• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۴۰۲۱۷۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۸
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

زاکانی: نامگذاری امسال نقطه آغازی است که با همه ظرفیت‌ها، بنای رقم خوردن دارد

شهردار تهران گفت: به خداوند بزرگ و مردم عظیم ایران تکیه کرده ایم و نامگذاری امسال توسط رهبری معظم انقلاب مبنی بر تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، نقطه آغازی است که با همه ظرفیت‌ها بنای رقم خوردن دارد.

زاکانی: نامگذاری امسال نقطه آغازی است که با همه ظرفیت‌ها، بنای رقم خوردن داردبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علیرضا زاکانی امروز در آیین جشن ملی پرچم که در مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد برگزار شد، افزود: ۴۳ سال پیش اتفاق بسیار بزرگی را در ایران اسلامی شاهد بودیم و امروز به بهانه این روز که روز جمهوری اسلامی است، جشن پرچم را برگزار می‌کنیم. پرچم و سرود هر ملت نشاندهنده آرمان‌ها و مکنونات قلبی آن ملت است، پرچم جمهوری اسلامی ایران با رنگ سبز، نشاط، جوانی و ثبات و با رنگ سفید، صلح و دوستی و با رنگ قرمز، اقتدار و ماندگاری را به نمایش می‌گذارد.

شهردار تهران اضافه کرد: در جمهوری اسلامی پس از انقلاب شکوهمندش، شاهد همه پرسی بزرگ مردمی بودیم؛ انقلابی که آثار آن را در سایر نقاط جهان می‌بینیم. اگر از انقلاب ۱۷۸۹ فرانسه به عنوان منشا تمدن غربی یاد می‌کنند و اگر از انقلاب اکتبر ۱۹۱۷ به عنوان شکل گیری قطب جدید در جهان یاد می‌شود، انقلاب اسلامی نیز از انقلاب‌های بزرگی است که اثرات جهانی و منطقه‌ای آن قابل مشاهده است.

وی ادامه داد: این انقلاب تنها انقلابی است که همه پرسی و خواست مردم برای تشکیل حکومت بعد از انقلاب در آن رخ داد و مردم بر نوع حکومت در اوج محبوبیت رهبری تایید و تاکید داشتند.
زاکانی گفت: ۱۲ فروردین ۵۸ یوم الله نام گرفت، چرا که پرونده ۲۵۰۰ سال رژیم ستمشاهی در ایران بسته شد. ۲۵۰۰ سال در ایران آنچه رقم می‌خورد پادشاهی و حکومت‌های موروثی بود، اما در جمهوری اسلامی با رای مردم این پرونده بسته شد و مردم سالاری دینی بر پایه اسلام شکل گرفت، هم از استبداد دوری گزیده شد و هم نفی استکبار، محل تفاهم قرار گرفت.

شهردار تهران ادامه داد: شعار‌های این نظام اسلامی ماندگار است، مردم در دوره انقلاب اسلامی شعار استقلال و آزادی را سر می‌دادند و توجه به عدالت، معنویت و پیشرفت نیز مقصود مردم بود؛ این موضوعات ۴۳ سال مورد تاکید بوده و با این تاکید و اصرار مردم، این مسیر با وفاداری به آرمان‌ها طی شد. البته این تاکید خواست کسانی که به دنبال سلطه بر دیگران هستند، نیست.

وی اضافه کرد: نفی سلطه پذیری برای ما یک اصل است و جمهوری اسلامی متعهد به این موضوع است لذا برخی‌ها با تحریم و تهدید از مردم ما انتقام می‌گیرند.

زاکانی یادآور شد: با این حال شعار‌های انقلاب مورد پسند جامعه جهانی و منطقه قرار گرفت و رفتار‌های ما نیز عاری از هر تناقضی بود. در جنگ دوم جهانی ۷۵ تا ۸۰ میلیون نفر کشته شدند، اما برغم شعار آزادی تحقیق درباره آن را ممنوع کردند، اما ما این آزادی گزینشی را نمی‌پسندیم.
شهردار تهران افزود: امروز ما را از برخورداری از انرژی صلح آمیز هسته‌ای محروم می‌کنند و انتظار دارند ایران اسلامی از حداقل‌های خودش که بر پایه دانش بومی خود به دست آورده دست بردارد، اما یک رژیم غاصب که صد‌ها کلاهک هسته‌ای دارد به حال خود رها می‌شود.

وی اضافه کرد: در منطقه ما، یمن مورد تهاجم قرار می‌گیرد و ده‌ها هزار نفر کشته می‌شوند و کشور مهاجم در یک روز ۸۱ نفر را سر می‌برد و اعدام می‌کند، اما از مردم یمن، سوریه، عراق و فلسطین حمایت نمی‌شود.
زاکانی افزود: ما به خداوند بزرگ و مردم عظیم ایران تکیه و مسیری را دنبال کردیم که با افتخار در نقطه‌ای ایستاده ایم که شروع یک اوج گرفتن مجدد است. نامگذاری امسال توسط رهبری معظم نیز مبنی بر تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین نقطه آغازی است که با همه ظرفیت‌ها بنای رقم خوردن دارد.

