• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۵۱۷۵۱۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۹
سیاسی » عمومی
وحیدی در شورای اداری شازند:

از گندم‌کاران برای نفروختن محصولشان به دلال‌ها تشکر می‌کنم

وزیر کشور هدف خرید تضمینی گندم از کشاورزان را تامین امنیت غذایی کشور دانست و گفت از کشاورزان گندم‌کار در تحویل محصولشان به دولت و نفروختن محصولشان به دلال‌ها تقدیر و تشکر می‌کنم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، احمد وحیدی روز جمعه در نشست شورای اداری شهرستان شازند استان مرکزی گفت: خرید دولت برای مردم است و از کشاورزان عزیز هم در همکاری با دولت در تحویل گندم و نفروختن محصولشان به دلالان تشکر می‌کنیم.

وزیر کشور اضافه کرد: براساس گزارش ارائه شده یکی از مشکلات شهرستان، آلایندگی ناشی از فعالیت پتروشیمی و نیروگاه‌ها است که باید مطالعات علمی و کارشناسی جهت مدیریت این مساله انجام شود.

وی افزود: میزان آلایندگی ناشی از نیروگاه‌ها کاملا مشخص شود و نظارت لازم برای نصب دودکش‌های فیلتر دار برای کاهش آلایندگی صورت گیرد.

وزیر کشور بر لزوم توجه به استانداردهای محیط زیستی در صنایع شهرستان تاکید کرد.

تجهیز پیست اسکی شهرستان شازند موضوع دیگر نشست بود و در این باره آقای وحیدی اظهار کرد: در این خصوص تلاش داریم با هماهنگی وزارت ورزش و جوانان، تجهیزات و امکانات مورد نیاز را برای فعال شدن هر چه قوی‌تر پیست اسکی فراهم سازیم.

واگذاری دریاچه کوکبیه به شهرداری شازند برای استفاده عموم مردم، دیگر تاکید وزیر کشور بود که گفت مجوزهای لازم در این خصوص از سازمان ملی مسکن و وزارت راه و شهرسازی اخذ خواهد شد.

احمد وحیدی درباره موضوع ساخت و سازها هم یادآور شد: شهرداری‌ها برای زمین‌هایی که احراز مالکیت شده و مشاعی نباشد، جواز ساخت بدهد.

وزیر کشور در خصوص خطر خودروهای شوتی هم اظهار کرد: با تعیین و تجهیز ایست‌های بازرسی روند نظارت بر خودروهای شوتی که حمل قاچاق دارند، انجام و این خودروها تحویل سازمان اموال تملیکی شود.

لایروبی و مرمت قنات‌ها دستور کار دیگر نشست شورای اداری شازند بود که دکتر وحیدی گفت براساس گزارش ارائه شده در شهرستان شازند ۳۷۰ رشته قنات وجود دارد که بیش از ۷۰ درصد آن نیاز به مرمت دارد که باید با کار مطالعاتی قنات‌ها احیا شود.

احمد وحیدی روز جمعه در بیست و نهمین سفر استانی رئیس جمهوری و هیات دولت، به عنوان نماینده ویژه آیت الله رئیسی به شهرستان شازند سفر کرد.

وی پس از ادای احترام به مقام شامخ شهدا و دیدار با خانواده شهید احمدی، به فرمانداری شهرستان شازند رفت و در شورای اداری این شهر شرکت کرد.

در ابتدای این نشست، یحیی رمضانی فرماندار شازند گفت: شهرستان شازند دارای شهیدان، ایثارگران و جانبازان پر افتخار زیادی است و ۱۳۰ هزار جمعیت روستایی و شهری دارد. وی همچنین گزارشی از وضعیت اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی این شهرستان ارائه داد و اعضای شورای اداری هم کمک‌هایی که لازم است در طرح‌های مختلف دریافت کنند را با وزیر کشور مطرح کردند.

وزیر کشور در پایان این نشست در جمع خبرنگاران با اعلام اینکه ۱۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای تکمیل طرح ها در استان اختصاص داده خواهد شد،افزود: بخش قابل توجهی از آن به شهرستان شازند اعطا خواهد شد.

