• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۲۹۵۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی

پزشکی قانونی سال گذشته ۳ میلیون گواهی و نظر کارشناسی صادر کرد

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: حدود ۳ هزار نیروی انسانی در حال خدمت به مردم است و حدود ۳ میلیون گواهی و نظر کارشناسی در سال گذشته صادر شده است.

به گزارش خبرگزاري صداوسيما رضا حاج منوچهری معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان پزشکی قانونی کشور گفت:

 ۳۵۰ شهرستان کشور، ۴۴۶ مرکز پزشکی قانونی با حدود ۳ هزار نیروی انسانی در حال خدمت به مردم است که ثمره این تلاش صدور حدود ۳ میلیون گواهی و نظر کارشناسی در سال گذشته  بود.

وي ادامه داد: به دلیل سختی کار در پزشکی قانونی متاسفانه رغبت و تمایل چندانی برای ورود به این سازمان وجود ندارد و در بسیاری از بخش های تخصصی سازمان همکاران من مجاهدانه در حال تلاش و ارائه خدمت به مردم هستند.

وی افزود: در برخی موارد در تالارهای تشریح با اجسادی مواجه می شویم که به دلیل فساد شرایط بسیار نامناسبی دارند و کسی نمی تواند به آن­ها نزدیک شود این درحالی است که همکاران من چنین اجسادی را از نزدیک معاینه، تشریح و تعیین علت مرگ می کنند که لازم است از همین تریبون از همه آنان تشکر کنم.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان با اشاره به اينکه همین سختی کار مانع ورود افراد به پزشکی قانونی می شود، تصريح کرد: در بسیاری از آزمون های استخدامی شاهد آن هستیم که هیچ داوطلب و متقاضی برای حضور و استخدام در پزشکی قانونی وجود ندارد ضمن آنکه به دلیل فرسودگی ایجاد شده در این شغل شاهد برون رفت نیروها از مجموعه سازمان هستیم.

وی با اشاره به اینکه بیشترین مشکل سازمان در بحث نیروی تخصصی کمبود نیروهای فنی و پزشکان است، گفت: متاسفانه در سال گذشته بیشترین خروج نیرو از سازمان در گروه پزشکان اتفاق افتاد چرا که شاهد هستیم سازمان های پیرامونی از نظر پرداختی بسیار جلوتر از پزشکی قانونی هستند و همین موضوع در کنار سختی کار خروج نیروها را رقم می زند.

حاج منوچهری ادامه داد: با وجود همه این مشکلات و کمبودها و نیز سختی های خاص کار پزشکی قانونی همکاران سازمان با جدیت و با جان و دل در سراسر کشور مشغول ارائه خدمت هستند و عملکرد سازمان در بخش های مختلف گواهی بر این موضوع است.

وی با اشاره به اينکه پزشکی قانونی هیچ جاذبه ای برای اشتغال ندارد و مراجعین ما نیز افراد دردمند و آسیب دیده هستند، گفت: تلاش و خدمت صادقانه کارکنان سازمان مسئولیت ما را در خصوص رسیدگی هرچه بیشتر به این عزیزان و کمک به معیشت آنان دوچندان می کند که امیدواریم در این مسیر از همکاری و مساعدت های نهادهای مربوط بهره مند شویم.

معاون توسعه مدیریت سازمان افزود: پزشکی قانونی سازمانی تخصصی است که از سال ۱۳۷۲ به صورت رسمی و به عنوان سازمانی مستقل کار خود را آغاز کرد و با توسعه و پیشرفت در همه حوزه ها روز به روز بالنده تر و توسعه یافته تر شد.

وی ادامه داد: پزشکی قانونی تلاش می کند در چهار حوزه تخصصی معاینات، تشریح، آزمایشگاه و کمیسیون نظرات خود را با رعایت سرعت و دقت و در عین حال داشتن اتقان، ارائه کند تا به احقاق حقوق مردم و استقرار عدالت کمک کرده باشد.

حاج منوچهری در ادامه با اشاره به اینکه هر توفیقی نتیجه کار تیمی و همکاری همه جانبه است، گفت: امروزه نقش پزشکی قانونی به عنوان سازمانی کارشناسی در عرصه های مختلف برای همگان شفاف و روشن در شئونات مختلف زندگی مردم و پرونده های قضایی و غیر قضایی مشهود است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رتبه سوم کشوری دو دانش آموز کیش در جشنواره جوان خوارزمی
ایران جوان و جوانی جمعیت
نظارت بر قیمت مرغ گرم و کالا‌های اساسی در ارومیه
فراخوان عمومی معرفی مادران ارزش آفرین کیش
برخورد قاطع پلیس اشنویه با تخلفات ترافیکی؛ صدور ۹۲۰ برگه جریمه در ۱۰ روز
۲ فوتی در حادثه رانندگی محور سرای – گمیچی
دهمین کاروان ترویج بهره وری کشاورزی در شهرستان نقده
حذف اقتداری از مسابقات اسکواش رنکینگ جهانی در هند
دهمین کاروان ترویجی کشاورزی در سلماس به راه افتاد
ادامه ناامنی دختران و زنان انگلیسی در معابر عمومی
تجلیل از سربازان در سپاه خوی
نامه بیش از ۲۰۰ چهره برجسته به منظور آزادی رهبر فلسطینی
ادامه روند کاهش دمای هوا در سمنان
افتتاح واحد مسکونی مددجویی کمیته امداد در روستای (کهریزه محمودآباد) بوکان 
خشم مردم سومالی از توهین ترامپ
تشدید برخورد پلیس راهور گیلان با پارک خودرو‌ها در پیاده‌راه‌ها
شتاب‌گیری نوسازی روستا‌ها و پایان بازسازی مناطق زلزله زده خوی
نیوزویک: ضرورت پیگرد قانونی وزیرجنگ آمریکا به جرم جنایت جنگی
دانشگاه مهمترین نقطه قوت نظام اسلامی
انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی در انتظار ابلاغیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)