• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۷۸۹۷۵
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۲۳
اقتصادی » اقتصاد کلان

ملک جدید دولتی معرفی کنید، یکهزارم قیمت جایزه بگیرید

مدیر کل دفتر مدیریت اموال و دارایی‌های دولت وزارت اقتصاد، از ایجاد امکان معرفی املاک اعلام نشده دولت توسط مردم و پرداخت جایزه‌ای معادل یکهزارم قیمت ملک معرفی شده به آنها، حسب دستور وزیر اقتصاد، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از وزارت اقتصاد (شادا)، خانم فاطمه وظیفه دادگر گفت: سامانه "سوت زنی وزارت اقتصاد " از روز چهارشنبه هفته گذشته در سایت بازرسی وزارت اقتصاد به نشانی bazrasi.mefa.ir راه اندازی و قابلیتی را به وجود آورده برای اینکه همه آحاد مردم، اعم از کارمندان دولت و افراد عادی حقوقی و حقیقی بتوانند اطلاعات مربوط به املاک دولت را اعلام کنند.

وی با بیان اینکه در این سایت، بخشی به نام شناسایی اموال وجود دارد که در آنجا می‌توانید گزارش خود را اعلام کنید، افزود: مردم گزارش هر موردی، از زمین، ساختمان و هر نوع مستحدثات با هر نوع کاربری و بهره برداری و حتی اراضی را می‌توانند در این سامانه اعلام کنند و چنانچه، مورد اعلامی، قبلاً در سایت سادا ثبت نشده باشد، بنا بر دستور وزیر اقتصاد، معادل یک هزارم ارزش ملک، به فرد معرفی کنند، جایزه پرداخت می‌شود.

دادگر نحوه برآورد ارزش ملک و اراضی اعلامی را، پس از بازرسی از ملک، گرفتن مظنه از کارگزاران ملکی در محل به منظور استخراج یک میانگین قیمتی و سپس تقدیم یک هزارم آن به عنوان جایزه به فرد معرفی کننده عنوان کرد.

مدیر کل دفتر مدیریت اموال و دارایی‌های دولت وزارت اقتصاد با بیان اینکه اعلام آدرس دقیق ملک، یکی از مهم‌ترین نکات در معرفی اموال توسط مردم است، تأکید کرد: اطلاعات همه اشخاصی که در این سامانه وارد می‌شوند، اعم از اینکه کارمند دولت باشند یا نه، کاملاً محرمانه تلقی شده و هیچ اطلاعاتی از کسی به جایی داده نمی‌شود.

وی افزود: افرادی که اطلاعات ملکی را در سایت اعلام می‌کنند، برای هماهنگی‌های بعدی بهتر است که شماره تلفن همراه و نیز شماره کارت و حساب بانکی خود را ثبت کنند تا امکان واریز جایزه به آن‌ها فراهم شود.

دادگر، با بیان اینکه برای معرفی املاک دولتی، اصلاً بحث مازاد بودن یا نبودن آن‌ها مطرح نیست و این کاری است که بعداً توسط خود ما انجام خواهد گرفت، گفت: برای ما در اینجا، فقط بحث شناسایی اموال مطرح است.

وی پرداخت جایزه را، در حال حاضر، منحصر به اموال دولت اعلام کرد و گفت گر چه خود سامانه سادا، مربوط به اموال کلیت حکومت است، اما پرداخت جایزه، مربوط به اموال دولت می‌شود.

دادگر با تأکید بر اینکه مطابق بند پ ماده ۱۰ قانون برنامه ششم توسعه، تمام دستگاه‌های دولتی و نهاد‌های عمومی موظف به اعلام اموال خود به سامانه سادا هستند، گفت: نظامی‌ها بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۰ از این قاعده مستثنی شده اند، اما ممکن است در سال آینده مشمول آن شوند.

وی با اعلام اینکه تا کنون تعداد ۵۲۵ هزار ملک دولتی در سامانه سادا ثبت شده است، ارزش این اموال را معادل هفت هزار، هزار میلیارد تومان عنوان کرد با این توضیح که بنا بر تفکیک انجام شده، این رقم شامل انفال و منابع طبیعی و اموال نهاد‌های عمومی غیر دولتی نمی‌شود.

دادگر میزان شناسایی اموال جدید در سال ۱۴۰۰ را معادل ۱۰۰ هزار ملک اعلام و دلیل آن را مقرر کردن ضمانت اجرایی قانونی قوی و جرم انگاری عدم اعلام اموال دستگاه‌ها توسط مسئولان دولتی عنوان کرد.

وی میزان فروش اموال مازاد دولتی تا کنون را دو هزار و ۱۹۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: رقمی حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اموال هم به مزایده گذاشتیم که برنده‌ای نداشت.

دادگر عدم ثبات بازار، تعیین قیمت کارشناسی بالا و برخی ایراد‌های نهاد‌های نظارتی را از جمله دلایل این عدم استقبال ذکر کرد.

مدیر کل دفتر مدیریت اموال و دارایی‌های دولت وزارت اقتصاد، در بخشی دیگر از سخنان خود، عملکرد دستگاه‌های دولتی در اعلام املاک و دارایی‌های خود را نامطلوب عنوان کرد و گفت: از آنجا که ما اطلاعات دقیقی از میزان املاک دولت نداریم، بنا براین نمی‌توانیم ارزیابی و سنجش درستی از میزان موفقیت خود در شناسایی آن‌ها را نیز داشته باشیم.

ملک جدید دولتی معرفی کنید، یکهزارم قیمت جایزه بگیرید
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۷۰ درصدی ترانزیت کالا در بندرانزلی
۳ فوتی بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در سملقان 
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
ادامه جستجوی مفقودان در ارتفاعات دهملای شاهرود
پوشش شهرآورد ۱۰۶ با ۱۶ دوربین
واژگونی مرگبار سمند در میامی
هوای بسیار ناسالم در کرج؛ ادامه آلودگی در شهرهای صنعتی
یک منطقه و دوشهر در وضعیت قرمز
نیکخواه در تیم فوتبال بانوان سپاهان
مازندران پیشرو در آموزش زبان بومی در مدارس و دانشگاه‌ها
تساوی نمایندگان فارس و خراسان رضوی در لیگ دسته دوم فوتبال ایران
۱۵ اتوبوس برقی وارد ناوگان حمل‌ونقل اصفهان شد
بازگشت تیم ملی پاراکاراته به کشور
واگذاری زمین برای ساخت نیروگاه خورشیدی تسریع شود
بارش باران در برخی از مناطق کشور
صیانت از وحدت ملی لازمه موفقیت کشور در برابر شرارت است
استادان دانشگاه مراغه در فهرست پژوهشگران یک درصد برتر جهان
ایستگاه پایانی جشنواره جهانی فیلم فجر با معرفی برگزیدگان
زبان معیار (تریبون‌ها و میکروفن‌ها)
زمان‌بندی مسابقات کاراته قهرمانی ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
استان یزد فردا بارانی می شود
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)