• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۸۰۷۲۱
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۸
آذربایجان غربی » اجتماعی

تاکیدرئیس کل دادگستری آذربایجان غربی برتجهیز مبادی ورود و خروج گمرگات

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: برای امر مبارزه با قاچاق مواد مخدر نیاز به ارتقای وضعیت کنترلی و تقویت تجهیزات الکترونیکی در گمرکات و ایجاد انگیزه نیرو‌ها است و از این رو این جلسه با دعوت از مدیران کشوری برای تامین این موارد تشکیل شده است.

تاکیدرئیس کل دادگستری آذربایجان غربی برتجهیز مبادی ورود و خروج گمرگات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، هشتمین جلسه کمیته حقوقی - قضایی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان غربی با حضور ناصرعتباتی رئیس کل دادگستری استان، مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، مدیر کل حقوقی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کشور، رئیس امور بین‌الملل پلیس مبارزه با مواد مخدر، معاون مبارزه با مواد مخدر گمرکات ایران   در محل سالن امامت دادگستری برگزار شد.

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در این جلسه گفت: امر مقابله و مبارزه با پدیده خانمان سوز موادمخدر و سوداگران مرگ یک مقوله مقدس است و مجموعه‌های مختلف در استان واقعاً پای کار هستند و اقدامات خوب و موثری در این زمینه شکل گرفته است.

عتباتی ادامه داد: مدیریت دستگاه قضایی استان بر اساس راهبرد مشخص خود همواره پرونده‌های در حوزه قاچاق مواد مخدر رصد و با تشکیل جلسات مشورتی متعدد روند این پرونده‌ها را پیگیر است.

رئیس کل دادگستری   آذربایجان غربی تاکید کرد: به هیچ وجه قابل قبول نیست که مواد مخدر از مبادی رسمی کشوری که امر مبارزه با مواد مخدر را به عنوان یک مقوله اعتقادی در دستور کار قرار دارد بدون کشف خارج شود.

وی با اشاره به بازدید اخیر خود از گمرک بازرگان و سیستم پایش تصویری و اتاق مانیتورینگ این گمرک تاکید کرد: برای امر مبارزه با قاچاق مواد مخدر نیاز به ارتقا وضعیت کنترلی و تقویت تجهیزات الکترونیکی در گمرکات و ایجاد انگیزه نیرو‌ها است و از این رو این جلسه با دعوت از مدیران کشوری برای تامین این موارد تشکیل شده است.

رئیس کل دادگستری   آذربایجان غربی با اشاره به درآمد ۳ هزار میلیارد تومانی گمرکات استان، خواستار اختصاص بخشی از این درآمد برای تجهیز و به روزرسانی امکانات پایشی از جمله دستگاه‌های ایکس ری و ایجاد زیرساخت‌های لازم در معابر رسمی استان شد.

عتباتی در پایان تاکید کرد: امر مبارزه بی امان با قاچاق مواد مخدر با جدیت از سوی پلیس با پشتیبانی نهاد‌های اطلاعاتی و دستگاه قضایی به صورت دائم در استان ساری و جاری است و این زحمات با ارتقا تجهیزات کنترلی تکمیل خواهد شد.

 

  دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این جلسه گفت: قطعاً این نشست می‌تواند با اهتمام ویژه در ارتقای امر مبارزه با موادمخدر مخدر موثر در مقام باشد.

مجیدی ادامه داد: استان به لحاظ یکسری ویژگی‌های جغرافیایی و مجاورت با یک کشور در مسیر و معبر قاچاق قرار دارد و در این امر با چالش‌هایی همچون کمبود تجهیزات پایش و کنترل الکترونیکی است و انتظار است در این جلسه با تبیین این موضوع اعتبارات لازم از سوی مرکز تامین شود.

در ادامه جلسه اعضای حاضر به بیان نقطه نظرات، دغدغه‌ها و مشکلات و نیاز‌های لازم برای تجهیز گمرکات استان را مطرح که مدیر کل حقوقی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کشور، رئیس امور بین‌الملل پلیس مبارزه با مواد مخدر و معاون مبارزه با مواد مخدر گمرکات ایران توضیحاتی را ارائه و قول مساعدت پیگیری رفع این مشکلات را دادند و بدین ترتیب این جلسه ۳ ساعته به کار خود خاتمه داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بلداجی وشهرکرد سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
گشایش نمایشگاه کتاب در بندرخمیر
بازداشت عاملان درگیری مسلحانه در میدان ۱۶ نارمک
هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
اوج گیری ناپایداری‌های جوی در خراسان جنوبی
قزوین میزبان بخش پادکست دومین جشنواره بین‌المللی «معروف» شد
هوای ناسالم کلانشهر مشهد در ۱۱ آذرماه، برای بیست‌ و پنجمین روز پیاپی
پایان آب‌گرفتگی محله مریم آباد یزد با پروژه ۱۰ میلیاردی
مرگ موتور سوار ۱۸ساله در نجف آباد
طرح ملی «جی‌نف» در شهر سیمینه بوکان کلید خورد
ثبت بیش از ۲۶ هزار درخواست صدور مجوز استان زنجان در درگاه ملی مجوزها
محموله‌های کمک پاسخگوی حداقل نیاز‌های غزه نیست
کشف ۱۳۰ تُن برنج احتکار شده در اصفهان
هفدهمین جشنواره فراگیری نخستین واژه آب در روستای کالیمانی مانه
مادورو سوگند وفاداری به مردم ونزوئلا یاد کرد
آغاز اجرای طرح ملی جی نف در سیمینه بوکان
سفال کلپورگان هنری هفت هزار ساله
رزمایش دوسالانه طرح اضطراری فرودگاه ها در ایلام
برنامه ریزی برای پرداخت ۵۰ هزار وام کم‌بهره برای مسکن محرومان
افزایش عمق داخلی سازی با اتکا به توان داخلی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
ماجرای یک پیام!
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
کلاف سردرگم قیمت گذاری خودرو‌های مونتاژی
تلاش آمریکا برای نفوذ در بوسنی و هرزگوین
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۴ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)