• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۴۰۴۳۹
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۵
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش

امیری: ایجاد تحول در نظام تعلیم و تربیت بدون تحول در مدرسه امکان‌پذیر نیست

رئیس کنگره معلمان انقلاب اسلامی از گردهمایی معلمان منتخب سراسر کشور در ۲۱، ۲۲ و ۲۳ مرداد در تهران خبر داد و گفت: باید با یک عزم ملی، از اهداف و برنامه‌های آموزش و پرورش دفاع و کاستی‌ها را نیز برطرف کرد.

امیری: ایجاد تحول در نظام تعلیم و تربیت بدون تحول در مدرسه امکان‌پذیر نیستبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محمد علی امیری با اشاره به این‌که یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌ها و مطالبات رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی، ایجاد تحول اساسی در نظام تعلیم و تربیت می‌باشد، افزود: ایجاد تحول در نظام تعلیم و تربیت بدون تحول در مدرسه امکان‌پذیر نیست، چرا که کانون اصلی تحول در آموزش و پرورش بلکه بهتر بگویم کانون تحول در محله، مدرسه است و معلمان رکن رکین و بازیگران اصلی این تحول هستند.
وی افزود: همه نهادها، ارگان‌ها و خانواده‌ها به ویژه معلمان، مدیران و برنامه ریزان کشور باید نقش خود را در ایجاد تحول در آموزش و پرورش ایفا کنند. در همین راستا معلمان منتخب کشور در قالب کنگره معلمان انقلاب اسلامی، در ۲۱، ۲۲ و ۲۳ مرداد ماه جاری در تهران گردهم می‌آیند و با برگزاری جلسات کارشناسی در قالب کارگرو‌های تخصصی ۱۳گانه که با حضور معاونان وزیر آموزش و پرورش تشکیل می‌گردد، به نمایندگی از معلمان کشور دیدگاه‌ها و راهکار‌های مناسب را برای تحقق این هدف به اشتراک می‌گذارند.
امیری گفت: در این کنگره از مسئولین قوا، وزرا و نمایندگان مجلس شورای اسلامی دعوت به عمل آمده تا در کنار معلمان و با همفکری و همدلی به یک تقسیم کار ملی برای کمک به ارتقاء جایگاه آموزش و پرورش و تحول اساسی در تعلیم و تربیت دست یابیم.
رئیس کنگره معلمان انقلاب اسلامی افزود: یکی از نقشه‌های شوم دشمنان خارجی و فریب خوردگان داخلی ایجاد بی‌نظمی و بی‌ثباتی در مدارس کشور بوده و هست. از این رو معلمان انقلابی و دلسوز با حضور آگاهانه و خیرخواهانه خود این نقشه‌ها را خنثی و با رویکردی انقلابی از دستاورد‌های انقلاب اسلامی در نظام تعلیم و تربیت صیانت می‌کنیم.
امیری گفت: البته معلمان انقلابی ضمن دفاع و صیانت از دستاورد‌های نظام اسلامی در حوزه تعلیم و تربیت حتماً نقایص و کاستی‌ها را در این کنگره مطرح خواهند نمود و از مسئولان می‌خواهند تا با تدبیری که می‌اندیشند با یک برنامه‌ریزی مدون و منطقی به رفع آن همت بگمارند. همه باید تلاش کنند جایگاه آموزش و پرورش و معلمان ارتقا یابد؛ بنابراین باید با یک عزم ملی، از اهداف و برنامه‌های آموزش و پرورش دفاع کرد و کاستی‌ها را نیز برطرف نمود.
رئیس کنگره معلمان انقلاب اسلامی گفت: کمیسیون‌های ۱۳گانه کنگره فرصت مناسبی برای تجمیع دیدگاه‌ها و راهکار‌های معلمان منتخب کشور در حوزه‌های مختلف می‌باشد که البته نتایج این جلسات به شکل مدون به سران قوا و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به ویژه وزیر و معاونان وزیر آموزش و پرورش تقدیم خواهد شد.
وی اظهار امیدواری کرد، این کنگره فصل نوینی در تحول آفرینی برای نیل به اهداف تعلیم وتربیت اسلامی رقم خواهد زد.
جایگاه و نقش تحولی مدرسه، هدایت تحصیلی و آینده شغلی، تربیت معلم تراز گام دوم انقلاب (دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه شهید رجائی)، نقشه راه تحول بنیادین آموزش و پرورش، کیفیت بخشی آموزشی و پرورشی مدارس دولتی، ابعاد جنگ ترکیبی و راهبرد‌های مقابله، عدالت تربیتی و حمایت از مدارس مناطق کم برخوردار، تربیت و شبکه‌سازی نیرو‌های امین و انقلابی، نهضت سواد آموزی در گام دوم انقلاب، نقش آفرینی معلمان در جهاد تبیین، معلمان جهان اسلام، مشارکت‌های مردمی و مدارس و مراکز غیردولتی و تشکل‌های انقلابی فرهنگیان، عناوین ۱۳ گانه کمیسیون‌های این دوره از کنگره معلمان انقلاب اسلامی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هوش مصنوعی، فن‌آوری تاثیرگذار برای کودکان و نوجوانان
اجرای پلکانی استاندارد‌های جدید خودرو
دولت باید مشکل تولید و سرمایه گذاری را حل کند
کلنگ‌زنی ۸۰۰ واحد مسکن کارگری در زرندیه با حضور وزیر کار
افتتاح اتاق تربیت بدنی یکی از مدارس قم
یادواره شهدای مخابرات و بی‌سیم‌چی دفاع مقدس 
فعالیت فرهنگی باید شبهات این حوزه را پاسخ دهد
معرفی آثار پویانمایی کوتاه نهمین جشنواره فیلم شهر
توزیع بسته‌های معیشتی در بوکان
تقویت همکاری‌های بندری و حمل و نقل دریایی ایران و روسیه
افزایش ایمنی راه‌های استان اردبیل
بانوان خوزستان قهرمان مسابقات پارادو و میدانی کشور
وزیر کار: واگذاری ۱۰۰ هزار قطعه زمین به صنعتگران برای ساخت مسکن کارگری/ رصد برخط بیکاری
غار «بورنیک»، جاذبه‌ای طبیعی در مسیر توسعه گردشگری
قدردانی استاندار آذربایجان غربی از مدیرکل و کارکنان صداوسیمای استان
بازگشت امید به بیمارستان‌های غزه
یادی از خیر نیک اندیش شمال پس از نیم قرن
حضور استاندار گلستان و دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور در مراسم ترحیم صابر کاظمی
حرکت لاک‌پشتی در ساماندهی محور حادثه خیز نهاوند – فیروزان
پیشرفت ۷۰ درصدی احداث ایستگاه‌های اتوبوس تندرو در خیابان پروین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)