج انسانی است. این درگیری، که اکنون وارد شانزدهمین ماه خود شده است، بار سنگینی بر غیرنظامیان وارد کرده است و کودکان بیشترین آسیب را متحمل شده‌اند.

این کارزار نظامی طولانی‌مدت، جوامع را ویران کرده، تأسیسات پزشکی را تحت فشار قرار داده و خانواده‌ها را در غم خسارت‌های بی‌شمار فرو برده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 

شهدا و مجروحان گلوله باران منطقه کارخانه‌ها در شهر غزه از سوی اشغالگران

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

۴۰ شهید در پی گلوله باران مداوم شهر غزه از سوی اسرائیل

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

حمله موشکی گردان‌های قدس به نظامیان و خودردو‌های رژیم صهیونیستی

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره شهید منصور سودی، شهید شاخص زنجان
هنر نقالی و طنین شور شاهنامه‌خوانی در خرمدره، زنجان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
یادداشت رئیس مجلس در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پایان مسابقات والیبال نشسته ساحلی قهرمانی کشور در رودسر
صلح‌یاران و قدم‌هایی از جنس صبر و صلح
تأکید مرکز افتا بر نقش بخش خصوصی در ارتقای امنیت سایبری کشور
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
رویداد ملی «رعنا» در مسیر حل مسائل سلامت و سوء‌تغذیه مناطق محروم
آشنایی سابریست‌های ایران با حریفان جهانی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۴ آبان ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه سوغات و صنایع‌دستی در ماسال
نورافشانی خورشید کلام وحی در آسمان دل‌ها
قهرمانی ازنا در مسابقات امدادونجات جمعیت هلال احمر استان لرستان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ تساوی استقلال در زمین الوحدات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)