• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۹۲۲۳۰۳
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴
علمی و فرهنگی » علم و فناوری

توجه به ظرفیت‌های نهفته استان‌های کم‌تر برخوردار

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهوری از واحد‌های فناور مستقر در مرکز نوآوری صنعتی پارک علم و فناوری شهرکرد بازدید کرد.

حسینی /دهقانی در بازدید از مرکز نوآوری صنعتی پارک علم و فناوری شهرکرد:به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهوری در سفر به چهارمحال و بختیاری، با استقبال غلامعلی حیدری استاندار و مسئولان استانی وارد شهرکرد شد.

دهقانی در نخستین بخش از سفر یک روزه به این استان با همراهی استاندار به مرکز نوآوری صنعتی رفت و با فعالان واحد‌های دانش‌بنیان و فناور مستقر در این مرکز گفتگو کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهوری هدف از سفر‌های استانی و حضور معاونان را توجه به ظرفیت‌های نهفته استان‌های کم‌تر برخوردار عنوان کرد و افزود: هدف اصلی توجه به استان‌هایی است که از مرکز دور هستند و استعداد‌ها و ظرفیت‌های نهفته دارند.

وی گفت: به لطف خدا این استان اگرچه از منابع حمایتی کمتر استفاده کرده، اما ظرفیت‌های جوان و استعداد‌های پرانرژی بسیار خوبی دارد که تلاش می‌کنیم در این سفر به یک تصویر مشخص و روشن از وضعیت زیست بوم علم و فناوری استان برسیم و برنامه جامع حمایتی را برای چهارمحال و بختیاری تدوین و اجرایی کنیم.

شرکت‌های خدمات فنی و مهندسی کاردین صنعت نوتریکا، آتین ماشین پارسیان، فناوران پیشتاز فاطر، دانش‌بنیان جهان یکتا پارسیان، ماشین سازی کارن افزار و کنتورسازی البرز توان، از واحد‌های فناور مستقر در این مرکز بودند که توانمندی‌ها، محصولات و خدمات فناورانه و نوآورانه‌شان را به معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهوری و استاندار چهارمحال و بختیاری معرفی کردند.

مرکز نوآوری صنعتی از زیرمجموعه‌های پارک علم و فناوری استان است که با هدف تامین نیاز‌های صنعتی و کارگاهی واحد‌های فناور مستقر در پارک ایجاد شده و در راستای فعالیت‌های این واحدها، خدمات و تجهیزات صنعتی و فضای فعالیت کارگاهی ارائه می‌کند. در حال حاضر بیش از ۲۵ واحد فناور در فضای ۳۰۰۰ متر مربعی این مرکز نوآوری مستقر هستند.

گفتنی است، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهوری در ادامه سفر به استان چهارمحال و بختیاری، ضمن بازدید از اراضی پردیس صنعتی، کارخانه تعاونی دانش بنیان زیست رویش را افتتاح کرد.

کارخانه تعاونی دانش بنیان زیست رویش، در زیرساختی به مساحت ۳۰۰۰متر مربع با سرمایه گذاری ۶۰۰میلیارد ریالی بخش خصوصی راه اندازی شده و ظرفیت اشتغال برای ۷۰ نفر به صورت مستقیم و صد‌ها نفر به صورت غیر مستقیم را فراهم کرده است. این تعاونی دانش بنیان در زمینه زیست فناوری و تجهیزات آزمایشگاهی فعالیت دارد و محصولاتی از قبیل محیط‌های کشت میکروبیولوژی، معرف‌ها و محلول‌های مربوط به تشخیص‌های میکروبی، لام‌های انگل‌شناسی را تجاری‌سازی کرده است.

این تعاونی دانش‌بنیان همچنین تجهیزاتی همچون سانتریفیوژ یخچال‌دار، کولینگ باکس، پمپ پریستالتیک، درب بند دستی و پنوماتیک، میکروفیوژ و لوپ گردان میکروبیولوژی را در واحد تولیدی خود بومی‌سازی و نیاز بازار زیست فناوری از واردات این محصولات را رفع کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خیرین، تکیه‌گاه دختران معلول ذهنی در مرکز فردوس شهرکرد
تحقق رشد ۸ درصدی دشوار، اما ممکن است
قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز و آزادسازی ۱۸ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی ارومیه
تامین آب فاز ۵ شهر بندر امام خمینی با اجرای عملیات توسعه شبکه
کهگیلویه و بویراحمد میزبان جشنواره بازی‌های بومی محلی
به یاد دانش آموزان شهید
درخشش هنرمند خوشابی در جشنواره بین‌ المللی همام
فروش ۶۵۸ میلیون کیلووات ساعت برق در بورس انرژی
آغاز پایلوت رصد هوشمند تراکتور‌ها در ارومیه؛ گامی بزرگ به سوی کشاورزی دیجیتال
شاهد بدترین وضعیت بارندگی در تهران هستیم
مشارکت بیش از یک هزار ۲۰۰ دانش‌آموز  در طرح مهرآموز
مجروح شدن یک دانش آموز خمامی با چاقوی همکلاسی
باران، همچنان نایاب در مازندران
۱۸ آبان ماه روز ملی کیفیت
دستگیری پزشک قلابی هنگام جراحی روی بیمار
کشف البسه قاچاق میلیاردی در زنجان
خشکسالی سابقه دار اتفاقی نیست
پیشنهاد ثبت روز بافق در تقویم
آغاز شناسایی استعداد‌های ورزشی در کردستان
پدر کودک‌آزار در اشنویه بازداشت شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)