• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۴۹۹۲۷
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۶
اجتماعی » جامعه و شهری

تبدیل اتوبوس‌های گازوییلی به برقی با هدف کاهش آلودگی هوای تهران

شهردار تهران: نصف اتوبوس‌های تهران گازوییلی و مابقی آن CNG هستند باید تمامی اتوبوس‌های گازوییلی را به برقی تبدیل کنیم تا میزان آلودگی را به حداقل برسانیم.

تبدیل اتوبوس‌های گازوییلی به برقی با هدف کاهش آلودگی هوای تهرانبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، پیروز حناچی در حاشیه مراسم اهدای ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز مناطق زلزله زده سی سخت و سیل زدگان سیستان و بلوچستان در جمع خبرنگاران افزود: ارزش ماشین‌آلاتی که امروز به مناطق بحران زده دو استان سیستان و بلوچستان و کهگیلویه بویر احمد اهدا می‌شود، حدود ۱۵ میلیارد تومان است که به تصویب شورای شهر رسیده است.
حناچی ادامه داد: تفاوت اهدای این ماشین آلات با کمک‌های قبل این است که این کمک‌ها به شکل زیربنایی و به صورت تجهیزات و امکانات است که در مناطق ماندگار است و می‌تواند مورد استفاده قرار بگیرد.
وی افزود: همچنین کمک‌های مردمی، اعزامی و کمک‌های جمع آوری شده نقدی و غیرنقدی توسط همکاران ما در شهرداری در نقاط مختلف و حوادثی مانند سیل و زلزله در کرمانشاه، کردستان سیستان و بلوچستان گلستان و آتش سوزی جنگل‌های زاگرس انجام شد.
حناچی ادامه داد: آتش نشانی تهران نخستین دستگاهی بود که در سیل سال ۹۸ به استان گلستان اعزام شد و در آتش سوزی جنگل‌های زاگرس نیز خدمات گسترده‌ای را برای اطفای حریق انجام داد.
شهردار تهران اضافه کرد: این کمک‌ها بخشی از مسئولیت اجتماعی شهرداری تهران است که با تصویب شورای شهر و ابلاغ آن به شهرداری انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه امروز برای مناطق زلزله زده سی سخت همچنین شهر‌های سیل زده استان سیستان و بلوچستان امکاناتی را پیش بینی کردیم، گفت: در زلزله کرمانشاه حدود ۳۳ دستگاه خودرو، سیستان و بلوچستان ۱۱ دستگاه و در خصوص زلزله سی سخت نیز چهار دستگاه کامیون و تجهیزاتی دیگر مانند موتور برق اهدا شد.
شهردار تهران با اشاره به امضای تفاهم نامه در خصوص تولید اتوبوس‌های برقی گفت: یکی از شرکت‌های دانشگاهی وابسته به دانشگاه تهران با همکاری یکی از شرکت‌های خودروسازی داخلی، اتوبوس برقی با باتری لیتیومی تولید کردند که حدود ۷۵ درصد از ساخت آن تولید داخل است و تست‌های مختلف را نیز طی کرده است.
حناچی ادامه داد: از آنجا که اصلی‌ترین نقطه و هدف شهرداری تهران اتوبوس‌های برقی است، از این حرکت حمایت می‌کند و از دولت نیز خواستیم که اعتباراتی را برای برای این کار اختصاص دهد و تفاهم نامه‌ای را در این خصوص با این شرکت امضا کردیم.
شهردار تهران با اشاره به اینکه فعلا تفاهم نامه این کار امضا شده و هنوز به قراداد منجر نشده، توضیح داد: شهرداری پیگیر تامین اعتبارات این مسأله می‌شود و از دولت نیز درخواست کردیم که اعتبارات اختصاصی را به این بخش هدایت کند. کار پیچیده‌ای نیست و کارخانه اتوبوس سازی تنها خط تولید خود را تغییر داده است و دانشگاه نیز برای تولید اعلام آمادگی کرده است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر نصف اتوبوس‌های تهران گازوییلی و مابقی آن CNG هستند. ایده آل این است که تمامی اتوبوس‌های گازوییلی را به برقی تبدیل کنیم تا میزان آلودگی را به حداقل برسانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق قم فردا و پس فردا در قم
الزام شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری
ثبت ۱۲ فقره سرقت سیم مخابراتی در پرونده سارق برخواری
معرفی سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد
کارگاه آموزشی ترویج بهره‌وری و الگوی کشت در دره‌شهر
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)