پخش زنده
امروز: -
با تکمیل پروژههای زیرساخت ارتباطی در دست اجرا استان اردبیل در آینده نزدیک به شاخص کشوری خواهد رسید.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل در نشست با فرماندار خلخال با بیان اینکه ارتقای سیستمهای ۲ G اینترنت به ۳ G و۴ G در راههای ارتباطی پرترافیک استان اردبیل در دستور کار اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قرار گرفته است، افزود: با نصب و راه اندازی سامانههای تقویت امواج تلفن همراه از جمله در مسیر ارتباطی خلخال به فیروز آباد و سرچم در شهرستان خلخال تمام مسیرهای ارتباطی اردبیل به جنوب استان تحت پوشش کامل آنتن تلفن همراه قرار میگیرد.
شهریار سرداری قیمت بالای تجهیزات مخابراتی را از موانع پیش روی ایجاد و راه اندازی سامانههای ارتباطی تلفن همراه و اینترنت در مناطق مختلف روستایی استان ذکر کرد و گفت: راه اندازی شبکه فیبر نوری خانگی برای ارتقای اینترنت خانگی در استان آغاز شده است و تا پایان دولت سیزدهم تمام نقاط استان به شبکه فیبرنوری مجهز خواهد شد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل با اشاره به اقدامات انجام شده برای رفع مشکل ارتباطی در راههای جنوب استان، گفت: با برقرسانی به دو آنتن BTS در مسیر راه اصلی خلخال به فیروز آباد که با هزینه کرد ۳۵ میلیارد ریال در حال اجرا است، تا سوم خرداد ماه سال آینده، این مسیر به طور کامل تحت پوشش امواج تلفن همراه قرار خواهد گرفت.
سرداری با بیان اینکه در حال حاضر ۳۹ روستای شهرستان خلخال فاقد پوشش تلفن همراه هستند، یادآورشد: تا پایان سالجاری ۱۶ روستای شهرستان خلخال زیرپوشش امواج تلفن همراه اینترنت قرار میگیرند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل با اشاره به اجرای ۲۷۰ کیلومتر فیبر نوری در استان و برنامه ریزی برای تکمیل آن تا پایان دولت سیزدهم گفت: با اجرای این طرح علاوه بر بهره مندی همه روستاهای این شهرستان و سایر شهرستانهای استان از اینترنت، مشکل سرقت کابلهای مخابراتی که موجب قطع ارتباط تلفن ثابت روستاها شده است، برای همیشه برطرف میشود.
در این جلسه فرماندار خلخال نیز با اشاره به فقدان زیرساختهای ارتباطی در ۳۹ روستای شهرستان خلخال گفت: در دو سال اخیر به ویژه در ایام آموزش در فضای مجازی، اهالی روستاهای فاقد زیر ساخت ارتباطی این شهرستان بویژه دانش آموزان با مشکلات زیادی مواجه شدند.
سید جواد یحیی زاده خاطرنشان کرد: هم اکنون راههای ارتباطی مرکز شهرستان با مراکز بخشهای شهرستان، شهر خلخال تا سه راهی فیروزآباد و راههای ارتباطی شهرستان با استان گیلان در بسیاری از نقاط مسیر فاقد پوشش تلفن همراه است و این امر همواره موجب بروز مشکلات زیادی برای مسافران و سرنشینان خودروهای عبوری به ویژه در مواقع حوادث رانندگی میشود.
فرماندار خلخال اظهار داشت: علاوه بر این و با وجود پیگیریهای متعدد همچنان دو منطقه نمونه گردشگری ازناو واندبیل خلخال فاقد پوشش تلفن همراه واینترنت هستند و انتظار مردم برای توسعه گردشگری شهرستان راه اندازی تجهیزات تقویت امواج تلفن همراه وایجاد دریافت اینترنت در این دمناطق است.