• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۱۶۱۳۷
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۴
اجتماعی » تعاون و اشتغال

رونمایی از مجتمع شوق زندگی

مجتمع شوق زندگی با حضور وزیر دادگستری و رئیس سازمان بهزیستی در شیر خوارگاه آمنه افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ رئیس سازمان بهزیستی در مراسم آغاز بکار مجتمع مجتمع شوق زندگی گفت: این مجتمع همزمان با هفته کودک و با هدف حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان فاقد سرپرست موثر دایر شده است.
آقای قادری افزود: پیش از ایجاد "مجتمع شوق زندگی", پیگیری امور قضایی واجتماعی کودکان و نوجوانان فاقد سرپرست به صورت متمرکز انجام نمی‌شد اما، از این پس تمام امور مربوط به سرپرستی این کودکان و نوجوانان در این مجتمع انجام می‌شود. حدود ۲۰ سازمان در این مجتمع به صورت متمرکز حضور دارند و با ارائه خدمات به کودکان و نوجوانان می‌پردازند.
قادری گفت: این مجتمع بر اساس قانون حمایت از کودکان و نوجوانان که در سال ۱۳۹۹ از سوی رییس جمهور ابلاغ گردیده برای اولین بار در تهران، تشکیل شده است.

مجتمع‌های شوق زندگی باهدف سرعت بخشیدن به خدمات اداری و قضائی کودکان و نوجوانان 
صاحبکار معاون راهبردی قوه قضائیه در این مراسم اعلام کرد, مجتمع‌های شوق زندگی باهدف سرعت بخشیدن به خدمات اداری و قضائی کودکان و نوجوانان تحت سرپرستی سازمان بهزیستی ایجاد شده است.

وی افزود: در این مجتمع‌ها نماینده‌های همه سازمان‌های مرتبط، از جمله پزشکی قانونی حضور دارند تا امور این کودکان با سرعت بیشتری انجام شود.
معاون قوه قضائیه با اشاره به اینکه ایجاد این مجتمع‌ها براساس سند تحول قضایی انجام می‌شود گفت: در حال حاضر این مجتمع‌ها در شهر‌های مشهد، شیراز و همدان ایجاد شده است و مجتمع تهران نیز چهارمین مرکز ایجاد شده در کشور است.

مجتمع شوق زندگی نماد همکاری قوه قضاییه، دولت و مردم
امین حسین رحیمی وزیر دادگستری در مراسم افتتاح اولین مجتمع شوق زندگی استان تهران گفت: روشی که در این مجتمع به کار گرفته می‌شود، روشی نوین برای هماهنگی بین دستگاه‌های متولی در این زمینه وساماندهی وضعیت این کودکان است.

