تاکید بر افزایش تعداد محیط بانان و سطح اطلاعات آنها
دادستان دنا بر افزایش تعداد محیط بانان و ارائه آموزش لازم به آنها برای مقابله با متخلفان تاکید کرد.
هدایت الله افشین دادستان دنا از نقش و جایگاه محیط بانان در حفاظت از طبیعت اشاره کرد و گفت: محیط بانان به عنوان حافظان محیط زیست با توجه به شرح وظایف و مسئولیتهایی که بر عهده دارند، بایستی بدرستی آموزش ببیند تا بخوبی ایفای نقش کنند و بتوانند از سرمایه نسلهای آینده حراست نمایند.
دادستان دنا افزود: با توجه به شرایط خاص و توپوگرافی کوهستانی مناطق حفاظت شده دنا می طلبد، به منظور جلوگیری از سوء استفاده برخی از متخلفان از کمبود نیرو در محیط زیست تشکلهای زیست محیطی مردم نهاد را فعالتر کنیم.
افشین بر لزوم آموزشهای لازم به محیطبانان تاکید کرد و گفت: مقرر شد به صورت دورهای نشستهای آموزشی برگزار تا اطلاعات آموزشی و معلومات ضابطین به روز شود. .
در ادامه این نشست رئیس یگان حفاظت پارک ملی دنا به ارزش مناطق حفاظت شده و گونههای شاخص جانوری و گیاهی منطقه و شرایط کاری محیط بانان و مهمترین مشکلات منطقه پرداخت و بر لزوم حمایت قوه قضائیه در راستای حفاظت بهتر از انفال الهی تأکید کرد.
گفتنی است در این نشست مصوب شد تا آخر سال جاری ۲ نشست آموزشی دیگر در همین زمینه برگزار شود. .