• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۰۳۴۵۳
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
آذربایجان غربی » اجتماعی

اختصاص سهمیه جذب کارکنان اداری دادگستری آذربایجان غربی

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت : برای جذب کارکنان اداری از محل آزمون استخدامی سهمیه ویژه‌ای اختصاص یافت.

اختصاص سهیمه جذب کارکنان اداری  دادگستری آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: جهت جذب کارکنان اداری از محل آزمون استخدامی سهمیه ویژه‌ای اختصاص یافت و همچنین با توجه به نیازمندی‌های استان از محل جذب نیرو‌های شورای حل اختلاف نیز امید است نیاز کادر اداری مرتفع شود. 

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی به همراه معاون منابع انسانی و امور فرهنگی و معاون مالی و پشتیبانی دادگستری این استان با حمیدرضا موحدی؛ معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه دیدار کردند.

 ناصر عتباتی با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت نیروی انسانی، مسائل و موضوعات آموزشی و فرهنگی دادگستری استان آذربایجان غربی، عنوان کرد: از حیث نیروی قضایی نسبت به میزان جمعیت و پرونده‌ها (اعم از خالص و ناخالص) به شدت با کمبود نیرو مواجه هستیم که البته با توجه نگاه سازنده‌ای که معاون علوم انسانی قوه قضاییه در این دیدار نسبت به شرایط و مسائل استانی و موضوع پرونده‌ها به‌ویژه در استان آذربایجان غربی داشتند، رفع این نیاز قابل جبران است.

رئیس کل دادگستری  آذربایجان غربی از قول مساعد و صدور دستور ویژه معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در تامین کادر قضایی و اداری این استان خبر داد و گفت: تامین نیروی انسانی، رفع نیازمندی‌های استانی و جذب کارآموزان قضایی و همچنین توسعه کادر قضایی، تزریق نیرو به بدنه تشکیلات دستگاه قضا و حفظ و نگهداشت نیرو به‌عنوان سرمایه ارزشمند قوه قضاییه از محور‌های مهم این دیدار جهت بهبود وضعیت استان‌ها خصوصاً استان آذربایجان غربی بود تا شاهد بهبود هر چه تمام‌تر شرایط موجود باشیم.

وی افزود: استان آذربایجان غربی به لحاظ وضعیت جغرافیایی نزدیک به هزار کیلومتر با سه کشور ترکیه، عراق و جمهوری آذربایجان هم مرز است؛ لذا به لحاظ وضعیت نیرو‌های بومی و غیر بومی در آذربایجان غربی، جابجایی و چرخش نیرو در برخی واحد‌های قضایی ضرورت‌های خاص خود را دارد که در این رابطه نیز موحدی مقرر کرد که به‌صورت ویژه موضوع نقل و انتقال قضات غیر بومی در دستور کار قرار گیرد.

 عتباتی اظهار کرد: درباره جذب کارکنان اداری از محل آزمون استخدامی سهمیه ویژه‌ای اختصاص یافت و همچنین با توجه به نیازمندی‌های استان از محل جذب نیرو‌های شورای حل اختلاف نیز امید است نیاز کادر اداری مرتفع شود.

وی در تامین کادر قضایی دادگاه صلح افزود: فعالیت دادگاه‌های صلح بصورت مطلوب جریان دارد و غالب قضات دادگاه صلح مرکز استان از قضات محاکم منتخب شدند که نیاز است جایگزین آنها در دادسرا و محاکم حقوقی و کیفری ۲ تامین شود.

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی با اشاره به اجرای سومین دوره کارآموزان قضایی در استان بیان کرد: برگزاری سومین دوره کارآموزان قضایی در دست اجرا است و دومین دوره کارآموزان قضایی در مراحل پایانی قرار دارد و کارآموزان قضایی اولین دوره نیز در حال تقسیم به محل خدمت هستند.

وی همچنین از اقدامات ارزشمند صورت گرفته در حوزه فرهنگی خبر داد و گفت: در حوزه مسائل فرهنگی اقدامات اثر بخشی صورت گرفته و در حال انجام است. در اجرای طرح پویش " ایران همدل " نیز با مشارکت همکاران استان، بالغ بر ۸ میلیارد ریال کمک نقدی به منظور کمک به مردم غزه و لبنان جمع آوری شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزمایش سل بر روی چهار هزارو ۸۲۷ دام سنگین در نجف آباد
کشف و توقیف حدود ۶۰۰ کیلوگرم درختچه‌های تاغ در ششتمد
ضرورت انتقال تجربه هنرمندان پیشکسوت به نسل جوان
بازدید معاون علمی رئیس‌جمهور از قلب فناوری پارک فاوا
تاکید بر کشت قراردادی برای حمایت از تولید داخلی
تشییع پیکر مادر شهید بیگلری در مراغه
معارفه فرمانده جدید تیپ مردم پایه سپاه انصارالرضا و قرارگاه شهید ناصری خراسان جنوبی
انجام دو عمل جراحی سخت در بیمارستان ولی‌عصر (عج) بردسکن
پیگیری مشکلات مسکن ملی در شهربابک
پیگیری روند تامین و قیمت کپسول گاز در سمنان
بومی سازی داروی «ترامادول هیدروکلراید» در کشور
کلنگ‌زنی نیروگاه خورشیدی یک مگاواتی در دهکده اقتصادی مقاومتی یاسوج
برگزاری کارگاه آموزش خشت‌زنی در زارچ
قیمت سکه و طلا ۱۰ آذر ۱۴۰۴ در بازار رشت، تا ساعت ۱۱:۳۰
همکاری سپاه و ارتش موجب ارتقای چشمگیر آمادگی‌های دفاعی می‌شود
صادرات دارو از عراق به منظور تأمین ارز خارجی
خاک سالم برای شهر و روستای سالم
شدت علائم آنفلوآنزا امسال شدیدتر از هرسال
صعود الوحده در حضور غندی پور، قربانی و دهقان
برداشت هندوانه شب یلدا در جاسک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
عاقبت پشت کردن به وطن
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)