با اشاره به اهمیت سپردن کودکان بدسرپرست و بی‌سرپرست به خانواده‌ها گفت: برخی خانواد‌ها اقدام به سرپرستی دایم کودک دارای معلولیت و یا نیازمند درمان ندارند، اما مشتاقند سرپرستی موقت این کودکان را داشته باشند.
 تصریح کرد: روشی که در این مجتمع به کار گرفته می‌شود، روشی نوین برای هماهنگی بین دستگاه‌های متولی در این زمینه وساماندهی وضعیت این کودکان است.
وی افزود: تشکل‌های مردم نهاد نیز یک ضلع این همکاری هستند که امیدواریم بتوانیم بهترین بهره‌ها را از آن ببریم.
رحیمی با اشاره به پیگیری وزارت دادگستری برای افتتاح مجتمع شوق زندگی، یادآور شد: وزارت دادگستری از سال گذشته پیگیر این امر بود که این مجتمع‌ها را در سراسر کشور تشکیل دهند.
وی افزود: قانون این اجازه را به سازمان بهزیستی داده است که پس از دستور دادستان، کودکان فاقد سرپرست موثر در اختیار بهزیستی قرار گیرند و این سازمان می‌تواند کودکان را خودش نگه دارد، یا در اختیار مراکز شبه خانواده قرار دهد و یا موقتا به خانواده‌ها بسپارد.
وزیر دادگستری در ادامه با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی در روز‌های اخیر حدود ۷۰۰ کودک فلسطینی را در سرزمین‌های اشغالی به شهادت رسانده است افزود: این جنایت را محکوم می‌کنیم و از کنوانسیون بین المللی حقوق کودک انتظار داریم این جنایت را محکوم کند و هرکاری که برای توقف آن ممکن است، انجام دهد.
رییس کل دادگستری استان تهران نیز در این مراسم گفت: افتتاح اولین مجتمع شوق زندگی استان تهران گامی موثر برای رفع آسیب‌های اجتماعی کودکان فاقد سرپرست موثر است.
علی القاصی مهر افزود: کاری که امروز تحت عنوان مجتمع شوق زندگی در تهران اتفاق افتاد جلوه‌ای از تعاون و نوع دوستی و خداجویی و نگه داشت کرامت انسانی است که تا به امروز با این کیفیت در مراکز دولتی ما و در مجموعه سازمان بهزیستی وجود نداشته است.
وی گفت: افتتاح این مجموعه و هم افزایی همه دستگاه‌ها و نهاد‌های متولی با محوریت سازمان بهزیستی برای رفع آسیب اجتماعی کودکان رها شده از رویکرد‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
رییس کل دادگستری استان تهران، تصریح کرد: این کار بزرگی که امروز اتفاق افتاد به جز وظیفه انسانی و دینی، وظیفه‌ای است که قانونگذار بر عهده ما قرار داده است.
وی افزود: بر اساس قانون حمایت از اطفال و نوجوانان نهاد‌هایی مانند سازمان بهزیستی، نیروی انتظامی، سازمان زندان‌ها، وزارت کشور، وزارت بهداشت، آموزش و پرورش و صداوسیما وظایف مهمی در این زمینه دارند.
القاصی مهر گفت: این مجتمع نوید مهمی است برای اینکه افراد آسیب دیده و رها شده در حمایت کامل و همه جانبه قرار می‌گیرند.
وی افزود: یکی از ماموریت‌های اصلی این است که این فضا ضمن اینکه محیطی با محبت و بانشاط برای طفل و فرد آسیب دیده ایجاد کند، باید بتواند حلقه مفقوده را برای اینکه این فرد در کانون خانواده‌های متقاضی قرار گیرد، فراهم کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دوره تابستانی آموزش قرآن و زبان عربی برای کودکان در مجارستان
«باید برخاست»؛ شاعران کودک و نوجوان برای رهبر شهید شعر خواندند
جایگاه و تأثیر اندیشه‌های امام شهید امت و میراث فکری ایشان در جهان اسلام و افغانستان
تغییر موازنه قدرت در خلیج فارس؛ تنگه هرمز به اهرم راهبردی و بازدارنده ایران بدل شد
بررسی روند اجرای طرح فاضلاب شهری ماکو
۱۲۰ شب ایستادگی شیرازی‌ها در میدان خیابان، در مراسم بدرقه رهبر شهید حضور خواهیم داشت
نوسازی، نصب و بهسازی ۱۷۴ تابلو و علائم ترافیکی در کیش
آمادگی میزبانی از زائران مراسم بدرقه آقای شهید در گلستان
آماده باش مراکز درمانی دانشگاه آزاد اسلامی برای خدمت در مراسم تشییع رهبرشهید
اجازه ندهید صدای تفرقه و دو قطبی‌سازی بر همبستگی ملی غلبه کند
بررسی روند غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان در سمنان
تورجهانی تنیس؛ شکست نماینده آمریکا مقابل الیاسی
ادای دین صداوسیمای آذربایجان‌غربی به مقام شامخ رهبر شهید انقلاب
تجلی محبت و وفاداری؛ میراث ماندگار رهبر شهید انقلاب برای خانواده‌های شهدا
قهرمانی: دیدار تدارکاتی تیم والیبال ایران با ویتنام مفید بود
آغاز فرایند بیست‌ونهمین دوره رتبه‌بندی شرکت‌های برتر ایران
اضافه شدن ۱۳ مرکز شبانه روزی به فضای آموزشی سیستان و بلوچستان
معرفی نماینده ایران در اکسپوی ۲۰۲۷ بلگراد با پیشنهاد وزیر صمت
برگزاری ستاد‌های هماهنگی برگزاری مراسم با شکوه وداع با رهبر شهید در استان مرکزی
ساخت پایانه ۳۰ هکتاری لجستیک در خوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند
همایش بین‌المللی شاهنامه، شاه اثر ماندگار، در تاجیکستان برگزار شد
آغاز ثبت‌نام کتاب‌های پایه‌های ورودی از امروز
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد
موافقت وزارت کشور از طرح‌های تقسیمات کشوری کهگیلویه و بویراحمد
برنامه مسابقات مرحله حذفی جام جهانی ۲۰۲۶ + نتایج زنده
بازداشت و دادگاهی شدن یکی از سردسته‌های منافقین در پاریس
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود
آزادسازی ۶۳۸ قطعه زمین در محدوده آزادراه تبریز – ارومیه
«دو نیمه ماه»، قصه‌ای از دل تاریخ معاصر در شبکه تماشا
تمهیدات ترافیکی مراسم وداع و تشییع رهبر شهید در تهران
وقوع چند انفجار در مناطقی از هرمزگان، ۷ تیر
ابلاغیه جدید وزارت کار از تعطیلی بخش خصوصی در ایام وداع و تشییع پیکر رهبر فقید انقلاب
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / یک شنبه ۷ تیر ۱۴۰۵
نیروی دریایی سپاه به تجاوز و عهدشکنی آمریکا پاسخ داد  (۳ نظر)
بیانیه جمعی از اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات  (۳ نظر)
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند  (۲ نظر)
به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس در طرح‌های حامی و تقویت مدارس  (۲ نظر)
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت  (۱ نظر)
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد  (۱ نظر)
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود  (۱ نظر)
جام جهانی ۲۰۲۶، نمایش درخشان یوزهای ایرانی مقابل مصر  (۱ نظر)
ادامه وقفه در بخشی از خدمات بانک‌های ملی و صادرات  (۱ نظر)
پرداخت مستقیم یارانه غذا از ترم آینده به دانشجویان  (۱ نظر)
قوه قضائیه، جایگاهی کم‌نظیر برای اصلاح روند امور دارد  (۱ نظر)
بهسازی شبکه توزیع برق اسلامشهر؛ جزئیات قطع موقت برق  (۱ نظر)
خط مستقیم بین ایران و آمریکا در تنگه هرمز دروغ محض است  (۱ نظر)
الحاق ۶۲ هکتار زمین به خرمشهر برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن  (۱ نظر)
سردار کرمی: پاسخ سریع به تجاوز دشمن، طراحی هوشمندانه شهید پاکپور بود  (۱ نظر)