شهردار تهران افزود: ایران اسلامی آماده است در تعامل با همه کشور‌هایی که به مردم و نظام ما احترام می‌گذارند دست دوستی دراز کند و این ظرفیت‌ها را به اشتراک بگذارد؛ امیدواریم با برنامه امروز پیام دوستی، شادی و نشاط و همبستگی را برای سایر ملل داشته باشیم و آرزو کنیم که همه ملت‌های کره خاکی با افتخار در سرنوشت خود دخیل باشند.

مراسم جشن ملی پرچم با اجرای قطعاتی از گروه موسیقی به خوانندگی آقای محمد معتمدی به پایان رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
شعارهایی دادی که هنوزم باعث تعجبه ،یادت میاد؟ لطفا یه گذارش به مردم بده و از خدماتت آگاه کن.
نظر شما
آخرین اخبار
روایتی حماسی از محراب رمضان تا دشت کربلا در چهارمحال و بختیاری
پیشرفت احداث تقاطع غیرهمسطح شهید ذاکر اردبیل به ۸۰ درصد رسید
رشد صنعت نساجی در گروِ نوسازی ماشین آلات
برگزاری ۱۰ نمایشگاه بین المللی در نیمه‌دوم ۱۴۰۵
معجونی شگفت انگیز از آب و سنگ در زیر پوست زمین
مراسم چهلمین روز شهادت شهید خالقی نژاد در لنده
روایت سمنان از باشکوه ترین بدرقه تاریخ
درس وفاداری نونهالان مازوبن سفلی؛ تجلی خلوص در سوگ «رهبر شهید»
کتاب«صبح شام» به چاپ یازدهم رسید
مصاف ایران و اردن در رقابت‌های قهرمانی بسکتبال جوانان آسیا
همایش بین‌المللی «مکتب رهبر شهید ایران؛ میراثی برای جهان امروز»
شهادت؛ رمز پیروزی و مقاومت ملت ایران
یازدهمین شب یادمان شهدای «میناب ۱۶۸» در قزوین برگزار شد
عزم جدی راه و شهرسازی برای تحول در زیرساخت‌های آذربایجان‌غربی 
بازتاب گسترده ششمین روز وداع با رهبر شهید در رسانه‌های جنوب شرق آسیا
همت دولت برای آبرسانی به ۴۰۰ روستای آذربایجان‌غربی
گرما صدها نفر را در انگلیس راهی بیمارستان کرد
ایده استانی با بازتاب ملی در بسته علم و فناوری
مجوز واردات خودرو در چهارمحال و بختیاری
همدلی کشاورزان ، عشایر خراسان شمالی در خدمت‌ رسانی به عاشقان امام شهید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه
عذرخواهی دبیر ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب از هموطنان به علت تغییر ساعت مراسم تشییع در مشهد
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان
پاسخ خرد کننده به تجاوز اخیر آمریکا خواهیم داد
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)
بقائی: اروپا باید پاسخگو باشد
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی
حملات ارتش تروریستی آمریکا به اهدافی در ایران
محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب نزدیکی روضه منوره است
پایگاه‌های آمریکا در کویت، بحرین، قطر و اردن زیر آتش موشک‌های ایران
تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب در مشهد ساعت ۱۴ آغاز می‌شود
قرارگاه خاتم: به مبدا پشتیبانی ارتش آمریکا حمله می‌کنیم  (۱۷ نظر)
ترامپ: یادداشت تفاهم تمام شد، قصد ندارم با ایران تعامل کنم  (۱۶ نظر)
سپاه: به ۸۵ نقطه از تاسیسات مهم نظامی آمریکا حمله کردیم  (۴ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۳ نظر)
قم، یکپارچه در سوگ و حماسه؛ بدرقه باشکوه امام مجاهد  (۲ نظر)
دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی ۱۴۰۵  (۲ نظر)
تغییر غیرمنتظره هواپیمای ترامپ در بازگشت از ترکیه  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی امروز رژیم تروریستی آمریکا به مناطقی از خوزستان  (۲ نظر)
حملات رژیم جنایتکار آمریکا به چندنقطه در سیستان‌وبلوچستان  (۲ نظر)
حمله موشکی دشمن آمریکایی به زیرساخت‌های ریلی کشور  (۱ نظر)
مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران در تهران _ ۵  (۱ نظر)
حمله سپاه به زیرساخت‌ها و تأسیسات مهم پایگاه‌های آمریکایی  (۱ نظر)
بیانیه وزارت‌خارجه درباره نقض تفاهم‌نامه اسلام‌آباد توسط آمریکا  (۱ نظر)
شهادت هشت نفر از دلاورمردان ارتش در حملات آمریکا  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)