• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۵۱۳۲۹
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
آذربایجان غربی » سیاسی

بیداری ملت‌های اسلامی به برکت نفس مسیحایی امام خمینی(ره)

نماینده مردم آذربایجان‌ غربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: امروز مردم کشورهای اسلامی، جبهه مقاومت و همچنین جمهوری اسلامی و امام و رهبری را می‌ستایند و آن را مایه غرور خود می‌دانند یعنی ملت‌ های اسلامی اعم از شیعه و سنی به برکت نفس مسیحایی امام خمینی(ع) بیدار شده‌اند.

بیدار ملت‌های اسلامی به برکت نفس مسیحایی امام خمینی(ره)

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین بیاتی با گرامیداشت سی و پنجمین سالگرد رحلت امام‌خمینی (ره) اظهار داشت: بی‌ تردید تا تحقق آرمان‌های امام خمینی(ره) چه در داخل و چه در خارج از کشور راه بسیاری وجود دارد اما در طول این مدت نه چندان زیاد، گفتمان امام(ره) بین‌المللی شده است. وی تصریح کرد: در چند روز گذشته شاهد صدور پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی برای دانشجویان غربی و آمریکایی حامی آرمان فلسطین بودیم که با شعارهای انقلاب اسلامی و همچنین با شعارهای اصیل امام خمینی(ره) وارد صحنه شدند هر چند که مورد هجوم وحشیانه پلیس آمریکا قرار گرفتند.

نماینده مردم آذربایجان‌غربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: دفاع از فلسطین را زمانی امام خمینی(ره) فریاد زد که اعراب و حتی مسلمانان نسبت به آن بی‌تفاوت بودند اما امروز آرمان دفاع از فلسطین که از جمله نخستین مسائل اصلی امام خمینی(ره) در نهضت خود در سال ۴۲ بود به یک فریاد جهانی، گفتمان جبهه حق و گفتمان مستضعفان و نیز تبدیل به گفتمان استکبارستیزی در ابعاد مختلف شده است. وی عنوان کرد: بی‌شک موفقیت و توفیق گفتمان امام خمینی(ره) چشمگیر بوده چرا که در این مدت کوتاه، جمعیت بسیاری از جهان هم‌صدا و هم نوا با مردم ایران شدند و با ندا و شعارهای امام(ره) حرکت کرده و این نهضت عظیم را به پیروزی رساندند.

حجت الاسلام والمسلمین بیاتی تصریح کرد: خوشبختانه امروز سوگیری و جهت‌گیری تمامی ملت‌های اسلامی به سمت اهداف امام(ره) است اما دولت‌ها به جهت سرسپردگی و وابستگی به غرب و رژیم‌صهیونیستی، نسبت به امام راحل(ره) و آرمان‌های ایشان بیگانه بوده در حالی که ملت‌های مسلمان هم در زمان حیات ایشان و هم در امتداد رهبری امام خامنه‌ای، تابع گفتمان بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی هستند. 

نماینده مردم آذربایجان‌غربی در مجلس خبرگان رهبری گفت: علاوه بر آن هم اکنون در پهنه وسیع اسلام از غرب تا شرق دنیا، شعار و جهت‌گیری اصیل امت اسلامی به صورت کلی همان جهت‌گیری امام راحل(ره) بوده است. وی در ادامه با اشاره به اینکه جاذبه‌های فراوانی در حیات عملی امام خمینی(ره) وجود دارد اظهار داشت: بی‌تردید باید از ابزارهای روزآمد چه برای آشنایی کودکان و نوجوانان و هر قشری به فراخور خود برای معرفی سیره زندگی و اندیشه امام(ره) به عنوان الگو به نسل جدید معرفی کرد.

نماینده مردم آذربایجان‌غربی در مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به اینکه بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی یک شخصیت جامع‌الاطراف بود اظهار داشت: با توجه به اینکه انسان موجودی است که از یک الگوی عینی تأثیر می‌پذیرد، اگر در فضای استدلال و عقلانیت محض حرکت کرده و از عینیت فاصله بگیریم کار سخت می‌شود اما امام خمینی(ره) قابلیت تأسی داشته و شخصیت ایشان برای اقشار و نسل‌های مختلف جذابیت دارد.

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید شرکت در جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی دراصفهان
رونق گلخانه‌های هوشمند در ساوجبلاغ
آغاز طرح توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی استان همدان 
اجرای طرح ملی قرار دوازدهم در استان سمنان
مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید جدی گرفته شود
پوشش ویژه رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی در شبکه ورزش
بررسی استقلال حوزه انتخابیه بردسکن در کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور
مسابقات چندجانبه کشتی آلیش بانوان در خرم آباد
امضای تفاهم‌نامه همکاری میان بهزیستی خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز
تلاش برای زنده کردن توافق در حال احتضار
اعزام ۱۴۵ دانش آموز دختر گلپایگانی به سرزمین آسمانی ها
افتتاح مدرسه ۱۸ کلاسه سیادک زاهدان با حضور معاون روستایی و مناطق محروم
پاراجودو قهرمانی آسیا؛ ایران نایب قهرمان شد
معرفی برگزیدگان مچ اندازی، قهرمانی باشگاه‌های خراسان رضوی و انتخابی کشور
صندوق‌های صدور و ابطال طلا؛ و کاهش محدودیت معاملات
اخبار کوتاه از مناطق مخلتف کهگیلویه و بویراحمد
عروج مادر شهید قیام‌علی احمدی در استان زنجان
خارج کردن توده ۱۰ کیلویی از شکم بیمار در کرج
۳هزار و ۸۰۰ کیلومتر راه در چهارمحال و بختیاری تحت پوشش نگهداری و بهسازی
اعزام دانش آموزان بسیجی لنده به مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
تحویل هزار مسکن ملی به مردم کرمانشاه در دهه فجر امسال  (۱ نظر)