وی یادآور شد: اعتبار اختصاصی هم وجود دارد که برای شهرستان شازند مصوب شده است که رقمی بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان خواهد بود. درکنار آن، از سهمیه کل استان هم به این شهرستان تخصیص خواهد یافت.

وزیر کشور مساله زمین، وقف و کارخانه چغندر قند را از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست دانست و افزود: ممکن است نتوان با توجه به موقعیت جغرافیایی این کارخانه، آن را احیا کرد اما باید درباره چگونگی بهره برداری از آن، بررسی لازم انجام شود.

احمد وحیدی همچنین موضوع بیمارستان شهرستان شازند را از مصوبات این سفر برشمرد و توضیح داد: پتروشیمی پذیرفته است که این کار را انجام دهد.

وی با بیان اینکه از طرح جاده شمال به جنوب شازند هم بازدید خواهد داشت، گفت: وزارت راه و شهرسازی این مساله را دنبال خواهد کرد تا مشکل آن برطرف شود.

وزیر کشور موضوع الحاق منطقه دریاچه کوکبیه به محدوده شهری شازند را از دیگر درخواست های مطرح شده در این نشست اعلام کرد و ابراز امیدواری کرد وزارت راه و شهرسازی برای این مساله مشکلی نداشته باشد.

​آقای وحیدی اضافه کرد: مسئله خانه عالم در روستا و صنایع تبدیلی در آن هم از دیگر موارد مطرح شده در شورای اداری شهرستان شازند بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
این مردم باید گندمها رو به دلال می‌فروختن ...کودن بودن به شمافروختن..سال دیگ عمرا به دولت بفروشم ..به دلال میفروشیم پول هم زودتر میذارن دستمون ..از اعتماد ما سواستفاده کردین الان دوماهه ..تا الان پول بدبختا ندادین خدا ازتون نگذره...
واقعا نباید بازدیدی از پتروشیمی شازند انجام می‌دادید؟نباید ۵هزار کارگر و پرسنل بدبخت رو بعد ۶ سال از دست این ولدخانی ظالم نجات می‌دادید؟ اینهمه صدای اعتراض از سوءمدیریت ولدخانی به گوش هیچ کسی نمیرسه؟؟؟؟ یه مملکت و دولت نمیتونه یه مدیر عامل فاسد بازنشسته رو بعد ۶ سال عوض کنه یعنی ؟؟؟؟؟؟
نظر شما
آخرین اخبار
تأکید استاندار آذربایجان‌غربی بر احیای مشارکتی دریاچه ارومیه
دستگیری ۳ دختر نوجوان کلاهبردار با رسید جعلی در بهشهر
۵ گشته در حادثه رانندگی در محور تربت جام_صالح آباد
۲۵۲ هزار تن هندوانه پاییزه برای شب یلدا
ضرورت توقف ساخت و ساز‌های غیر مجاز در شادگان
تعطیلی بنادر مسافربری هرمزگان
تأکید بر توسعه همکاری‌های آذربایجان‌غربی و اندونزی
طرح تحول پرورشی را آماده کردیم
سرقت مسلحانه طلا با دلار‌های قلابی
جمع آوری ۸۰ میلیارد تومان زکات در گیلان از ابتدای امسال تاکنون
امام جمعه اردبیل: اصلاح فرهنگ کار، شرط پیشرفت کشور
تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر آموزش و پرورش آذربایجان غربی 
ضرورت صرفه جویی در مصرف گاز
پر شدن ۴۰ درصد سد سلمان فارسی
طغیان رودخانه ها در بم
انرژی پاک، ضرورت آینده بهارستان
توزیع بیش از ۵۴۰ تن برنج تنظیم بازار در خراسان جنوبی
تجلیل از فعالان حوزه حمل و نقل در همدان
کشف انبار بزرگ احتکار مواد شوینده در الیگودرز
رویداد ملی فرصت سبز؛ گامی در مسیر توسعه کشاورزی دانش‌بنیان در سواحل مکران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
حجم مبنا در بورس حذف شد
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۳ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)