ضرورت به کارگیری پژوهش کاربردی برای پیشرفت و رفع چالشها
پژوهشها و ظرفیت جوانان برای رفع مشکلات و موانع در استان باید به صورت کاربردی استفاده شود به نحوی که تاثیر آن در جامعه محسوس باشد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای خراسان جنوبی، رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان که در محل نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری خراسان جنوبی برگزار شد، گفت: پژوهشها باید به نحوی کاربردی شود که اثرگذاری آن در جامعه احساس شود و خودش را به صنعت و نیازهای استان نشان دهد.
ذوالفقاری افزود: در زمینه پژوهشهای فناورانه شرکتهای دانش بنیان استان با حداقل امکانات اقدامات خیلی خوب و آوردههای بزرگی دارند که گاهی محصولات آنها صادر میشود.
وی گفت: نیاز داریم که در زمینه کاربردی کردن پژوهشها تمام استان و کشور پای کار باشند تا استفاده از توانمندیهای جوانان به عنوان یک نوع فرهنگ نهادینه شود.
رئیس پارک علم و فناوری استان همچنین افزود: اعتماد صنعت به فناوران در حال افزایش است و فناور برای اینکه بتواند نتیجه بهتری ارائه کند نیاز به عوامل مختلفی از جمله زیر ساخت دارد که از این نظر نیاز شدیدی به فراهم کردن زیرساختها در استان وجود دارد به طور مثال پردیس آماده علم و فناوری نداریم.
ذوالفقاری با اشاره به اینکه ممکن است بعضی صنایع یا دستگاههای اجرایی از محصولات و توانمندیهای استان مطلع نباشند گفت: نیاز است در این زمینه نمایشگاههای بینالمللی برپا کنیم و کارخانه یا مرکز نوآوری احداث کنیم و یا هم محصولات فناورانه را در مکانهایی مثل فرودگاه و ترمینالها در معرض نمایش قرار دهیم.
وی با بیان اینکه ۲۱۶ شرکت دانش بنیان در استان وجود دارد افزود: به طور کل در استان تنوع موضوعی زیادی در بحث شرکتها وجود دارد همچنین تنوع جغرافیایی داریم که به طور مثال ۶ مرکز رشد در استان وجود دارد که سه مرکز در بیرجند و سه مرکز دیگر در شهرهای طبس فردوس و قائن است.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی گفت: پارک علم و فناوری استان پذیرای تمام افرادی است که به این شاخه علاقمند هستند و شرکتها، ادارات و صنایع نیز میتوانند با مراجعه به پارک و شرکتهای دانش بنیان نیازهای خود را مطرح کرده و درخواست کمک برای ارائه محصول یا راه حل را داشته باشند.