• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۳۵۲۹۸۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۰
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی

تقدیم پیش نویس الگوی اسلامی ایرانی به رهبر انقلاب

پیش نویس الگوی اسلامی ایرانی پس از دریافت آخرین نظرات مجمع تشخیص مصلحت نظام، برای تأیید و ابلاغ به مقام معظم رهبری تقدیم می‌شود.

پیش نویس الگوی اسلامی ایرانی به رهبر معظم انقلاب تقدیم می شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ نشست هم اندیشی اندیشکده‌های الگوی اسلامی‌ایرانی پیشرفت باحضور رئیس و اعضای شورای عالی الگو و رئیس و اعضای اندیشکده‌های الگو باسخنان دکتر صادق واعظ زاده رئیس مرکز و رئیس شورای عالی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به صورت مجازی برگزار شد.
رئیس شورای عالی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت گفت: اکنون پس از ده سال مطالعه و طراحی، به زمان رسمیت یافتن الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت نزدیک می‌شویم. از طرف دیگر در ابتدای طراحی برنامه هفتم توسعه کشور هستیم؛ لذا تشریح و توضیح الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت به عنوان مبنا و چارچوب اسناد برنامه‌ای کشور ضروری است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: پیش نویس این الگو آماده است تا پس از دریافت آخرین نظرات مجمع تشخیص مصلحت نظام، برای تأیید و ابلاغ به مقام معظم رهبری تقدیم شود.
رییس مرکز الگو ادامه داد: تبیین الگو به منظور ترویج فهم درست از الگو و تقویت گفتمان پیشرفت و اجرای درست و کامل الگو، از سوی استادان وصاحب نظرانی که عضو اندیشکده‌های الگو هستند و یا جزء طراحان الگو بوده اند، انجام می‌شود.
تجربه ثابت کرده است بدفهمی و در نتیجه انحراف در اجرا از مشکلات اسناد برنامه‌ای کشور بوده است؛ لذا می‌توان با تشریح و تبیین به موقع الگو از تکرار این مشکلات درباره الگو پیشگیری کرد.
رییس شورای عالی الگو ادامه داد: تبیین الگو به زبان علم، فلسفه و دین انجام می‌شود. همانطور که الگو با استفاده از آموزه‌های دینی و رشته‌های علمی متعدد و نیز آرای فکری و فلسفی تهیه شده است.
وی با اشاره به تبیین الگو در سطوح تخصصی، راهبردی، کارشناسی و عمومی گفت: درتدوین الگو سطح تخصصی برای گروه‌های مرجع علمی، سطح راهبردی برای سیاستگذاران و مدیران عالی، سطح کارشناسی برای برنامه ریزان و مجریان و سطح عمومی برای جلب مشارکت مردم در تحقق الگو دیده شده و درتبیین الگو از ابتدای مطالعه و طراحی الگو پیش بینی شده بود؛ لذا دست طراحان الگو از مطالب عمیق و مفید برای تبیین الگو پر است. چرا که بیش از یکصد هزار صفحه متن مدون به عنوان پشتیبان سند آماده استفاده است.
رییس مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت ادامه داد: الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در یک فرآیند جمعی گسترده با مشارکت استادان و صاحب‌نظران تهیه شده است که عموما از بیان رسا و قلم توانا بهره‌مند هستند.
واعظ زاده گفت: خوشبختانه دست اندرکاران تهیه الگو خود تبیین گران صاحب صلاحیت الگو هستند و ان‌شاءالله علاوه بر مطالب قبلی، مطالب جدید و به روز تهیه و ارائه خواهند کرد.
رئیس مرکز الگو تبیین الگو را یک کار اداری و سازمانی ندانست و اظهار داشت: تبیین الگو کاری علمی و اجتماعی و ملی است و ان‌شاءالله موجب افزایش سرمایه اجتماعی به معنی امید و اعتماد عمومی خواهد شد، زیرا بجه‌ای وعده مدیران و مسئولان رسمی که وظایف خود را انجام می‌دهند، ترسیم آینده از سوی استادان و متخصصان صورت می‌گیرد.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: تبیین الگو توضیح و تشریح مبانی و محتوای الگو است. این تبیین، دانش افزایی آزاد و یا نقد الگو و یا ارائه پیشنهاد جدید برای درج در الگو نیست. این اموربه قدر کفایت و در طول مدتی طولانی و با مشارکت قابل قبول در زمان خود انجام شده است. تبیین الگو از سوی صاحب نظران و کارشناسان و دست اندرکاران تهیه الگو به معنای موافقت شخصی با ھمه جزئیات الگو نیست. بلکه مشارکت در تشریح نتیجه یک کارجمعی است که در باره ضرورت اجرای آن اجماع وجود دارد.
در ادامه این نشست اعضای شورای عالی و روسای اندیشکده‌ها نظرات خویش را پیرامون تبیین الگو ارائه خواهند داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
با تعامل الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت و سازمان برنامه و بودجه، اهداف سند الگو با ورود به مبانی برنامه هفتم توسعه، وارد ساختار اجرایی کشور خواهد شد.
نظر شما
آخرین اخبار
نشست شورای معادن چهارمحال و بختیاری
تجلیل از پژوهشگران در سمنان
در حوزه قانونگذاری هیچ خلائی برای خیزش اقتصادی دولت نداریم
آغاز ساخت نخستین هنرستان گردشگری در مرودشت
هفته هجدهم لیگ ملی چوگان
فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب
واگذاری اراضی شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
ممنوعیت خرید مرغ زنده از فروشندگان دوره گرد
عناب، محصولی منحصر‌به‌فرد، اما بی نصیب از فرآوری
از نمایش مستند تا اهدای خون در جشنواره حقیقت
رفع تصرف اراضی ملی در رحیم آباد
برنامه‌های هفدهمین جشنواره ملی پژوهش کانون اعلام شد
کاهش واردات کود آلی به کشور
امضای بیش از ۳۰۰ قرارداد در نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری کیش
تجلیل از استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان فارس
هشدار پلیس‌راه استان کرمان به رانندگان
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون
پایش میدانی وضعیت بهداشتی پرندگان در تالاب نوروزلو و سواحل جنوبی پارک ملی دریاچه ارومیه
افتتاح زمین چمن مصنوعی در روستای گنبد همدان 
با احتیاط در روز‌های بارانی و برفی آذر حرکت کنید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
لغو تمامی فعالیت‌های ورزشی استان فارس به دلیل هشدار قرمز هواشناسی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)