پخش زنده
امروز: -
دبیر کمیسیون برنامه ریزی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ارزش ریالی کالاهای قاچاق کشف شده در ۸ ماه گذشته از ۲ هزار و ۲۶۵ میلیارد ریال فراتر رفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، بهمنی در نشست امروز کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: سوخت، البسه، مواد آرایشی بهداشتی، لوازم خانگی و خوارکیهای خارجی بیشترین حجم از کالاهای قاچاقی کشف شده در استان است.
وی اضافه کرد: هزار و ۲۱۲ پرونده قضائی برای قاچاقچیان تشکیل شده است.
دبیر کمیسیون برنامه ریزی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان افزود: امسال با تلاش پلیس هزار و ۳۷۲ قاچاقچی دستگیر، ۵۸۰ خودرو توقیف و ۲ باند قاچاقاق کالا هم در استان منهدم شد.
در این نشست عوامل افزایش قاچاق کالا در استان و راهکارهای مقابله با آن مطرح شد.
پیمانجو مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان با اشاره به اینکه نزدیکی استان کهگیلویه و بویراحمد به بنادر و مبادی توزیع قاچاق این استان را به گذرگاه حمل قاچاق تبدیل کرده افزود: خودروهای حمل قاچاق موسوم به شوتیها عامل اصلی تصادفات در جادهای استان است.
سرهنگ محمدی معاون هماهنگ کننده فرمانده نیروی انتظامی استان هم گفت: به منظور جلوگیری از عبور قاچاق از استان پست ایست و بازرسی میمند در حال ساخت است که تا پایان امسال به بهره برداری میرسد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان هم گفت: امسال ۹۳۶ پرونده برخورد با قاچاق در استان تشکیل و برای ۹۸ درصدشان رای صادر شده است.
لقمانی گقت: قاچاقچیان متخلف به پرداخت ۸۷۷ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شدند.
خشایی مدیر عامل شرکت پخش فراوردههای نفتی هم گفت: به منظور جلوگیری از قاچاق سوخت، مالکان ادوات کشاورزی و ماشین آلات سنگین باید ضمن معرفی از دستگاههای متولی از سازمان صمت هم معرفی نامه برای دریافت سوخت ارائه دهند.
استاندار هم مقابله با قاچاق کالا و ارز را از سیاستهای مهم نظام و از وظایف اصلی دولت خواند و از دستگاههای عضو کارگروه مقابله با قاچاق کالا و ارز خواست برنامههای راهبردی برای این مهم تدوین و به دبیر خانه کارگروه ارائه دهند.
رحمانی با اشاره به موقعیت جغرافیایی استان و قرارگرفتن در شاه راه ارتباطی حمل و نقل کشورگفت: باید تدابیر و زیر ساختهای لازم از جمله راه اندازی پست ایست و بازرسی برای بستن راه نفوذ و عبور قاچاق چیان در استان فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه سازکار مقابله با قاچاق باید منطبق با قوانین بالادستی و شفاف باشد گفت: اعمال برخی از سیاستها مثل موضوع قاچاق دام در استانهای عشایر نشین، مشکلاتی برای عرضه دام به بازارها ایجاد کرده است.
استاندار با بیان اینکه مواردی گزارش شده که دام مازاد عشایر در حین انتقال به مراکز فروش به عنوان کالای قاچاق توقیف میشود، خواستار اصلاح این بند از قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز شد.